wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie najtaniej OC +NW

jak w temacie. w jakiej firmie według was najtaniej oc+nw dostane na pojemność 1,8??jaką firmę polecacie??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie najtaniej OC +NW

w MTU.

w budynku PKS na Piłsudskiego jest firma posredniczaca znajda ci najtansza opcje

Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę

Mogę wyliczyć Ci składkę w poszczególnych firmach.Wybierzesz najtańszą.Jak chcesz odezwij się na e-mail: psiema1@o2.pl

a miał ktoś do czynienia z firma YOU CAN DRIVE ergo hestia?? ubezpieczenie-jutro się odezwe.......................

kurewskkko drogo!

mi kalkulator pokazuje 350 zł ............

Mogę wyliczyć w PROAMA i MTU. Kontakt 501682502

Ja za Vectre 2.0 z 96 roku za OC z NW place 260zl (maksymalne zniżki, ukończone 25lat). Ubezpieczal mi Slawek z ulicy Kanarkowej. Polecam.

Sorki miało być 360zł

Masakra ...

MTU - jeden z tańszych ubezp.

w mtu mi 498 zł wyliczyli a aktualnie w warcie płace 600.

dla osób które mają 60% zniżki polecam PROAMA. Tu jest aż 70% za bezszkodowość. A także opłaca się dla młodych kierowców, bo za każdy rok jest inna stawka niż u innych taka sama zwyżka, aż do 25lat. Zapraszam. tel. 501682502

Również ubezpieczam w MTU. Nie tylko samochody, ale także maszyny rolnicze, przyczepy, mieszkania i domy.

A ja polecam usługi firmy AXA Polska / AXA Direct

e-mil: ewa.dabrowska@axa-polska.com.pl
tel. +48 606-384-999, www.ubezpieczenia-lomza.pl

Pozdrawiam

PZU

Kwota ubezpieczenia to jedno, a ewentualne wypłaty odszkodowań komunikacyjnych to drugie. I tu w większości ubezpieczycieli zaczynają się schody.

tez musze zmienic firme za 2l na pelnych znizkach place 455 az

też mi sie wydawało że mtu to najtaniej i że kolega płaci tyle to i ja powinnam tyle zapłacić a tu wyszło inaczej bo była u mnie różnica wieku u mnie dobrze wyszło generali .Ja rónież polecam w biurowcu pks na piłsudskiego tam maja wszystkie firmy wyliczą najtaniej

15234

Na stronie każdej znanej firmy masz kalkulator, zobacz - https://www.lu.pl Poświęć godzinę, zrób sobie kalkulacje. Bo np. porównywarki nie mają większego sensu, bo mogą nie uwzględniać aktualnych promocji.

Jedź do Sławka na ulice kanarkową obok nowogrodzkiej i coś ci znajdzie, tak załatwisz sprawę najszybciej i najkonkretniej.

Polecam Agencję na Al.Legionów 21- rzetelnie, tanio + tanie tankowanie

Polecam Sławka z kanarkowej zawsze znajdzie najlepszą cenę:-)

Księżniczka

Wyliczanie kosztów związanych z polisą OC to nie jest taka oczywista sprawa. Towarzystwa ubezpieczeniowe biorą pod uwagę różne kryteria: wiek, bezszkodowa jazda, wiek auta, pojemność silnika i jeszcze kilka/kilkanaście czynników. Koszta związane z polisą można obniżyć poprzez dołączenie się do polisy kogoś, kto już ma zniżki. Odsyłam też do http://superpolisa.pl/, zakładka \"ubezpiecz się\". Pojawi się kreator, który w kilku krokach poprowadzi przez kolejne etapy konfiguracji ubezpieczenia. Polisę można kupić przez net, potwierdzenie przyjdzie na maila. A i ważna sprawa, takie potwierdzenie wydrukowane na drukarce okazane podczas kontroli ma taką samą moc jak ubezpieczenie z oryginalnymi emblematami z ubezpieczalni.

Witam.
Polecam kolesia na Ul: Kanarkowej, załatwia ubezpieczenia najtaniej,
Mi załatwił do Audi A4 1,9TDI ubezpieczenie za 290zł na rok.
Tel do niego: 694-902-842.

Ziomek

Do Ziomek12332 a co to znaczy załatwia najtaniej jakieś przekręty z tym robi czy co

nie wiem jak on to robi.
On ma agencje ubezpieczeniową i najlepiej załatwia Oc.
Wie gdzie i w jakiej firmie jest najtaniej itp.

Ziomek

polecm Sławka Kosińskiego ul.Kanarkowa

Lec do Slawka na Kanarkowa. Taniej juz chyba nie znajdziesz ;)

wszędzie podobne ceny

Ja tez polecam Sławka Kosińskiego z Kanarkowej

mBank najtaniej :)

Pan z ul.Kanarkowej-polecam.Do ,ej ,On nie kręci. Wszyscy zawsze polecają firmę ,z której mają najwyższą prowizję.A Pan z Kanarkowej bardziej patrzy na klienta.Być może ma małe prowizje ale więcej klientów.Także wszyscy zadowoleni.polecam.

Wszyscy zadowoleni???
Szczególnie Ci, którzy mieli szkody, a są/byli ubezpieczeni przez Pana Kosińskiego zaczynają wtedy szukać pomocy....w innych firmach, no i zaczynają się schody. Ci którzy mają polisy wystawione przez tego Pana, niech sprawdzą na jaki samochód jest ta polisa, jaki mają kod m-ca zamieszkania itd. - groch z kapustą - a klient podpisując polisę - potwierdza autentyczność zawartych w niej danych......Życzę dużo szczęścia ubezpieczonym :)

polecam YOU CAN DRIVE , niestety mozna zaiwerac poilse tylko do 30 roku życia ! ponieważ to dla mlodych kierowcow .

OC - tutaj nie mam złudzeń. Szukam zwykle tam gdzie dają najtaniej. Jest to obowiązkowe ubezpieczenie, standard w większości przypadków jest taki sam. Po co więc przepłacać?
W sieci masz różne porównywarki. zapytaj ewentualnie na tym forum w odpowiednim dziale http://www.forum-kredytowe.pl/f152/ Tam prawdopodobnie będziesz musiał zadać pytanie wg określonego schematu (podać wiek, czy jeździsz bezszkodowo itd). Na tej podstawie dopasują Ci coś możliwie korzystnego.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org