Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mecz Polska- Ukraina |
Kolejna porazka naszej reprezentacji. Mamy 1 i 2 miejsca w skokach narciarskich i biegach a kurde jestesmy najgorsi w pilce noznej. Brawo dla Piszczka za 1 gol w tym meczu. Dobra akcja byla z Blaszczykowskim.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mecz Polska- Ukraina |
3:1 dla ukrainy
|
|
jak nie umią w piłke grac to niech w kamienie graja
|
|
standardowo dali dupy
|
|
*-*zal Nigdy się nie poddawaj! Choćby brakowało ci już sił. Nigdy! Bo pamiętaj.. Gdzieś tam daleko, Czeka na ciebie szczęście... O które warto było powalczyć♥
|
|
dobre ach ten sport kurde moze wkoncu wygraja pozdrawiam
|
|
z taką grą , to San Marino z nami wygra Poprostu nie mamy dobrych pilkarzy, ani trenera
|
|
Prawdziwi kibice wierzą i dopingują do końca...
|
|
Masakra ...
|
|
To są prawdziwi europejczycy a nie reprezentacja polski polskości należy się pozybyć Palikot
|
|
11 drewnianych ludzi truchtalo po boisku...czy damy rade san marino?
|
|
brawo polacy !!! tak trzymac
|
|
trener by mogl sobie odpuscic i pograc w managera . niech wreca LEO :D
|
|
lomza666 odwala? czemu brawo? Takie gruzy nie sa na boisko.Zal. Myslalam ze bd lepiej, ale sie tylko pomylilam. Dali dupy na calej linni Nigdy się nie poddawaj! Choćby brakowało ci już sił. Nigdy! Bo pamiętaj.. Gdzieś tam daleko, Czeka na ciebie szczęście... O które warto było powalczyć♥
|
|
To tylko zasłona dymna przed San Marino
|
|
powielacie temat,ale nic to. niewiedzieć czemu zaczynacie zwalać porażkę na trenera.sami "drewniacy"przyznali,że im nie zależało na zwycięstwie i "przeszli obok meczu".pytanie moje:po hu..j jeden z następnym chcą grać w repr.skoro im nie zależy na wygranej?pamiętam,jak kiedyś grało się z byle kim,byle gdzie i to o nic,ale wszystkim zależało na zwycięstwie i mecze grało się z "miłości"do tej dyscypliny. nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Poziom czwartej ligi:) nie jedzcie na mecz we wtorek to może Boniek i spółka zacznie coś zmieniać w naszej piłce:)a nie tylko kasę brać :D
|
|
Cytat: Ja się pytam jakie brawa?? Obejrzyj powtórki, to zobaczysz, że chciał on podać piłkę do zawodnika z lewej strony, ale że większość "naszych piłkarzy" nie potrafi podawać piłki (nie wspomnę tu już o odbiorze piłki, który w polskiej reprezentacji w ogóle nie ma..) to piłka mu "skozłowała" i całkowicie przypadkowo wpadła do bramki... ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Ja to wiem. Przynajmniej dobrze ze strzelil. Otrzezwieli kurde. Tak to zadnego zgania, nic kompletne dno. Poswiecilam 90 minut mojego zycia na rozczarowaniu. I to wcale nie jest zadna zaslona dymna. Nwm jak oni sb poradzo na tym meczu z czarnogora. poprostu mozna zapomniec o tym ze kiedykolwiek wygramy jakis mecz. Nigdy się nie poddawaj! Choćby brakowało ci już sił. Nigdy! Bo pamiętaj.. Gdzieś tam daleko, Czeka na ciebie szczęście... O które warto było powalczyć♥
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |