Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
poszukuje lakernika |
witam poszukuje lakiernika nie musi chodz bylo by to wskazane byc tani ale aby był dobry kogo polecicie jupilaaaaaaaaaaaaa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: poszukuje lakernika |
Za stacja PRYMA w prawo.Polecam
|
|
do czego ten lakiernik ma byc?
|
|
Nowogród ulica Porucznika Jerzyny Pan Wiesław Zawalich pełen profesjonalizm i dokładność
|
|
jakie ceny
|
|
W Rogienicach jest bardzo dobry i niedrogi lakiernik
|
|
do pomalowania samochodu droga sylwio
|
|
Polecam Sylwka Sawickiego z Rakowa Boginie tel. 506405526, robi naprawdę super.
|
|
Sawickiego bym nie polecal bo ceny ma z kosmosu i robi na odwal sie, juz nie jedna osoba ma taka opinie na jego temat
|
|
haha tego z Nowogrodu ktoś polecił?? to po co jest fe forum? myślałem żeby pomagać spokoloko@
|
|
to albo tanio albo dobrze. nie stać cie - to sam pomaluj i już :D ( a swoją drogą dotacje już chyba wziąłeś to jaki problem...?? :D ) A może od razu na Starą Jakać walić ??? :D - tylko nr domu podaj to ci od razu nosa utrę za ".....we" łysiejąca fajtłapo jedna ty...
|
|
nr 35
|
|
w rogienicach u dzieminskiego
|
|
vizev w domu zdrowi?
|
|
ojej kama wzruszyłem sie jupilaaaaaaaaaaaaa
|
|
W Rogieniach najlepszy, sama 2 razy u niego stawialam i jestesmy mega zadowolenie !!! :)
|
|
co stawiałas ? rower? sądząc po roczniku 1993 :)
|
|
haker2222222 a co tam u was w Jakaci nie ma komu pomalować starego hopla? aż w łomży musisz szukać "łomżyniaku za dychę" co sie własnego pochodzenia wstydzisz że jesteś "krowiarzem" a tu na forum figo fago zgrywasz hehe Za pół litra mleka to i Jancyk z Szab*ów ci pomaluje - chyba że i u niego już się os.rałeś :D:D
|
|
zaczynasz mnie wkurzac o co ci k...wa chodzi jupilaaaaaaaaaaaaa
|
|
a tobie o co chodzi że nazywasz mnie : "....wo", co? gnoju jeden
|
|
sama jestes se winna gnojkówo jedna ty jupilaaaaaaaaaaaaa
|
|
Czym winna? tym że grzecznie zwróciłam ci uwagę ze nie zrobiłeś znaków interpunkcyjnych w wypowiedzi? a może tym że cie w domu kultury nie nauczono.... To ze się tak do krów zwracata " ty k**wo to nie znaczy że mata prawo tak i do człowieka... Ale może u wasz w jakaci to normalne jest...a u nas w Łomży nie...!!..........że też takie chamy granatem od pługa oderwane wypowiadają się na cywilizowanym forum..... Doczytaj se hakerze222 z Jakaci jaka była przyczyna twojego zwrotu imbecylu : http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=595050&t=595050
|
|
znalazła sie polonistka pir...olna
|
|
idź ty chamuciu jeden Ktoś prawdę napisał : "Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem" I tu mamy przykład właśnie : opelik vel haker222222 z Jakaci co na zabawy do Nadbór jeździ i kozaka zgrywa w butach relaksach.... :D, żadna go nie chce starego kawalera a potem się żali na łomżyńskim forum w temacie : ".... czy dziewczyny to wszystkie takie..." A no takie! Dla takiego jak ty to nawet starej kozy szkoda...
|
|
sama masz 30 lat na karku i wnioskuje ze jestes jesteszce dziewica bo kto by chcial cie z takim charaakterem dla twojej wiadomosci mam dziewczyne
|
|
haker2 kupił sobie kozę ? :):)
|
|
marudus a na h..j mi koza
|
|
bo koza w kącie stoi, zachodzisz od tyłu i robisz swoje :D nie musisz z nią gadać nawet :D a takcy jak haker222 vel opelik co podejścia do kobiet nie mają to tylko kozę mogą do siebie zwabić i ja "k..wo" nazywać, nie pogniewa się
|
|
a ty dalej sie gniewasz daj spokój staruszku jupilaaaaaaaaaaaaa
|
|
kama30 a my sie osobiscie znamy bo mnie ciekawi skad wiesz o mnie tyle a i opelik to serio nie ja jupilaaaaaaaaaaaaa
|
|
Bo ja jestem jasnowidzem, także uważaj, nie podskakuj mi tu :D
|
|
przestraszysz zaraz chlopaka i tyle bedzie go widac
|
|
i dobrze, przynajmniej nikogo już więcej bez powodu nie nazwie "k..wo" ( a ty opelik tak za nim nie obstawaj no chyba ze jesteś opelik vel haker2222 z Jakaci - tak jak mi podpowiada moje jasnowidztwo :D )
|
|
twoje jasnowidztwo cie tym razem pomylilo a pozatym on cie nazwal k..wo tylko ...wo a to róznica
|
|
ale miał na mysli jedno i to samo a to że jesteś jednocześnie hakerem222 i opelikiem to sam się wydałeś - tu moje jasnowidztwo nie było potrzebne panie Darku
|
|
o i tu sie mylisz ty wiesz ile moze byc słow konczacych sie na ...wo
|
|
no nie wiem ile w tym przypadku może się kończyć słów na : "....wo" i nie wiem też ile można się domyślać również w : znalazła sie polonistka pir...olna " - na to tez masz wytłumaczenie..? :D ..ale jestem czepialska...no ale skoro zaczełam to muszę skonczyć...
|
|
tak sie nie robi o jupilaaaaaaaaaaaaa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |