poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WORD- Hamownia obciążeniowa?

Czy to normalne ze pracownik stacji mowi ze nie zmierzy mocy auta bo jest zimno na hali i on zmarznie? Zapewniam Cie czlowieku ze gdyby to byl twoj biznes to bys to zrobil, a tu," czy sie stoi czy sie lezy to sie nalezy" i dlatego takie podejscie do klienta. Pewnie najlepiej byloby dla Ciebie meczyc auto na rolkach w 30st/C? Blade masz pojecie o swoim fachu! Mam nadzieje ze ktos przekaze to twojemu przelozonemu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WORD- Hamownia obciążeniowa?

ten pracownik był w wieku 35 lat gdzies??

zamiast biedolić na forum, trzeba było iść do szefa

czyli do kogo? chetnie sie dowiem gdzie sie z tym zglosic?

Dyrektorem Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego w Łomży jest Pan Mirosław Oliferuk.

Wiem, o którego diagnostę chodzi, on prawdopodobnie 4 stacje zmienił.A wtej jest mu najlepiej ,bo nie interesuje się nim jego szef.

Wojewódzki Ośrodek Ruchu
Drogowego w Łomży
18-400 Łomża
ul. Zjazd 21
Srkretariat WORD
poniedziałek-piątek
8.00 - 16.00
Tel./fax (086) 216 77 93

e-mail: wordlomza@pro.onet.pl

A on wie do czego służy hamownia?? Żeby się nie okazało że będzie sprawdzał hamulce buhehehe.

smiech na sali wydali tyle pieniedzy na hamownie i nie mozna auta shamowac:), a mialem na dniach sie tam wybrac

mowie, ze dla auta to chyba lepiej jak chlodniej a on mi ze jemu zimno, hahaha, rozwalil mnie na lopatki :). Tekst na koniec byl jeszcze lepszy, ja to obsluguje i ja mam doswiadczenie :D

Bo oczywiscie powiedzial ze na zimowych oponach to wogole nie shamuje :D

hahha to bylo mu jakis sparing zafundowac albo jakies futerko dostarczyc to by sie rozgrzal:)

Masakra ...

Byłem w WORD-dzie na badaniach technicznych swoim super autkiem ,wchodzę na Stację: Dzień dobry ,z uśmiechem ( mój uśmiech).Nie usłyszałem odpowiedzi jasnej ,konkretnej,(było mruknięcie, nie wiem o co chodziło temu facetowi) Może chciał mnie przywitać serdecznie lub pozbyć się mnie jako intruza " jak się okazało"; badanie "do tyłu" bo lekki "luz" na drążku kierowniczym"jakiś tam".Podbije mi Pan dowód rej. pytam; "NIE " z okrzykiem PAN DIAGNOSTA. Znajdę napewno inną stację. Pozdrawiam WORD.

To chamownia przecież

ja jak ja- jak wyglądał ten gość?? był w wieku 35 lat??1,7 wzrostu??

ja dzwonilem, drugi kolega byl osobiscie i bylo to samo, trzeciemu powiedzial ze snieg i mokro sie zrobi na hali :/

miałem też podobną sytuacje. kropka 1cm na szybie i powiedział że przeglądu nie da........a co najlepsze że to znajomy z wypadu poza miasto.......

no dobra w przypadku kiedy nie chce podbic przegladu bo ma jakies zastrzezenia to ok, ale tu mowimy o czyms innym.

ja tam nigdy nie miałem problemów ,tyle ,że moja renówka śmiga jak marzenie :)

Hahaha ja wiem że samochody powinno hamować się na oponach letnich, choć co prawda nie przeszkadzają zbytnio zimowe lob wielosezonowe ale rozjebaliście system tym tematem haha. A tak poza tematem pracuje tam drugi diagnosta od godziny bodajże 14 do 19 jest miły i potrafi wytłumaczyć wszystko. Również proponuje wizytę u dyrektora WORD pana M. Olifieruka jest to człowiek który ma na czym czapkę nosić i uwierzcie mi na słowo odpowiednio zmotywuje swojego pracownika ;D. Nie zrażajcie się do WORD małe zaniedbanie nie morze wpłynąć na opinie całego zakładu.

?)@.)%.!(*(.?

A czy może wiecie ile kosztuje shamowanie autka w Wordzie?

Tomi Tomini

OpenOffice free...

100 oska, 200 awd, ale co z tego jak nie zmierza i tak :/

Mi zbadali - bez problemów. Jeżeli chodzi o opony - głównie chodzi o indeks prędkości opon. Jeżeli jest niski, to może być problem.
Inne hamownie mają to na swoich stronach internetowych np.: http://www.maxiservice.pl/hamownia.html

kiedy hamowales? wklej wykres.

Nie ma problemu. Wykres będzie w poniedziałek, jak tylko zeskanuję.
Mogę podesłać także na priva.
Swoją drogą, po tym jak gościa obsmarowałeś, nie zdziwię się jak nie będzie cie chciał hamować.

nie chcial nawet zanim to zrobilem, zreszta jak widac nie tylko mnie, ja pytam kiedy hamowales, jakie auto, jakie cyfry?

Z wykresu dowiesz się wszystkiego. Moi znajomi nie mieli takich problemów. Może sam pochwal się jakie masz auto. No i jaki indeks prędkości na gumach?

haha, jaka mizerna podpucha :)

Moim zdaniem nie obsmarował tylko wyraził swoja prawdziwą opinie, która nie odbiega od faktów potwierdziło to kilka osób.

?)@.)%.!(*(.?

to widac ze to jakis znajomy, obronca :) nie ma co dyskutowac :)

No jasne. Ty jesteś ten skrzywdzony i wiarygodny.
Pochwal się - na jakich gumach chciałeś się hamować?

po co, skoro i tak sie nie znasz? RSR, mowi ci to cos?

ten link co wkleiles to do inercji, widac jak blade masz pojecie o tym co piszesz :/

Zdziwisz się - wiem co to jest RSR.
Nie jestem znajomym, tylko stałym klientem tej stacji i jestem zadowolony z obsługi. Widzę, że bardzo się podjaraliście tematem i nie ma sensu was przekonywać. Jak to mówią, jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził.

Czy ja napisalem gdziekolwiek ze mnie interesuje ich stacja? poza hamownia nie maja dla mnie nic do zaoferowania!. Szczerze mowiac po rozmowie z tym specjalista, nawet gdyby ta pogoda byla, daje pod watpliwosc jego preferencje, zbytnio nie wie o czym mowi. Pewnie znowu pojade do Wawy. Koszt ten sam a i pojecie maja. Wbrew pozorom to nawet auto na rolkach, umiec zapiac na obciazeniowce.

wcielo mi trzeba, trzeba umiec zapiac na obciazeniowce.

Byłem tam na hamowni z ciekawości kiedyś,mój stary VW ma niby 90KM a na hamowni wypluł 105KM. Zawsze myślałem że z wiekiem i zużyciem osiągi silnika spadają a nie rosną.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org