wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PROMOCJE MIX ELECTRONICS

O co chodzi z tymi promocjami?Wypuszczają gazetkę promocyjną a człowiek zachodzi do sklepu to mówią że towar niedostępny.

aa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PROMOCJE MIX ELECTRONICS

Jaka firma takie promocje.Może długo się nie utrzymają przy takim podejściu do klienta.

To fakt. Mi również powiedziano że juz nie ma tego co chciałem kupić. Taki jest ten nasz "nic-elektro-nic"

Daj spokój... Szkoda nerwów na te ich "promocje widmo", zachodzisz do sklepu tuż po otwarciu: towar niedostępny, będzie po południu... przychodzisz po południu: "dzisiaj rano wszystko się rozeszło"... Jak się rozeszło, jak podobno nie było?

po co tam chodzicie? www.torres.pl wszystko tam kupuje 0 problemow-min 15% taniej niz w sklepie i ciagle maja jakies promocje. na tel 500 zl roznicy na zmywarce 400 - naprawde warto tam porownac cokolwiek kupujecie.kontakt swietny - nie ma problemow z dodzwonieniem sie polecam

Co, pendraki chciało się kupić?
Też chciałem, koło 15 już nie było.

Coś drogo tam mają. Mój telefon na allegro chodzi po 550-600zł, w jankach w parku handlowym 700zł a w łomży w tym mixie 949zł :D

dajcie spokój z ich niby promocją!!Porównałem jeden model telewizora to było drożej o 50 zł niż..... i jaka tu Qrwa promocja!he

Indar wcale nie było i od otwarcia.

Nabierają ludzi jak chcą ! reklamy wszędzie do dziś ,a towar niedostępny z ulotki ,wcale go nie było! Omijać ich z daleka trzeba!

Ja z kumplami bez problemu kupiliśmy pendrive w czwartek. Udało się nawet kupić tego tableta z gazetki. Z tego co wiem moja sąsiadka nabyła też tego lapka za 1199zł. Więc coś z tej promocji musiało być.
Fakt, że w piątek nie było już ani pendrive, ani tabletów :/ ale w gazetce jak wół pisało, że promocja do wyczerpania zapasów więc mówi się trudno.

Sprawdzajcie wpierwej ceny w sklepie na ul.Plowej(koło US)tam cena identycznego towaru z półki bywa taka sama jak tu "w promocji",
tu na 150 potencjalnych klientów przywożą 20 sztuk towaru,z czaego 15 zarezerwowanych dla ziomków.żenada,byłem 2 razy i więcej już nie będę

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Słowo promocja działa na ludzi jak czerwona płachta na byka, lecą i wykupują bo jest promocja. należałoby się zastanowić po co? Produkty w promocji to najczęściej egzemplarze, które długo nie sprzedają się albo trzeba zrobić miejsce na półce na coś nowego. Cena promocyjna często jest wyższa od tej przed promocją. Samo słowo PROMOCJA kojarzy się z niską ceną i wtedy sprzedający robią co im się podoba. Produkt był, albo nie dojechał, a przy okazji można zaproponować coś innego równie dobrego itd. To triki stosowane od lat.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org