Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Muzyka na stadionie |
Kto był na meczu to wie. Chodzi mi o tą nutę co leciała kilka razy w przerwie i przed meczem. coś tam jest o dzieciach, które grały w porwanych trampkach i starały się naśladowac piłkarzy Polski (lata Piechniczka). Z góry thx ;). ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Muzyka na stadionie |
no wiem o ktora nute Ci chodzi ale nie mam zadnego pojecia co to za piosenka napewno jakas ktora startowala w konkursie piosenki Polski na MŚ a moze to ta co wygrala caly ten konkurs?? nie wiem, ale to bardzo prawdopodobne
|
|
Bez urazy Angel ale miałeś chyba na myśli czasy Pana trener Górskiego, Piechniczek oparł kadrę właśnie na kadrze Górskiego. Pozdrawiam. P.S. Myślałem że niedoczekam awansu naszego ŁKS do II ligi , a tu proszę, gratulację dla Piłkarzy, Trenera i wiernych Kibiców. _________________ Nigdy nie dyskutuj z glupcem. Najpierw sciagnie cie do swojego poziomu, potem pokona doswiadczeniem. ______________ Nigdy nie dyskutuj z glupcem. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem.
|
|
|
piosenka gran na stadionie nosi tytuł "do boju" wykonuje ją zespół ExDance & Funky Polak. "leszek16064" - posłuchaj wpierw piosenki, a potem ją oceniaj.
|
|
Dzięki :) @sajan: Konkurs na piosenke Polski na MŚ wygrała nuta Queens. ...
|
|
Ej, szukałem tej nuty i nigdzie nie mogę znaleźć. Czy ktoś ją "przypadkiem" posiada? Jak tak to będe bardzo wdzięczny jeśli zamieści do niej link lub mi na GG prześle ;). ...
|
|
Angel. piosenka "Do boju" została wydana na singlu w USA, tam powstała, a w Łomzy była wczoraj grana poniewaz skomponował ją łomżyniak a skąd wiesz ze piosenka "Queens" wygrała konkurs "hit na mundial", przeciez ogłoszenie wyników ma byc 12 maja - czyzby jakie przecieki
|
|
To na serio jej nikt nie ma? Szkoda... @krzysiek: coś słyszałem w radiu, ze piosenka Queens zostanie umieszczona wśród innych piosenek na płycie MŚ. ...
|
|
Do Krzyska! a nie wiesz który to łomżyniak skomponował ? to byśmy znależli dojscie do tej piosenki.
|
|
Angel a to chyba ze:P hehe
|
|
Szukajcie na forum zespołu ExDance http://www.exdance.pl swoją drogą ładnie tam się udziela Krzysiek :)
|
|
Stad mozna pobrać piosenkę graną na stadionie - Do boju http://www.se.com.pl/iso/dzisiaj/mapki/DoBoju.mp3
|
|
Respekt dla Ciebie za link! :) ...
|
|
Wiem, ze Krzysiek się udziela w tym zespole, ale ja chciałby tą nutę z neta ściągnąć. Jeśli ktoś ma to niech wyśle mi na maila. se.b.eq@wp.pl Pls ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |