Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mara nocna |
Czy ktoś z was miał taką sytuację albo ma związanego z marą nocną? Dla oso które nie wiedzą dokładnie o co chodzi opiszę.W nocy budzi człowieka hałas potem gdy jest się świadomym coś jak by siada na człowieka i nie można się ruszyć w żaden sposób chodź się próbuje z wszystkich sił nawet mówić nie można. Puszcza to po jakimś czasie.Jest to dziwne doświadczenie dużo znajomych moich to miało.Czemu takie coś jest podobno to przychodzi jakby dusza osoby tej która mieszka blisko i złe życzy dla tych osób? Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mara nocna |
Zmień dealera albo pal połowe tego co kupujesz.
|
|
Jeśli nie umiesz tu niczym zabłysnąć w temacie powyżej to powiem krótko goń się Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
ja to mam od zawsze ale bez hałasów na poczatku, czytałem o tym i to nie zadna mara jak sadzono kiedys na wsiach tylko zaczynasz sie budzic i mozg juz pracuje a cialo jeszcze nie stad uczucie ze nie mozna sie ruszyc mowic i przez chwile.
|
|
Mam tak prawie każdej nocy i zazdoszczę Ci że tylko na tobie siada. Moja bierze sobie pilota i napierdziela po wszystkich kanałach telewizyjnych, aż znajdzie coś ciekawego. Siedzi tak cholera do samego rana, a ja nie mogę jej za nic odgonić.
|
|
Paraliz senny nie zadna mara hahahaha :D
|
|
jeden ma paraliz senny a na innego siada dusiołek w literaturze mara dusiolek opisana jest w ten sposob:
|
|
Ci co jaja sobie robią z tego widać, że tego nie przeżyli ale mam nadzieję, że przyjdzie do was wtedy posikacie się w majty.Jest to zajebiście nie przyjemne uczucie dlatego nie będę komentować tych idiotów którzy się popisują na tym forum Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=592765&t=592765 Może chce Cię wystraszyć..... spróbuj się modlić przed snem. Kiedyś też podobnie miałam, budziłam się każdej nocy o tej samej porze przez kilka lat. Czasami czułam jakby coś mnie obserwowało, albo głupie wrażenie jakby ktoś siedział/leżał z Tobą w łóżku, a jak otwierasz oczy to jest wszystko normalnie. Ale nie poddawałam się, modlitwa pomogła.
|
|
|
Zgadza się, pomódl się przed snem, idź do kościola...To powinni pomóc.
|
|
Boże laura, a co to już sobie pożartować nie można, a do kościoła nie idź bo widać, że żaden z Ciebie katolik, aha i nie pisz, że nie będziesz czegoś komentować, jeżeli już wcześniej w tym samym wywodzie to zrobiłaś. Za naukę się weź, bo czytam, że coś cienko z rozumowaniem. :)
|
|
zjawisko to znika po wpłatach. sprawdzilem na sobie wiec moge polecic Konta złotówkowe Bank Pocztowy S.A. O/Toruń nr 77 1320 1120 2565 1113 2000 0003 z dopiskiem: Dar na cele kultu religijnego PKO BP S.A. II/O Toruń nr 69 1020 5011 0000 9602 0012 9130 z dopiskiem: Dar na cele kultu religijnego Konta walutowe Euro EUR PKO BP S.A. II/O Toruń ul. Grudziądzka 4, 87-100 Toruń nr 65 1020 5011 0000 9602 0105 7298 Funty GBP PKO BP S.A. II/O Toruń ul. Grudziądzka 4, 87-100 Toruń nr 08 1020 5011 0000 9502 0105 7306 Dolary USD PKO BP S.A. II/O Toruń ul. Grudziądzka 4, 87-100 Toruń nr 13 1020 5011 0000 9302 0105 7314 (Ofiarodawcy spoza Polski przed numerem konta winni dopisać symbol IBAN PL, a po numerze: BIC/SWIFT - BPKOPLPW) Konto w USA RADIO MARYJA, P.O. BOX 39565 CHICAGO, IL 60639-0565 Konto w Kanadzie Polish Credit Union St.Stanislaus-St.Casimir`s Parishes Credit Union Ltd. 3145 Dundas St. West # 5 Mississauga ON L5L 5V8 Konto Radia Maryja 84 920 Konto Stypendialne 93 225 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Tez tak mialem. Kilka razy, budzilem sie w nocy i cos mnie dusilo, normalnie jakby ktos siedzial na mnie, nie moglem oddychac i chcialem krzyczec po pomoc a tu nic! myslalem, ze mnie udusi te ch.....wo. Po chwili puscilo i tylko szyja i gardlo bolalo. Myslalem, ze sie zes...m ze strachu. Zadnej marychy, kleju, lakieru, choroby, grypy, nawet zmeczenia, bo wtedy to byla szkola i wakacje. Teraz czlowiek jest o wiele bardziej przemecziny ale od 6-7 lat spokoj. Ch....we uczucie.
|
|
a i poruszyc sie, wstac tez nie moglem. Bylem sceptycznie nastawiony do tego, ale po tym przezyciu to juz inna bajka.
|
|
Dokładnie moja koleżanka miała to z 6 razy i u niej tej samej nocy miał brat, siostra i tata i wszystkich złapał paraliż senny tak? ha ha Memphi ty to się nie ozywaj lepiej bo takich tumanów jak ty patrze tu nie brakuje więc ci podziękujemy Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
O kurcze, to już problem i to duży. Czy Ty/oni czytają horoskopy, korzystają z wróżek, tarotów lub wywoływaniem duchów, mają książki, gazety gdzie są symbole satanistyczne lub coś o czarach, magii? Mam pewna rzecz, która mogłaby pomóc, al enie znam strony na której mogłabym zamieścic plik pdf do sciągnięcia. Ewentualnie mogłaby podesłac Ci na maila.
|
|
wiesz co chyba byli kiedyś u wróżki ale ogólnie żadnych wywoływań duchów itd nie było a to ma coś wspólnego? Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Książek o magii itd też nie mają ale horoskopy czy jeśli chodzi o wróżkę to ta moja koleżanka była chyba raz i jej brat ale żeby często z takich rzeczy korzystać to nie. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
mała.czarna211 wrzuć tu http://www.sendspace.pl/
|
|
To mogło wystarczyć :( Moja koleżanka raz poszła do wróżki i talerze same latały u niej w domu, drzwi i okna też same się otwierały. Jakbyś podała maila to jutro Ci prześlę coś czego mogłabyś i Ty spróbować i oni. Zawsze to jakiś początek. Dokładnie opisałabym Ci wszystko w mailu. W sumie nie chcę tego podawać ogólnie, bo trzeba z tego korzystać właściwie, a tu oszołomów nie brakuje. U mnie w domu pomogło.
|
|
A o wampirach? Ostatnio to modne jest. takich rzeczy trzeba się pozbyć z domów. Ale wróżki i horoskopy to jest jedno z najgorszych rzeczy jakie może być.
|
|
Ale wam się pie.rd.oli we łbach :) to chyba z nadmiaru youtube:):) Do ksiażki tumany!! to i opętania was opuszcza i mary przestana dusic :)
|
|
mała czarna :) Ciebie to już chyba wszystkie plagi tego świata dopadły i jeszcze na zapas z 666:):):)
|
|
Wiesz co maruda, może mnie nie bo mnie nie dużo, ale moich znajomych i rodzinę to mam wrażenie że jakby tak :p Chociaż ludzie gorzej mają.... A ja postanowiłam dzielić się swoim doświadczeniem bo wiem że jest dużo ludzi, które chciałyby coś zmienić ale nie wiedzą jak, albo dzieją się rożne rzeczy i nie wiadomo skąd. Trzeba mówić o takich rzeczach, bo jak ktoś nie wierzy w szatana lub Boga to jak ma sobie z tym poradzić.
|
|
ostra faza
|
|
no to mamy psikus
|
|
a terazkto wierzy w piekło reka do gury
|
|
dokładnie oszołomów tu pełno nie ma co ryzykować jak możesz podaj mi swój a ja się odezwę do ciebie Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Zalecane spać z główką czosnku w zębach,ponoć pomaga :-)
|
|
Śniło mi się, żem wóz, budzę się.....a to mara broi, zamiast wozu dyszel stoi....
|
|
a wasze matki wiedzą że ćpiecie? Jak nie, to powiedzcie co bo niezłe fazy macie :)
|
|
duchów nie ma, to wymysł człowieka. Piwo przed snem albo myśl o przyjemnych rzeczach i duchy znikną z twej głowy :). ---------------------------------------------
|
|
mala.czarna211@wp.pl
|
|
Hahaha to są jaja, dusiołek, zabobony, jebnełem z fotela i jeszcze taka zaściankowa szeptucha będzie mnie przezywać :( Kobieto poczytaj o tym troche tylko nie na żadnym ezoterycznym forum, albo zapytaj katechety w swojej szkole, to pewnie dowiesz się czegoś ciekawego, ktoś już tutaj prawdę napisał. Horoskopy, wróżki no k.rwa paranoja. Natrzyj się trzema liśćmi rabarbaru i oprusz pieprzem powinno pomóc. Tępić chamstwo i głupote, operuj nią w stronę rodziców i nauczycieli, a nie bogu ducha winnych użytkowników forum.
|
|
mala czarna kiedys byly wrozki, bylem u wrozki. Byla zupelnie obca, tak dla sprawdzenia. A skad znala szczegoly z zycia to ch.. wie. A na oszolomow i ciemnogrod, ktory nic nie doswiadczyl wcale nie patrz. Oni wieza tylko w kinia, psa i szechtera. To pojeby sa, niczego nie doswiadczyli tzn., ze tego nie ma, to jest dopiero bezmozgowcy.
|
|
Hahaha :D Nie wiem kto kogo może tu nazwać po*ebem, to nas czy Ciebie wróżka naciągnęła na hajs? :) Wiesz jak działa taka "wróżka"? Od razu po wizycie takiego delikwenta zakłada, że jest od Ciebie mądrzejsza (w sumie nie ma się co dziwić ;) i zadając Ci niby nieistotne niewinne pytanka na podstawie odpowiedzi wyciąga odpowiednie wnioski, sam nieświadomie je jej zdradzasz, później rozmowa toczy się gładko a taki baran z otwartymi szeroko ślepiami łyka to wszystko i odchodzi z mokrymi majtami, ona zaciera ręce śmiejąc się, że naciągnęła kolejnego kretyna. Ot cała magia, czyste psychologiczne podejście, trochę inteligencji i praktyki. A co do tematu, radzę łyknąć trochę elementarnej wiedzy o fazach snu itp. Domyślam się, że z tego nie skorzystacie skoro podsunąłem Wam pod nos link, gotową definicję zjawiska jakim jest paraliż senny a tu dalej dyskusja o MARACH :D
|
|
All I need is love ja nie patrzę na takich ludzi, nie przejmuję się nimi. Jest mi ich zwyczajnie w świecie żal, bo są tak zaślepieni że nie widzą co się dzieje. Ktoś im powie że woda jest sucha i będą chodzić i opowiadać że tak jest na prawdę. A co do wróżek to chyba są moim zdaniem różne ich rodzaje, takie które "współpracują" z mocami ciemnymi, działają na podświadomość i psychikę, potrafią odczytywać wiele z ludzkich gestów, spojrzeń itp. Ale są też takie które jak cyganki latają za człowiekiem żeby powróżyć, jednak i tak wyrządzają wielką krzywdę, bo ludzie wierzą w to co one powiedzą i swoje życie podporządkowują pod przepowiednie. Własnie oglądam juz 3 część z 11 i jestem przerażona!!!!! Wiedziałam że jest żle, ale nie sądziłam że aż tak bardzo!!!!! Aż boję się oglądać dalej :( POLECAM http://www.youtube.com/watch?v=em-5kpTUHqU
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=F7pYHN9iC9I Proszę uprzejmie, teraz wszystkie wróżki mają internet. :)
|
|
|
|
Laura czy potrzebujesz jeszcze pomocy?
|
|
podczas snu wyłącza się część układu nerwowego tak by człowiek nie wykonywał gwałtownych ruchów podczas snu. Z paraliżem sennym mamy do czynienia, gdy świadomość wróciła, niejako częściowo człowiek się budzi, ale nie może się poruszyć. Jedyne co może kontrolować to oddech. Takim doświadczeniom towarzyszy często paniczny strach. Piękna kobieta to raj dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.
|
|
Tylko modlitwa "Aniele Boże Strużu Mój" Albo wiadomo że czeka Cię Piekło :P :)
|
|
w nocy jak się budzę to tylko jeść.żadna mara mnie nie jest w stanie zatrzymać.ale kiedyś miałem wrażenie,że ktoś siedzi za mną na łóżku i jakoś nie chciało mi się odwracać żeby zobaczyć kto to(w domu byłem sam)potem te wrażenie jakoś zanikło nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Lauro czy możesz się do mnie odezwać?
|
|
Nie odezwie się bo mara ją przydusiła:):) A że tak się zapytam z ciekawości . Wy wierzycie w końcu w Boga czy w zabobony ? Bo mi się wydaje że bardziej w to drugie :):)
|
|
Maruda, jak ty to robisz ze w każdym temacie piszesz. Może skup się na jednym i pisz coś mądrego :p A z Laurą to nawet nie mów tak !
|
|
Nie odpowiedziałaś mi na proste pytanie :) W co wierzysz ??
|
|
Jaka Laura, przecież to Laur (rodzaj męski) :) I raczej się do Ciebie nie odezwie, bo przyszła Mara i się opętali ze sobą :)
|
|
Ja wierzę w Boga i wszystko co jest z Nim związane. A to owszem, ludzie sami stworzyli z tego zabobony, a to jest działanie złego. Już ta złość jego i ohyda stała się dla świata tak normalna że ludzie nie potrafią tego odróżnić od dobra.
|
|
cierpi na to ok.20% społeczeństwa,nazywa sie to KATAPLEKSJA, także jesteś jedną z wielu...
|
|
heheszki
|
|
mała czarna już się odzywam na pocztę do ciebie Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Jak tam dziewczyny? Cos lepiej cos gorzej? Jakbyscie chciały to i ja mam 3 grosze do wtracenia na prv, proszę tylko o adres mailowy. A takie rzeczy jak Ci sie zdarzają to norma, dobre i złe duchy istnieją.
|
|
mój mail mala.czarna211@wp.pl
|
|
Reszcie powiem tak; nie mozna 2 panom służyć - tak mówi biblia. Poprzez nieslużenie Bogu, slużymy szatanowi. Ktokolwiek wyzna ustami ze Jezus jest Panem i uwierzy w sercu swoim ze Bog wzbudził go z martwych zbawiony będzie. Polecam pomodlić sie i wyznac na głos Jezusa jako Pana swojego życia i zbawiciela, wtedy sen powinnien być spokojny;) Poza tym polecam lekturę Biblii! Demony tez wierzą w Boga i drżą. Swiat duchowy jest realny. Kto chciałby szerszej dyskusji proszę o maila w komentarzach - mail w moim koncie nieaktualny
|
|
kaka: brak logiki w twojej wypowiedzi. Nie można służyć 2 panom, ale można nie służyć żadnemu.
|
|
Widać, że co którzy jaja sobie robią z takich rzeczy są mało inteligentni i wierzą tylko w telewizje i internet nic więcej. Kaka to mój e-mail: annagorska1987@wp.pl odezwij się Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
laur1111xxx podoba mi sie Twój podpis. I do mnie by taki pasował :) Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali Zgadza się...
|
|
Tetryk Tobie brak wiedzy i logiki. Nie służąc Bogu sluzysz Szatanowi, jaśniej? W tej wojnie nie ma Neutralnych. I chociaż moze Ci sie tak zdawać - to właśnie o to chodzi szatanowi - o niewiedze ludzi. Masz poczucie ze jesteś spoko, ze jest tylu ludzi gorszych od Ciebie i wogole w razie czego to nikt sie Ciebie nie czepnie bo Ty ani nie zabijasz ani nie kradniesz. Nawet pijesz mało pewnie. I czujesz sie kryty. A tak nie jest. Chyba ze jesteś ateista i uważasz sie ponad wszystko a za tym najczęściej stoi pycha. Więc do ktorej grupy nalezysz?;)
|
|
A co do tematu to np jak ktoś też wierzy w Boga, ale jest "niepraktykujący " nie chodzi sobie do Kościoła z czystego lenistwa tłumacząc ze wierzy ale chodzić nie musi itp i też temu komuś zdarzają się takie w/w opisane sytuacje to co to może oznaczać? I np dziwne sny, nie raz śni się diabeł ( dokładnie taki jak wyst w np horrorach ) a nie raz zakrwawiony Jezus w cierniowej koronie... (nie o mnie chodzi jakby ktoś się zaraz miał przyczepić i dawać głupie uwagi)
|
|
Jestem ateistą. W te bzdury nie wierzę.
|
|
kama30 ty to w każdy temacie się odzywasz jak ten maruda memphi itd a nic mądrego nigdy nie napiszesz więc jak to jest, że wogle na forum się udzielasz nie mając o niczym pojęcia he he Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Jak to nic madrego..? no dziękuje ci bardzooo ten temat jak z resztą inne potraktowałam az nadto poważnie...dzięki za podejście...to że się w kazdym udzielam to dlatego że akurat mam taką możliwość. no nie spodziewałam się, załuję ze zdobyłam się na szczerość.... chyba nie trzeba cie znać a i tak łatwo powiedzieć jaka jesteś, zgadza się...
|
|
To mnie podsumowałaś, ja pie***le...dzięki, a myślałam ze czegoś się dowiem w tym temacie... a co do marudy to on celowo pisze głupoty więc mnie nie porównuj bo ja się udzielam ale na serio
|
|
Tetryk - wolna wola. Aczkolwiek życzę Ci Poznania Boga! Kama - trzeba szukać Boga i uznać go za Pana swojego życia - poprostu wyznac to na głos i przyjść jego ofiarę na krzyżu. Potem polecam czytanie Biblii, znalezienie jakiejs społeczności i wytrwałość w Bogu. No chyba ze woli jazdy z diabłem a po śmierci piekło. Wolna wola przecież.
|
|
Kaka - dlaczego TRZEBA?
|
|
Kama po co te nerwy :) Ja tez tak kiedyś miałam że sniły mi się straszne rzeczy, aż teraz mi ciarki przechodzą po plecach na samą myśl o tym. Sny Twojej koleżanki potraktowałabym jako wołanie Boga, jak sni się szatan to ewidentnie chce się zakraść do jej życia lub już to zrobil, jeśli chodzi o jego wygląd to nie ma znaczenie, bo on potrafi przybrać każda postać, a na filmach jest poprostu wykreowany obraz który ludziom zapisuje się w pamięci. Ale Jezus zakrwawiony w koronie cierniowej to jest dla mnie straszniejsze, to jakby znak, że bardzo Go rani. takie są moje odczucia po przeczytaniu Twojej informacji. Ciężko jest to określić, nie znając tej osoby, nie wiedząc czy modli się, chodzi do kościoła, czy w ogóle wierzy, jak żyje.
|
|
A np; ci z plemion afrykańskich, wierzą w krokodyla i myślą , że jest ich bogiem i wierzą tylko w niego jako jedynego, to gdzie pójdą...??? :)
|
|
Haha sprawiedliwy do wody i zamienią się w krokodyle ;P Tu sprawa jest bardziej zawiła i nie mam na ten temat wiedzy zbyt obszernej, ale tyle co słyszałam to że jak ktoś świadomie odrzuca Boga będzie potępiony. A co z tymi co nieświadomie Go nie przyjmują to nie wiem, musiałbyś zapytać Jezusa :) bo w tej Afryce, ci od krokodylów najprawdopodobniej nie słyszeli o Bogu.
|
|
mała, ok to ja się zapytam, tylko daj mi namiary, żeby pogadać z nim w cztery oczy... :)
|
|
wyspowiadaj się, idż do Katedry. tak jest cały czas wystawiony Najświętszy Sakrament i wsłuchaj się dobrze :)
|
|
Albo inaczej, jak to jest z moją świadomością , skoro nigdy nie widziałem boga to go nie odrzucam , czyli jak będę potraktowany po śmierci?? :)
|
|
To jeszcze jedno pytanie, a gdzie trafili ci(ze znakiem krzyża na płachtach) co zabijali w imię boga, tego samego o którym teraz piszesz... ???
|
|
O tym jak zostaniesz potraktowany, będzie świadczyć to jak żyłeś. Bo można wierzyć, chodzić do kościoła, a działać przeciwko Bogu. To już on będzie rozliczał każdego i nie mi tu osądzać :) każdy będzie sądzony inną miarą.
|
|
W imię Boga się nie zabija, chyba że jak napisałeś - "boga" to może i tak. A skąd my możemy wiedzieć gdzie kto trafił. Są tylko trzy opcje, niebo, czyściec i piekło. Na pewno nigdzie indziej.
|
|
Wiesz co sprawiedliwy? Jesteś strasznie ciekawski, proponuję Ci iść do swojej parafii i tam od któregoś księdza dowiesz się lepiej i dokładniej wszystkiego niż na forum :)
|
|
Pytałem się kiedyś jednego, po kasę przyszedł (kolędą się to chyba nazywa), zadawałem podobne pytania, nie dał mi odpowiedzi , powiedział tylko że jakiej innej wiary jestem i szybko wyszedł.. (ale kasę wziął ) :)
|
|
Eh... czemu mam wrażenie że tylko ja na tych dobrych trafiam. Idz do kościoła, jak ksiądz przyjdzie do konfesjonału to podejdź i powiedz że chcesz porozmawiać, nie będzie mógł Ci odmówić :)
|
|
laur1111xxx ogarnij się.Tak jak ktoś wyżej napisał to jest paraliż senny a nie żadna mara czy jakiś duch itp.Ja mam to prawie codziennie.jest to nie przyjemne uczucie ale można się przyzwyczaić a z czasem samo minie.Przestańcie gadać że to przez jakieś wróżki itp, bo to jest normalne zachowanie organizmu, dużo ludzi tego doświadcza.Może bawiłaś/bawiłeś się w różnego rodzaju OOBE czy LD i stąd to się wzięło.Wyluzujcie!!
|
|
mała.czarna211 bardzo dziękuję Ci za odp, i za poważne podejście do tego co napisałam... :) Napewno masz rację....
|
|
Kama mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłam :) Trzymam kciuki żeby wszystko wróciło do normy :)
|
|
Autor: mała.czarna211 (87.119.20.---) "...To już on będzie rozliczał każdego ...'' Autor: mała.czarna211 (87.119.20.-- ''...chyba że jak napisałeś - "boga" to może i tak..." i Czepiasz się wielkich i małych liter? pytanie było proste,w odpowiedzi puste słowa.dla ludzi wierzących w te krokodyle Ty nie Trafisz do ich"raju"więc Będziesz potępiona wg ich wiary. a te ustami na głos wyznawanie Pana?a jak ktoś nie może wydawać dźwięków? mogę żyć wg.swoich zasad,które pokrywają się z wyznaczoną przez biblie drogą,a tylko przez to,że nie jestem świadom istnienia Boga mam być potępiony? nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
sorki Kama30 nie o ciebie mi chodziło chciałam napisać o innej osobie a napisałam o tobie sorki jeszcze raz !!! Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Wolny niewolnik, poczytaj dzieje apoltolskie, tam jest wyraźnie napisane. Człowiek który nigdy nie słyszał o Bogu ma szanse zobaczyć go w jego dziełach. Człowiek który nie moze wydawać dźwięków moze poprostu uwierzyć w sercu i to tyle. Jeszcze raz przed hejtowaniem zachęcam do lektury Biblii bo tam Bog ma dla Was mnóstwo informacji. Wystarczy kliknąć ten krzyżyk w prawym górnym rogu i czytać ze zrozumieniem.
|
|
goliat1990xd słuchaj sam się człowieku ogarnij bo ja nie muszę jeśli wierzysz, że "codziennie" może paraliż senny cię dopadać to twoja sprawa. Ja w takie przypadki nie wierzę, żeby jednej nocy albo dwa dni z rzędu wszystkich w domu dopadał paraliż.Więc nie wypowiadaj się jak nie wiesz o co chodzi. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
No to nieźle was musi sumienie napierniczać,jak każdej nocy nie możecie spać :):)
|
|
Widzisz maruda jaki ty spostrzegawczy jednak nie jesteś taki tuman do końca jak do tego doszłeś. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Przecinek jak bys laura od czasu do czasu wstawiła, to i zmora może by przestała Ciebie dusic :)
|
|
laur1111xxx o to chodzi że wiem o co chodzi.Interesuję się tym już od dłuższego czasu,czytam różne artykuły i książki na ten temat.Tu żadnych duchów nie ma.Każdy to może mieć i ten co chodzi do kościoła i ten co nie chodzi.To nie ma nic wspólnego z Bogiem, naszą wiarą, duchami.
|
|
Zamykajcie okna i drzwi na noc na klucz oraz sprawdzajcie co jest pod łóżkiem i w szafie...., a żadne mary w nocy przygniatać was nie będą... rudy błazen z druhem
|
|
sie nie smiejcie. miałem to samo.... budze sie w nocy a tu jakiś potwór stoi- przygladam sie i mysle-boże. to moja żona..........jaki ja slepy byłem wcześniej.........................................................................
|
|
Moja mara - Bożena, powiedziała mi dzisiaj w nocy gdy oglądaliśmy nowy dokument od bbc, że twoja mara - Antonina(śmiało możesz się tak do niej zwracać) będzie Cię odwiedzać do końca życia, a wszystko przez to, że wierzysz w zabobony i grzeszysz. Podobno bardzo grzeszysz i czujesz się lepsza, inteligentniejsza, a zgubiła Cię pycha i głupota.
|
|
Tłumacz kretynce a ona ciągle swoje, jakieś zjawy, duchy. Jakim trzeba być imbecylem, żeby mimo konkretnych informacji dostępnych w necie czy książkach nadal pie*dolić o duchach. Skoro trudno kliknąć Ci w link wklepię Ci tu całą definicję, przeczytaj i przestań pleść głupoty, ciemnogród powinien już dawno przeminąć. Porażenie przysenne (paraliż senny, paraliż przysenny) – stan występujący podczas zasypiania lub rzadziej podczas przejścia ze snu do czuwania, objawiający się porażeniem mięśni (katapleksja) przy jednoczesnym zachowaniu pełnej świadomości. Osoba doświadczająca paraliżu przysennego ma wrażenie ogarniającej niemocy, nie jest w stanie wykonać żadnych ruchów, mówić ani otworzyć oczu. Zjawisku temu towarzyszą zazwyczaj bardzo nieprzyjemne doznania psychiczne, takie jak wrażenie ogłuszającego dudnienia lub dzwonienia w uszach, bezwładnego spadania, wykręcania ciała, przygniecenia klatki piersiowej lub kończyn. Prawie zawsze towarzyszy mu przyśpieszony rytm serca oraz uczucie strachu. Podczas paraliżu możliwe jest również występowanie różnego rodzaju halucynacji, zarówno wzrokowych jak i dotykowych. Notorycznie powtarzający się paraliż przysenny jest zazwyczaj związany z zespołem chorobowym zwanym narkolepsją, ale występuje też epizodycznie u osób zdrowych (różne źródła podają, że około 30-50% populacji przynajmniej raz w życiu doświadczyło paraliżu sennego) jako rzadko spotykana anomalia. W takim przypadku przyczyną porażenia mięśni jest zahamowanie neuronów w rdzeniu kręgowym odpowiadających za utrzymywanie napięcia mięśniowego wywołane przez impulsy z mózgu. Stan taki występuje fizjologicznie podczas snu i zapobiega wykonywaniu przypadkowych ruchów ciała. Ze zjawiskiem paraliżu przysennego mamy do czynienia wówczas, gdy mózg zaczyna wysyłać owe impulsy w niewłaściwym momencie: przy gwałtownym wybudzaniu się ze snu w fazie REM, lub podczas zasypiania, gdy nie doszło jeszcze do utraty świadomości. W czasie paraliżu przysennego jedyną grupą mięśni, na które można mieć świadomy wpływ, są mięśnie oddechowe. Wykonywanie szybkich i gwałtownych zamierzonych wdechów i wydechów może ułatwić wybudzenie się, jednakże stan paraliżu trwa na ogół krótko i w ciągu kilku minut samoistnie przechodzi w całkowite wybudzenie lub sen.
|
|
ja to mam od zawsze ale bez hałasów na poczatku, czytałem o tym i to nie zadna mara jak sadzono kiedys na wsiach tylko zaczynasz sie budzic i mozg juz pracuje a cialo jeszcze nie stad uczucie ze nie mozna sie ruszyc mowic i przez chwile. odsprzedam akcesoria do darta
|
|
Zenit następny przemądrzały co gówno wie.Spadam z stąd bo brak mi słów na co niektórych. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
a ja widziałem nie jedną Mare w biały dzien.
|
|
Zenit na darmo twoje starania żeby jej coś wytłumaczyć.Ona po prostu udaję na forum ofiarę która jest opętana żeby zrobić wokół siebie trochę szumu.
|
|
goliat1990xd następny idiota Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
laur Dla Ciebie każdy jest idiotą , co nie wierzy w zabobony???
|
|
To ja słonko do ciebie przychodze i klade sie obok, myslalem ze jestem dyskretny a ty jednak wyczuwasz moją obecność, musimy zmienić pozycje, bo pozycja "na kłode" juz mi sie znudziła :P
|
|
haha jaja :D Ludzie to chyba troll jest, albo serio coś ze łbem ma.
|
|
a polaczki mówili ze Konina jeszcze smaczniejsza i lepsza, a teraz cyrki, ludzie zamieniają się w opętanych, podkreślam że konina podlega dodatkowym badaniom.Teraz tylko czekać jak ludzie zombi będą grasować po ulicach jak w tym horrorze.
|
|
?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |