Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prawko |
do kogo najlepiej sie zapisac na kursy na prawko , u kogo najlepiej ucza jazdy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prawko |
ale czcesz zrobić czy kupić??
|
|
Andrzej lesiak bardzo dobry instruktor. Chcesz pisz 517055365
|
|
jasne ze kupic. zart nie orietujecie cie jaka szkkol ma spora zdawalnosc co myslicie o gruszweldzie
|
|
Tak jak i wszedzie
|
|
Ja polecam Kamińskiego. Ma dobrych instruktorów i dużą zdawalność.
|
|
kaminski kreci nie polecam
|
|
Który kebab lepszy, jaki zespół na wesele?
|
|
Iwanowski dobra cena i jaką instruktor jest bardzo dobry polecam z własnego doświadczenia prawko zdane za pierwszym razem.
|
|
a co to znaczy kreci? do "marek_19944". Kazdy OSK "kreci", samochodem po ulicach- gdzieś trzeba kręcić, żeby nauczyć się jeździć:). W każdym OŚRODKU SZKOLENIA KIEROWCÓW nauczymy się jeździć, ale chyba nie z każdym instruktorem?. Nie będziemy wymieniać żadnych szkół nauki jazdy, ani instruktorów ponieważ nie chcemy tutaj robić niepotrzebnych pseudo- reklam.
|
|
jakie ceny?
|
|
http://oskborawski.prv.pl/ Polecam Klid
|
|
www.oskborawski.pl - polecam również.
|
|
nie wiem jak na kategorię B ale na C czy C+E u Kamińskiego robisz minimum pół roku albo i dłużej... Stanowczo odradzam... BYLI klienci są najlepszą reklamą o czym pan Kamiński zdaje się wcale nie pamiętać...
|
|
Ja polecam tam niedaleko Marzenia.
|
|
Chyba w wiekszosci zalezy od pojecia ucznia. Jednak sam instruktor tez jeden lepiej sie przylozy drugi mniej. Zdawalnosc to pusta statystyka. A Kaminski to kretacz bierze nawet pieniadze za egzamin na komputerze ktory robisz u Niego w firmie... smiech i tyle !!!
|
|
Polecam Daniela a szczegolnie jednego z jego instroktorow o imieniu Darek
|
|
z ,,mano" w 100% sie zgodzie... zycie to ciagła walka...
|
|
hej tez niedawno stałam przed takim wyborem ale od samego początku byłam skłonna ku OSK Gruszfeld a dlaczego własnie tam? poprzez opinie innych i coś mnie tam w podświadomości kierowało i tam też poszłam na kurs do dziś nie żałuję i gdybym miała ponownie wybierać to wybrałabym to samo. Także polecam jak najbardziej:) Przy okazji pozdrawiam serdecznie Panią Ewę i Pana Andrzeja. Podsyłam link możesz podpatrzeć... http://www.superprawojazdy.pl/podlaskie/szkoly-jazdy.htm
|
|
Lesiak Andrzej pozdrawiam Andrzeju, jak będziesz do niego szła na naukę pozdrowienia od kolegów z forum. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Ja polecam gruszfelda mnie super nauczył zdałam za pierwszym razem
|
|
OSK ERNEST kiedyś CENTRUM 100% zdawalność :)
|
|
Mariza, nie dlugo staniesz ( być moze ) :) przed kolejnym dylematem, jaki samochod wybierzesz? twoj nick bardzo pasuje do matiza :)
|
|
Ernesta zdecydowanie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |