Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Majstry z ogloszenia |
ludzie zanim wezmiecie kogos kto sie oglasza do prac remontowych to zastawowcie sie z neta t o oszusci przynajmniej trafilem na jednego z Piatnicy uwazajcie poczatek numeru 219...33 nic nie zrobil a kase wzial przestrzegam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Majstry z ogloszenia |
Majstry czy majster?
|
|
to poco mu dałeś kasę jak nic nie zrobił ? człowieku trzeba myśleć.
|
|
akurat nie bylo mnie w domu tylko rodzina i sie nie zna na tym a frajer nie zrobil nic sam musialem wziac urlop i zrobic drobna robota i kasa nie duza ale oszust amator
|
|
to podaj caly num i mow konkretnie o co chodzi nie ma co sie czaic .
|
|
vizev spisz?
|
|
jak jeden sie okazal oszust to nie znaczy ze wszyscy tacy sa
|
|
A jak miał na imię ? taki grubszy i cwaniakowaty z wyglądu ?
|
|
tak,tak--wszystkich zapakuj do jednej szuflady--bzdura jakich mało,korzystałam z usługi Pana z ogłoszenia i jestem b.zadowolona,każdemu polecę z czystym sumieniem,zaczął i skończył w terminie według umowy(elektryk) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
majster to stoi w oborze i ma kolczyk w nosie 001
|
|
Ja robiąc mały remont w mieszkaniu też korzystałam z majstrów ogłaszajacych się w necie....Jeden przyszedł w stanie nietrzeźwym, drugi też podejrzany...nie było w czym wybierać ale w koncu się zdecydowałam....rozpoczynał pracę od 10-11 rano a konczył przed 15 , codziennie mu coś wypadało ( podejrzewam że ciągnął dwie roboty na raz...) a my siedzieliśmy w pyle i syfie w jednym pokoiku z małym dzieckiem...co tydzień kazał se płacić a robota nie wiele szła do przodu aż go pognałam..przyszli następni dokańczać po nim - trochę lepsi ale remont w związku z tym wszystkim trwał 2 razy dłuzej..:) Do następnego razu wezmę fachowców poleconych przez rodzinę, znajomych a nie z netu.
|
|
w tube go :)
|
|
lej i goń chama nie mytego ,,tanio szybko i solidnie" trzy opcje dowyboru Michalski
|
|
nie kazdy jest lepakiem
|
|
Oburzonamama, jeśli mogłabyś to proszę o namiary tego fachowca, chętnie skorzystam z usług tego pana elektryka..
|
|
A ja poproszę namiar na ekipę remontową co zna się na rzeczy,nie tania,lecz solidna i dobra...
|
|
Tutaj jest ekipa dobra. Ceny dobre. Rutkowiaki z Jedwabnego. Można pytac ludzi. Tylko terminy mogą być zawalone: 515 385 623
|
|
Dziwię się takim ludziom, bo szukają z rubryki "tanio, szybko i solidnie", a później jest takie rozczarowanie? Przecież nawet z neta, bo ogłaszają się nawet firmy które wystawiają fakturę, tylko też są różne i zatrudniają pracowników, ale do rzeczy. Robią hydraulikę, no to patrzy się na fachowość wykonania i przecieki, bo próba instalacji to podstawa, jeśli chodzi o płytki to po pierwszym rzędzie porządnych płytek można stwierdzić stan ich położenia tak samo po malowaniu to widać jakoś po pierwszych machnięciach wałkiem, i tak na marginesie to szuka frajer jak wykiwać frajera. Myśli że tanio to coś tam zapłaci albo wcale, a wykonawca napisał "tanio, szybko" i zapomniał o "solidnie". Dla mnie to jest zbędny post i głupi temat, bo się ustala co i jak ma być i to się egzekwuje i za to się płaci. Wszelkie oszustwa z każdej strony wychodzą komuś bokiem, a robiąc 2 razy każdą robotę to już wychodzi drogo i nie wiadomo czy solidnie, więc znowu wracamy do tematu wątku itd., itd., itd. Powodzenia. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
http://sufitypoddasza.pl/ Zapraszam. Tak zawsze jest tanio i szybko niestety na wszystko potrzeba czasu i któs jak wycenia prace na najnizszym poziomie to musi ten czas na czymś podgonić i niestarannie wykonać jakiś etap prac lub poprostu coś ominąć czego klijent nie bedzie w stanie sprawdzić. Często spotykam sie z opinią mojej wyceny bo mi zrobią za 20zł m2 co u mnie kosztuje naprzykład 40zł . Lecz ja uważam że oszczedność to raczej zrobić raz a dobrze. Nieraz zlecając jakieś prace podwykonawcy to nawet nie biorę pod uwagę najniższych stawek bo wiem że w tej cenie nieda sie tego dobrze wykonać. Pozdrawiam.
|
|
z ogłoszenia czy nie - czasem ten sam rezultat - u mnie znajomi robili ... baaaardzo dokładnie - remont z obiecanych 3 tyg przeciagnął się w 2,5 m-ca - panowie tak solidnie pracowali, że o 10:00 jeszcze ich nie było a o 15:00 już ich nie było ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |