niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nokia lumia

co o niej myslicie? a moze polecicie cos innego

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nokia lumia

Moim zdaniem lepszym systemem od Windowsa jest iOS i Android. Sam sie zastanawialem nad Lumia, ale nie jestem przekonany co do windowsa, lepiej mi sie pracuje na 2 powyzszych - takze polecam jakis tel albo z iOSem albo z Androidem - osobiscie wybralem Samsunga. Pozdrawiam :)

Nie słuchaj. Sama sprawdź, nie każdemu pasuje to samo. Ja osobiście uzywam windows phone, lumii właśnie. Przesiadłem się z androida. Jestem zachwycony płynnością telefonu. W markecie masz ok 200 tysięcy aplikacji na tą chwilę, większość najpotrzebiejszych już jest. Poza tym, dostajesz office od microsoftu i świetną nawigację od nokii, która działa również w trybie offline (bez połączenia z internetem). Jeżeli szukasz smartfona prostego w obsłudze i nie wymagającego restartów co kilka dni to WP jest dla Ciebie.

troche czasu potrzebowalabym na przestawienie sie na windowsa, ale lumia ma bardzo dobry aparat i tylko dlatego jestem sklonna ja wybrac, bo wolalabym miec androida

jaki dokładnie model ten lumii?

skup aut za gotówkę wrocław umowa sprzedaży od ręki

ja mam nokie na sprzedanie. nokia 3020. z ladowarka i pudelkiem 200zl cena

dumam nad 920

Zamiast lumii polecam galaxy s II

myslisz ze ma lepszy aparat w telefonie? ciekawi mnie ktora bateria dluzej trzyma, jakos z wygladu chyba lumia ladniejsza [;]

Mam lumie i sobie chwale. Aparat 8 mega pikseli i jest git:) Nic sie nie zacina i nie zawiesza. Mi tam sie podoba :)

.

Ja mam s II a moja dziewczyna ma lumie... Zdecydowanie polecam s II. Bateria trzyma dluzej(ok. 2 dni, w lumii gora 1 dzien).

Miesiąc temu zakupiłem dla "Niuni" Nokię C3 z pełną klawiaturą. Świetnie jej się pisze SMS'y i przy niezbyt intensywnym używaniu, bateria trzyma 3 tygodnie, bez ściemniania. Znacznie dłużej aniżeli moja E52.

< wieczne im odpoczywanie >

juz przyzwyczailam sie ze codziennie laduje telefon, ale jakos samsung do mnie nie przemawia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org