Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
operacja kręgosłupa w szpitalu w Łomży |
Czy miał ktoś z was operację kręgosłupa ( przepukliny krążka międzykręgowego ) w Łomży? Czy to jest robione na nfz? Łomżyńscy lekarze to robią?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: operacja kręgosłupa w szpitalu w Łomży |
...słyszałem, że robi to szpitalny kapelan... rudy błazen z druhem
|
|
Do łomżyńskiego szpitala to najlepiej chodzić tylko po kawę z automatu przy izbie przyjęć.
|
|
Do łomży to bym odradzała. Tam w ciągu 2dni zrobili operacje dla 30osób. Jak chcesz to dam namiary na dobrych lekarzy z Konstancina. Sama przeszłam bardzo poważna operacje kręgosłupa ale do Łomży bym nie poszła. Chyba żeby zostać kaleką.
|
|
klinika w otwocku
|
|
klinika w Otwocku również polecam i wiem co mówię z doświadczenia , bliska mi osoba miała 2 operacje w ciągu roku z tym , że na biodra. Co prawda dosyć dawno, ale opinie o tej klinice są nadal dobre.
|
|
paplanina znów się POpisała :cyt"....słyszałem, że robi to szpitalny kapelan..." Idioto, jak nie masz komu POwiedzieć swoich głupot, to nie musisz zaśmiecać to forum, do gnoju i do chlewa ateisto albo do szpitala- może tam ci lachę któryś zrobi zamiast operacji to się lepiej poczujesz
|
|
klinika ortopedii otwock ul.konarskiego 10, polecam
|
|
Przyjeżdżają z Wawy fachowcy Skrzynecki i Podgórski tylko w soboty i niedziele na oddziale jak w rzeżni ile sie da a póżniej brak jakiejkolwiek opieki nie ma, uda się albo nie nikt za to nie ponosi konsekwencji ŻENADA!!!kolejka jak z ŁOMŻY do OSTROŁĘKI .
|
|
Do Ostrowi przyjeżdżają lekarze z konstancina doktor Paweł Baranowski i Alicja. Bardzo mili i konkretni. Pracują w Konstancinie. Jest też lekarz w Łomży który przyjeżdża na Rybaki z Białegostoku. Doktor Łysoń.
|
|
polecam Białystok i dr Łysonia,świetny specjalista.
|
|
ta łomżynska spolecznosc.... idz do wawy, idz do białego.... dobry specjalista może być i z najgorszego zadupia. I zazwyczaj ci zzadupia was operują w bialym i wawie.
|
|
Dzięki za tyle odpowiedzi :) Ale słyszałam że do łomzy spacjalnie na takie operacje przyjeżdza ktoś z B-stoku czy też z Wa-wy.. A jeśli nie w łomży, to jak dostać się do konstancina czy innego miasta tak jak polecacie? jak to przebiega? : skierowanie od lekarza można dostać czy jak? bo chyba nie jest to prywatnie...??
|
|
Musisz mieć rezonans. Na Rybaki przyjeżdża doktor Łysoń z Białegostoku. Trzeba się do niego zarejestrować. Wizyta prywatną. 150zł. On Ci powie czy potrzebna operacja. A lekarze z Konstancina przyjeżdżają do Ostrowi. Tel do nich 608600423 dok Baranowski. Lub drugi 608600422. Wizyta kosztuje 300zł. Operacja i kontrolę u nich sa bezpłatne. Tak samo i operacja. A przyjeżdżają do szpitala w Ostrowi. Oni mi chociaż pomogli. Bo doktor Łyson wziął pieniądze za wizytę i nic. Do nich skierowanie nie potrzebne. Idziesz prywatnie. Operacja trwa różnie. Zależy co jest. Ale tak godz jak kobiety miały przepukline. Nie ma się czego bać. Jak dłużej będziesz z tym chodzić to będzie gorszej. Ona może i peknać. Ja byłam w Ostrowi i chodzę. A mogło być źle. Do Łomży do szpitala lekarzy nie polecam. Im chodzi o ilość a nie jakość. Jak coś chcesz więcej wiedzieć to napisz. Nie zwlekaj z tym. Życzę zdrówka.
|
|
kobieto nie tylko bez instynktu: Twój przewlekły stan kato-frustracji jest beznadziejny, dlatego w szpitalu nie powinnaś mieć nigdzie wstępu poza kaplicą.... rudy błazen z druhem
|
|
A co ty o tym możesz widzieć paplik. Żebyś coś wiedział o bólu i czym to grozi to byś się zamknął i nie pisał.
|
|
paplik zniewieściały "męzczyzno"obrońco gejów i innych popaprańców - ciebie o zdanie nie pytam więc nie siej zamętu w poważnym temacie Małgorzata1968 dzięki za szczegółowe informacje :)
|
|
Takie operacje sa robione w naszym szpitalu. W niedziele przyjeżdża profesor Podgórski z Warszawy i wtedy są wykonywane takie zabiegi. Mój znajomy miał wykonywany taki zabieg jakies 8 lat temu w klinice MSWiA w Gdańsku ale tamtejsi spece schrzanili sprawę i 3 lata temu miałm robioną poprawkę właśnie w Łomży. Od tamtej pory nic się nie dzieje :)
|
|
Polecam Tomasza Niedźwiedzkiego z Olsztyna przyjmuje w przychodni OLSZTYŃSCY ORTOPEDZI ,, moim zdaniem najlepszy specjalista w Polsce!!!!!!
|
|
Nie jestem obrońcą gejów tylko zwolennikiem równouprawnienia, tolerancji, czyli nie dyskryminowania nikogo ze względu na swoje prywatne życie, które jest nietypowe w stosunku do większości, ale nie koliduje z niczyimi prawami. Tak samo bronię księży zniewolonych anachronicznym celibatem, który czyni ich życie "jałowym i bezproduktywnym" jak to zdefiniowała Pawłowicz. rudy błazen z druhem
|
|
O Niedźwieckim też słyszałam że bardzo dobry lekarz. Też mi go polecano. Do Olsztyna i bliżej i łatwiejszy dojazd. Wiem że i do Ostrołęki przyjeżdża doktor Nosarzewski. Ponoć też dobry.
|
|
paplik-nasz papież przyjął imie Franciszek..to do twojej wiadomości tak bez złosliwosci
|
|
Z tego co się dowiedziałam- w Łomży operacje robi 2ch neurochirurgów z Saszerów w Warszawie.
|
|
Niedźwiedzki operuje w OLSZTYNIE jak i w OSTROŁĘCE , specjalista jakich mało!!Dużo osób jeździ ze skierowaniem do niego od prof . Podgórskiego. Jeśli ktoś potrzebuje dam namiar ....
|
|
Dziękuję. Na razie mam w planie zrobić tą operację...w sumie boję się ...:) ale predzej czy później mnie to nie ominie...
|
|
w jednej z warszawskich klinik(prywatnych oczywiście) robią to endoskopowo, jak chcesz mogę podać Ci namiary.
|
|
polecam łysonia operował mnie
|
|
PAPLICKU_ty jestes nie tolerancyjny tylko wobec polaczków czyli wobec mnie,ie prawdaz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |