Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chrzciny |
witam czy ktoś może poleci mi restaurację lub katering na chrzciny i jak kształtują sie ceny od osoby dziekuje i pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chrzciny |
katering mam dobry i nie drogi robili u mnie na weselu 785991138 tylko sale musisz miec
|
|
podam ci numer do pani która gotuje na takie imprezy 509694447
|
|
w starej RAMPIE smaczne jedzenie podają na chrzciny - jeśli nie chcesz u nich w lokalu to też catering do domu można zamówić (a cena zależy od ilości dań, które zamówisz)
|
|
Polecam "Restaurację u Kurpiewskich" w Chojnach Młodych, zarówno organizację w lokalu jak i catering. Tel. kontaktowy: 500 410 292
|
|
karczma w Chojnach raczej droga
|
|
polecam Retro, bardzo często tam ludzie robią chrzciny, jak z cenami nie wiem, my tam tylko na lunch wpadamy:)
|
|
w Chojnach nie jest może najtaniej, ale za jakość się płaci, robiłam tam chrzciny i byłam mega zadowolona.
|
|
I jest taniej niż w retro i pod topolami, gdzie się wcześniej dowiadywałam
|
|
ile od osoby?
|
|
Imprezki rodzinno-towarzysko to fajna sprawa. Tylko po co robić nieświadomemu dziecku krzywdę i bez jego zgody stawiać mu religijne piętno, którego póżniej trudno się pozbyć? Poczekaj, aż dziecko zacznie samodzielnie myśleć, zapewnij mu edukację rozwój do dorosłości, a wówczas sam wybierze odpowiedzialnie swoją postawę światopoglądową. Chrzcząc noworodka, posyłając małe dzieci na religijną indoktrynację zawężacie im prawo do wolności wyboru. rudy błazen z druhem
|
|
Robiłam tam imprezę rodzinną i było super jedzonko, a co do ceny to można się dogadać, babeczki bardzo miłe.
|
|
"Na Skarpie" przy ul.Rybaki polecam.Dobrze i tanio.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |