Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto pamięta ? Zgłaszać się :) |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto pamięta ? Zgłaszać się :) |
A co tu pamiętać..? Moi rodzice takiego czegoś słuchali gdy ja w pieluchach jeszcze byłam...a mają już po prawie 60 lat czyli tyle co Ty maruda na to wychodzi :D
|
|
Ooo lata młodości mi przypomniałeś ... :) Tak oglądałem ten teledysk i doszukiwałem się znaków , czy to czasem nie iluminaci... , ale chyba nie :)
|
|
Troche mi brakuje do twoich rodziców :) Ale młodością tez nie grzeszysz Kama:)
|
|
sprawiedliwy:) Ale miotają się na scenie jak by opętani byli :):):)
|
|
paamietam..z 4-5 lat temu sluchalem w corsie 1.4 podczas wakacji ;)
|
|
Jak to młodoscią nie grzeszę...? Co masz na myśli maruda ?
|
|
hahaha:):) Podeszły wiek do ciebie zagląda Kama :)
|
|
Mój wiek okreżla ta super piosenka, aż ściany się trzęsą jak ją właczam na fulla - polecam : http://www.youtube.com/watch?v=G2NhVEgNT0I
|
|
Jeśli tak uważasz maruda to ty chyba w pampersach jeszcze chodzisz ;p
|
|
|
Kama :) 25 przekroczone , czyli juz masz z górki , nie pod górke :)
|
|
Przekroczone, ale to jeszcze pod górkę, po 50 z górki bo zamierzam żyć do setki :D
|
|
Wiem ,że mój dziadek kiedyś tego słuchał.
|
|
U mnie też dziadki ruszali w tany przy tym, i przy "bieli jerozi" też
|
|
"Autor: VizeV (---.elomza.pl) Data: 19-03-13 10:40 paamietam..z 4-5 lat temu sluchalem w corsie 1.4 podczas wakacji ;)" złoty metalik,dwa tłumiki,etc.. corsa? ;)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=y2zFxrBhzTU Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Dziękuję adamosie za przypomnienie o obowiązku patriotycznym :) http://www.youtube.com/watch?v=Mnt2z3U14Ik
|
|
|
nareszcie temat obrał odpowiedni kierunek muzyczny. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Kompromisowe tłumaczenie: "Trochę cieplej jest za szybą, ale w mocne mrozy Wchodzę przez te drzwi niby do ogrodu lipcowych kwiatów Ja tak chcę ogrzać je ciepłem, lecz właśnie czarne róże Na oczach wszystkich jestem gotów całować i głaskać. Refren: Czarne róże, czarne róże, bezbronne są kolce Co z nimi zrobili śnieg i mrozy, lód witryn niebieskich Ludzie upiększą za waszą pomocną własne święto zaledwie kilka dni I zostawią was, skażą na śmierć na białym zimnym oknie. A ludzie niosą was do domów późnym wieczorem By świąteczne światło wypełniło w moment wszystkie okna w podwórzach Kto to wymyślił żebyście rosły zimą, czarne róże? By was wprowadzić w świat okrutnych zamieci i zimnych wiatrów?"
|
|
czarny metalik,tlumik jeden ale porzadny,tuba voicekraft,radio jvc ,glosniki blaupunkt ,czerwone zegary :)
|
|
kiwający się pies na tylnej desce i notesik przy dźwigni zmiany biegów(gałka z laską topless),jest????Pytam się....,jest????!! :DDD
|
|
ludzie bez sluchu napewno tego sluchali - padlo
|
|
Ahhh to jeszcze i to dla tych którzy maja słuch doskonały i słuchaja umca umca:):) http://www.youtube.com/watch?v=yy8mxh0P63M
|
|
Спасибо мapyдa!!
|
|
Na poważnie... "Michaił Iwanowicz Glinka (ros. Михаил Иванович Глинка) (ur. 1 czerwca [20 maja st.st.] 1804 w Nowospasskoje koło Smoleńska, Cesarstwo Rosyjskie, zm. 15 lutego [3 lutego st.st] 1857 w Berlinie, Królestwo Prus) – kompozytor rosyjski. Pochodzenie[edytuj] Prapradziadem Michała był polski szlachcic z rodu Glinków herbu Trzaska (Glinki w Ziemi Łomżyńskiej) – Wiktoryn Władysław Glinka. Po utracie Smoleńska przez Polskę w 1654 W. W. Glinka pozostał w majątku, przyjął poddaństwo rosyjskie i od razu przeszedł na prawosławie. Carskie władze zachowały mu przywileje szlacheckie w tym herb Trzaska oraz nadania królewskie[1].[...]Znaczenie[edytuj] Kompozytor jest uważany za twórcę narodowej opery rosyjskiej, łączącego w niej tradycyjny folklor Rusi i patriotyzm z nowymi prądami w muzyce zachodniej Europy. Twórczość Michaiła Glinki była inspiracją dla grupy rosyjskich kompozytorów nazwanej Potężną gromadką. "Życie za cara" wystawiono 7 lutego 1940 na scenie berlińskiej Staatsoper w ramach niemiecko-radzieckiej współpracy kulturalnej, będącej wynikiem zawartego pół roku wcześniej paktu Ribbentrop-Mołotow."
|
|
опять : http://www.youtube.com/watch?v=yy8mxh0P63M
|
|
|
Dobree... Muzyka łagodzi obyczaje.. Hard core,jak dla mnie : http://www.youtube.com/watch?v=iCEDfZgDPS8
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |