piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Firma na wielki minus

Chcę ostrzec przed firmą TITAN okna i drzwi z Zambrowa Sławomir Chomentowski jeżeli ktoś planuje współpracę z tyn panem to stanowczo odradzam człowiek niesłowny, nietermonowy a o fachowości można zapomnieć poprostu tragedia. I niech nikogo nie skuszą krótkie terminy realizacji bo to jedna wielka bujda. Po pomiarach i wpłaceniu zaliczki telefon się urywa i trzeba naprawde się natrudzić żeby transakcja dobiegła do końca.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Firma na wielki minus

Jajca trzeba mu obetnąć, wtedy się nauczy.

Obetnac nie podwiązać niech się pomęczy

Z gołą dupą na wiadro metalowe ze szczurem i podgrzewać

obciąć mu jaja i psu dać niech patrzy jak je....

znam te firmę ;) uwierz mi ze miałam dużo gorsze odczucia ;)

Od tylu miesięcy znowu szczęsliwa mama ;)

Polecam Kancelarie Radcy Prawnego IURIS z siedzibą w Wałbrzychu. W ramach prowadzonej działalności oferują kompleksową obsługę prawną na rzecz podmiotów gospodarczych oraz osób indywidualnych. To profesjonaliści, którzy chcą pomóc rozwiązać problemy. Gwarantuje 100% zadowolenie po skorzystaniu z usług IURIS. Zachęcam do sprawdzenia na stronie http://kancelariaiuris.pl/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org