Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Edytuj stronę 4lomza! |
Wpiszcie w pasku adresu przeglądarki: javascript:document.body.contentEditable = 'true'; document.designMode = 'on'; void 0 Od tej pory możecie pobawić się w moderatora strony i wykasować niechciane posty ptysiaka ;D PS. Ptysiu, jak tylko tak żartuję :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Edytuj stronę 4lomza! |
A ja myślałem, że tylko Ptysiek nabija sobie posty :/ ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
To źle myślałeś :) Ups... znowu nabiłem sobie post... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
hahaha bardzo dobre i działa na każda stronke
|
|
wreszcie raz a porządnie zrobi sie porządek ! ;-))
|
|
|
|
i co za kazdym razem trzeba to wpisywac?
|
|
Nie, mozesz wkleic
|
|
Ptysiu jak wpisałeś te kropki umieszczone na górze przy słowach true i on ? ja coś nie mogę tego dojść i mi to nie działa.
|
|
Oo no mozna i wkleic...ale mi chodzi czy za kazdym razem trzeba to robic? czy tez mozna raz a dobrze :)?
|
|
Bartek jak wpiszesz raz a dobrze to możesz wrzucić w ,,ulubione,, i masz ja mam problem bo tego wpisać nie mogę , nie mogę znależć tych kropek!!! w klawiatyrze.
|
|
ja skopiowałem cały link
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |