Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
stomatolog |
Witam, jak w temacie, doradźcie dobrego specjalistę, specjalizującego się szczególnie w sprawach korygowania uśmiechu (konturing, bonding, licówki)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: stomatolog |
podłączam się do pytania. szukam dobrego stomatologa.
|
|
informacje o cenach również mile widziane
|
|
spojrz na obietnice donka twoj usmiech skoryguje sie bezcennie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Albo na uśmiech jarkacza, zęby nie są mu potrzebne.
|
|
;D
|
|
Witam. Potrzebuje dobrego i z miłym podejściem do małych dzieci stomatologa, najlepiej na NFZ. Z góry dziękuje.
|
|
Joanna Skrodzka 100% do małych dzieci,u Poznalskich na Długiej.
|
|
"Autor: misie_lubi_sie (---.elomza.pl) Data: 13-01-13 23:21 Witam, jak w temacie, doradźcie dobrego specjalistę, specjalizującego się szczególnie w sprawach korygowania uśmiechu (konturing, bonding, licówki)" Cena zależy od tego,z czego chcesz się śmiać?ODR organizuje konsultacje,cena od pół roku w zawieszeniu do samobójstwa....
|
|
Mój kumpel robi super, ale gabinet ma w Warszawie. Warto pojechać. Wpisz Gabinet Konkret i wszystko jest w internecie, rejestracja tel. lub przez internet poszukaj w zakładkach. Naprawdę polecam.
|
|
a czy u Poznalskiego na Długiej można leczyć zęby laserowo?
|
|
?
|
|
http://www.poznalskilomza.pl/ ,może tu...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |