Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czemy mamy tak przechlapane. |
Otworzyli nowa galerie Veneda . Po 15 latach mieli dostateczniei dużo czasu aby przyłozyć się do projektu tej galerii i stworzyc cos naprawdę ciekawego. Przedstawiana wizualizacja juz parę lat wczesniej nie była porywająca ale i nie najgorsza , natomiast to co w srodku zobaczyliśmy dopiero po otwarciu i okazało się straszną porażką. Projekt galeri to zwyczajana stodoła z wybiegiem jak dla bydła i pasnikami po drodze w postaci sklepów. Inwestor galerii chyba nie zdaje sobie sprawy z faktu ,że tak zaprojektowane wnętrze nie przyjazne dla klienta i nie przyciągające go ponownie przyczyni się do porażki ekonomicznej. W sumie wielkiego świata ani powiewu czegoś wyjatkowego tam nie czuć aby go pocżuć znowu będe musiał jechac do Warszawy. I tak będe robił a nie udawał ,że jest ok. Rimpik
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czemy mamy tak przechlapane. |
A to ty jednak musisz co jakiś czas sie odchamiac tak ?? No cóż ? Mogę ci tylko wspólczuc kolego :):)
|
|
wcale nie ukrywam , że tak. No wiesz powiewem wielkiego świata. Rimpik
|
|
a mi tam wystarcza świeży powiew znad Narwi :):) No ale co kto woli :):) Wielkim i tak nie zostaniesz a ja przynajmniej świeżego powietrza sie nawdycham :):)
|
|
galeria jak galeria. wszyscy powinni wiedziec ze szału nie będzie. a wszystko by dobrze się działało zeby ludzie poprostu mieli kasę i mogli ją wydawac swobodnie na zakupy w takiej galerii a nie na najpotrzebniejsze rzeczy.
|
|
nie zamierzam być wielkim bo i na co i po co ale o wielki świat się trochę przynajmniej otre hahahah Rimpik
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |