Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fabia jej opony i szyby |
jak myślicie to porachunki przecież widać inne auta i ich nie ruszyli ja tam myślę ze to chodzi o wpływy na mieście i ze właścieciel prowadzi jakieś lewe interesy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fabia jej opony i szyby |
zero znaków interpunkcyjnych...naprawdę trzeba się nagłowić zeby zrozumieć o co ci chodzi...:D
|
|
a jaki kolor tej fabii? może to była policyjna? nie sadzę żeby policja na taką skale szukała sprawców ze zwykłego zgłoszenia. Właściciel autka dobrze by wiedział komu nadepnął na odcisk.
|
|
kama ty .....wo jupilaaaaaaaaaaaaa
|
|
najpierw to niech ustalą czy było to dwa tygodnie temu, czy 11 lutego jak w artykule
|
|
Pewnie chodzi o fabie kolor bordowy widzialem ja po fakcie i musze powiedziec ze ktos sie musias niezle natrudzic zeby doprowadzic go do takiego stanu, ponoc to samochod pani doktor. Sory za brak polskich znakow ale nie mam mozliwosci
|
|
heheh porachunki na mieście zesrałem sie ze smiechu ganksta łomza smiga fabia jaka ganksta takie wpływy takie auto.... no drugi raz popuscilem -o ***** jak smierdzi....
|
|
haker2222222222 ......we to se znaleź przed lustrem
|
|
znalazlem pod nickiem kama 30 jupilaaaaaaaaaaaaa
|
|
Co ty możesz wiedziec o wpływach na mieście..? Jak jestes tu tylko w dni targowe jak starzy na rynek do Łomży jadą hehe
|
|
Posejdoon---no tak ty szycho połswiatka jestes na bierzaco .... A tak przy okazji deskorolkę juz wyczysciłeś ...
|
|
Wyczyściłem, ale co z tego, jak jeszcze śnieg na skejtparku :D
|
|
posejdon to se narty załóż
|
|
nart nie mam niestety, ale ty pewnie masz bo tam u waSZ pewnie nieźle zasypało co
|
|
posejdonik lalko ja nie wiem jak jest u ciebie na wiosce ale u mnie w lomzy jest oki jupilaaaaaaaaaaaaa
|
|
haker2222222 a co stancję wynajełeś w Łomży? od kiedy?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |