piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
silownia

Hej mam pytanko co sadzicie o tym zeby w Łomży( a wlasciwie w okolicach jakies 3 km od Łomzy) powstal super klub fitness-duzy przestronny z porzadna silownia, zajeciami fitness np.joga, aerobik, pilates, dance itd. Z sauna, porzadnym instruktorem, masazysta, dietetykiem i duzym parkingiem.
Prosze o szczera opnie.

Natka85

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: silownia

Pomysl ok tylko czy wypali

niestety ,ale wątpię czy to wypali. Łomża to specyficzna miejscowość:(

???????????????

Jak i jej mieszkańcy...

Niewiem co to znaczy "specyficzna miejscowosc" w Łomzy nie ma porzadnej silowni tylko male z 2 lub 3 biezniami i slabymi zajeciami fitness a wogole zeby byl jakis trener ktory powie jak cwiczyc to ze swieca szukac.

Natka85

3km to za daleko :) albo w centrum albo wcale

No no kurde muszę przyznać, że pomysł całkiem ciekawy i fakt lepiej w łomży jak gdzieś dalej. Jest jeszcze pare miejsc nie wykorzystanych :)

Mysle ze nie tak daleko wink duzo ludzi jezdzi na silownie samochodem bo sa w dresach, spoceni i przewaznie koncza cwiczyc to jest juz ciemno wiec zawsze lepiej podjechac samochodem. A jest mniej wiecej 1,5 km zalezy z ktorej strony smile, teraz wszyscy jezdza samochedem- wszedzie, niektorzy jakby mogli by wjechali samochodem do sklepu tongue

Natka85

Powiem tak, odkąd jestem w Łomży brakuje mi czegoś takiego. W Białymstoku chodziłam do http://www.maniacgym.pl/, uważam, że jest to genialne miejsce gdzie przy karnecie miesięcznym miałam niemal wszystko bez ograniczeń... pomyśl jeszcze o jakimś basenie rekreacyjnym z hydromasażem, jacuzzi i Aqua aerobik. Ale Łomża jest specyficzna i 3km od miasta to trochę za daleko, lepiej coś na Południu - tam znajdzie się wiele chętnych osób.
Pozdrawiam.

Hej tez w Bialym chodzilam do takiego miejsca ;) I wlasnie cos takiego chcialabym otoworzyc widzialam duzy lokal w Starej Łomzy

Natka85

Poszukaj lepiej na Południu, może jakiś inwestor będzie budował niedługo jakąś nieruchomość - blok mieszkalny i uda się z nim dogadać aby zaadoptował parter tylko pod tą inwestycję lub porozmawiaj z inwestorami, może coś podpowiedzą, ale Stara Łomża to trochę za daleko... ludzie w Łomży są leniwi i nie będzie im się chciało dojeżdżać... zresztą powinnaś przeprowadzić badania... ale nie tutaj na forum... Powiem szczerze, że sama zastanawiałam się nad taką inwestycją ale nie mam kasy..
Pozdrawiam

we venedzie zrob

Kolejna siłownia w Łomży to byłby plus, zwiększy się konkurencja i może również inne siłownie podniosą swój standard. a to już byłaby korzyść dla wszystkich :) lokalizacja w Starej Łomży ? daleko to nie jest kto ma samochód to podjedzie w zależności od ceny karnetu i oferty jaką przygotujesz.

Nie ma szans na coś takiego ...

@Natka85

Pomysł fajny ale wydaje mi się że Łomża to jest za małe miasto na taki biznes.
Sam chodzę na siłownię regularnie od 4 lat i nie wiem jak w innych miastach ale tu ten typ spędzania wolnego czasu jest bardzo sezonowy. Latem pustki poza młodzieżą bądź zatwardziałymi bywalcami podobnie w okresie około świątecznym. Prawdziwy nawał jest zaraz po nowym roku i potem kwiecień/maj czyli sezon "akcja plaża". Ludzie nie mają pieniędzy na karnety po 70-90 zł i często ćwiczą w piwnicach bądź na świeżym powietrzu. Podejrzewam że karnet w takim kompleksie to jakieś 150-200 zł a to nie mało.
Istniejące siłownie są wg mnie wystarczające na łomżyński rynek.

W Łomży mało ludzi chodzi na siłownie, bo one są małe.
A jest bardzo duża grupa chętnych do ćwiczenia tylko nie mają miejsca.
3 km od Łomzy to nie jest duża przeszkoda. Wręcz żądna.

Jeśli Twój ośrodek będzie duży i będzie miał prawie wszystko na miejscu to odniesiesz prawdziwy sukces.

A w piwnicy to się słoiki trzyma czy rower, a nie uprawia sport :)

jestem bardzo zaa

:)

Właśnie taka duża przestronna siłownia jest potrzebna coś na wzór --> Golds Gym z Californii :)
Sale do ćwiczeń siłowych -> kulturystyka, dwubój, trójbój,strongman, cross fit, fitness,aerobic,bieżnia,basen, masaże, sauna,krioterapia, restauracja z jedzeniem dietetycznym, sklep z odzywkami wszystko w jednym miejscu :)
Przynajmniej taka z 600m2 , obecne w Łomży mają maks 200m2
a dojazd nie będzie problemem nawet dla ludzi z poza miasta

tylko w łomży, ale nie obok nie każdy jeździ samochodem a mało która pani chciałaby wracać wieczorem do domu przez pole/las.

a pomysł bardzo dobry- myślę, że byłoby dużo chętnych

znam kogoś kto wynajmie szeregowo połączone 4 stodoły każda po 600m2 jeśli ktoś chce info to piszcie na email jaworskijawor@interia.pl , bardzo duże pastwisko za stodołami

Dobrego, porządnego burdelu u nas trzeba.
Tu widzę deficyt
Coś w tym temacie natka zrób, tylko obsługa mila musi być. Że zgrabna i mila nawet nie wspominam.
Taki biznes przetrwa nadchodzący kryzys

Zgrabna i ładna - miało być

żeby była zgrabna niech otworzy najpierw dobra silownie;p

niech ktoś w tym mieście zajmnie się robieniem biznesu na wykonywaniu masazy przez posiadajace do tego odpowiednie wykształcenie osoby. I nie jakieś wymalowane pindy tylko faceci co maja pare w łapach i wiedza jak to robic aby nie zrobic cżłowiekowi krzywdy takim masażem. A wymalowane pindy to moga zająć sie ewentulanie masażem erotycznym lub prostaty bo i pewnie na to bedzie ful klientów.

Rimpik

Akurat erotyczne robią bez większych problemów. Trzeba tylko umiejętnie zagadac i zmotywować ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org