Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy Orlen przy ul. Zawadzkiej- opinie |
jestem ciekawa waszych opinii o nowej stacji Orlen w Łomży ;)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy Orlen przy ul. Zawadzkiej- opinie |
nie jestesmy tak ciekawi jak ty. stacja jak stacja radochy wielkiej nie ma z czego zaczynac heheh
|
|
Pewnie chodzi o: Przyjmę do pracy na stacji paliw sprzedawcę z doświadczeniem. Wymagany minimum rok pracy na podobnym stanowisku. CV proszę składać na Stacji ul Zawadzka.
|
|
pracować to ja tam nie chcę ;))) chyba... ;))) ewentualnie to ja tam mogę tankować ;)))
|
|
stacja jak wszystkie inne Orlenu w Polsce nie wiem po co ten temat?
|
|
za darmo tam nie tankują to czym się ma wyróżniać od innych stacji
|
|
ja jeżdżę tankować na Wiejską. bardzo miła obsługa. szczególnie taki niski, uśmiechnięty gostek.
|
|
Nie no przepraszam, stacje bardzo się różnią...! Szczególnie jakością obsługi klienta... Na jednej pracownik coś burknie pod nosem, na drugiej wciśnie drogi płyn do spryskiwaczy a na trzeciej nawet nie pomoże zatankować bo właśnie z kumplem gada przez telefon... Drugi aspekt- czas jaki jest potrzebny na zatankowanie, płatność i odjechanie... Na niektórych stacjach stoisz w kolejkach po kilkanaście minut, aby w końcu dostać się do dystrybutora, następnie znowu swoje odstoisz w kolejce bo jakiś mało rozgarnięty pracownik nie wie jak wydrukować fakturę... Trzecim aczkolwiek absurdalnym aspektem (z którym ja się osobiście nie zgadzam) to jakość paliwa... Wiadomo, że każda sieciówka ma jednakowe paliwo... Dalej uważacie, że stacje niczym się nie różnią??? ;)))
|
|
Ale jest jeden podstawowy i szczególny element na tych stacjach drogie paliwo i to je sprowadza do wspólnego mianownika ;)
|
|
Janusz kos masz rację a wszystkie usługi i zarobki do .upy za przeproszeniem!!!!
|
|
nie wpuścili innego koncernu do łomży bo by konkurencje zrobił zapomnijcie o tańszym paliwie
|
|
dlaczego np.w zambrowie i bialymstoku jest 20groszy taniej niż w lomzy na orlenie i tak od lat.????? (zmowa czy co?)
|
|
to słaba stacja. Ona nie była wyświęcona. Brak pokropku ją dyskwalifikuje. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Miła obsługa :) Pracownicy życzliwi , uśmiechnięci :)
|
|
potwierdzam miła obsługa :) faceci szczególnie, gdyż jestem dziewczyną i zwróciłam na nich uwagę ;D
|
|
MPati nie pisz takich rzeczy bo zaraz Cię nazwą homofobem bo nie zwróciłaś uwagi dziewczyny ;DDDDD
|
|
stacja ok ale myjni nie polecam slabe cisnienie a pieniazki wciaga w expresowym tempie 001
|
|
Najlepsze są stacje ORLENU na Wiejskiej i w Piątnicy, paliwo jest tam zawsze dużo tańsze bo to dwie ostatnie stacje "państwowe", a nie prywatnych właścicieli, którzy mają łomżyńskich kierowców za Idiotów i sprzedają najdroższe paliwo w całej okolicy. Obsługa w Piątnicy i na Wiejskiej (szczególnie) jest przemiła, jeżdżę tylko tam. Co do myjni to moim skromnym zdaniem najlepsza jest myjnia Karchera za Wordem/boiskiem treningowym ŁKS na zjeździe. Chemia b.dobra, ciśnienie należyte kasy szybko nie wciąga. Nikt nic nie miesza, nie dolewa itd... Wielokrotnie widziałem jak pracownik przynosi oryginalne zgrzane worki Karchera i sypie wszystkie odczynniki jak trzeba do maszyny myjącej.
|
|
Stacja, jak stacja. Porządna obsługa, szkoda, że ceny takie wysokie ;)
|
|
Muszę Cię niestety rozczarować bo do tych dwóch "ostatnich" państwowych stacji dołącza trzecia właśnie ta na Zawadzkiej. To nie jest stacja prywatna tak jak wszyscy myślą nie należy ani do Pana K. ani do Pana Z. jest to stacja należąca do PKN Orlen tak samo jak ta z Wiejskiej i z Piątnicy a ceny w dużej mierze zależą od konkurencji. Ja osobiście wolę przepłacić te kilka groszy i zatankować dobre paliwo z pewnego źródła bo na prywatnych stacjach bywa z tym różnie.... Obsługa rzeczywiście bardzo sympatyczna i miła. Myjnia prywatna z orlenem nie ma nic wspólnego...
|
|
Myjnia nie należy do stacji ;p tak mówił Pan na stacji ;)
|
|
mi mowil ze nalezy do stacji, w internecie piszą co innego
|
|
Kto Ci mówił ? ;p
|
|
a ja tankuje swoj rower tam i jestem zadowolona.
|
|
Obsługa najlepsza jest w stacji paliw na ulicy Wiejskiej natomiast Piątnica to siedlisko złego humoru , dąsów . Pracują tam jakby nałykali się tabletek na sen. Miny Kory Jackowskiej to pikuś przy tym jakie robią co niektórzy z pracowników tej stacji pracujących na kasie. Ja czasami gdy tam tankowałem to myślałem ,ze się oszcze jak byłem zmuszony to obserwowac w kolejce do kasy. Teraz tam nie jeżdze i nie musze na to patrzeć. A przy okazji gaz w Piątnicy bardzo marnej jakości żółta lampka pali się po zatankowaniu dośc często. Rimpik
|
|
a i efekt tankowania gazy w Piątnicy na Orlenie to zwiększone jego zuzycie - po prostu dziwisz sie ,ze nagle samochód spala więcej gazu niż dotychczas i tu kłania sie jego jakośc czyli kalorycznośc. Rimpik
|
|
W całym kraju na stacjach benzynowych przylegających do marketów paliwo jest dużo tańsze w porównaniu do innych stacji,tylko niestety w Łomży jest odwrotnie,tu wszystko jest droższe.
|
|
stacja jak stacja, tylko na hot doga musialam czekac 40 minut :P
|
|
A mnie Pani bardzo szybko obsłużyła. Szkoda, że te hot-dogi takie drogie, bo są smaczne ;) słyszałeś o ziehl?
|
|
Hot dogi to z jednej strony dobry pomysł, a z drugiej ich zamawianie potrafi przyblokować kolejkę na kolejne minuty. A sam Orlen taki jak każdy. ______________ Wszystko byłoby w porządku, gdyby nie te cholerne, wadliwe instalacje odgromowe
|
|
Nareszcie piwo mają i nie trzeba w nocy po mieście krążyć no i ceny jak na stacje nawet nie takie straszne :)
|
|
kiko i po to se zalozyles tu konto zeby nam napisac? :)
|
|
ostatnio mnie zaskoczyli (pozytywnie), była godzina 00:03 jak wiadomo jakieś tam podsumowanie dnia itp, kulturalnie podszedł do auta pracownik, przeprosił, że przez najbliższe 10-15 minut nie będzie możliwe tankowanie, no no najwyższy poziom, na innych stacjach tylko kartka na drzwiach a tu takie miłe zaskoczenie ;P
|
|
biznesmem żebyś wiedział, że między innymi i dlatego :p a to coś złego??
|
|
co trzecie tankowanie za darmo ! ! ! :-)) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
to niesamowite - pracownik Ci to powiedział?
|
|
Dokładnie, stacja jak stacja. A obsługa bardzo miła swoją drogą :) Czy zna ktoś może jakieś spa nad morzem ? Z góry dzięki za info :)
|
|
|
Obsługa najlepsza jest w stacji paliw na ulicy Wiejskiej natomiast Piątnica to siedlisko złego humoru , dąsów . Pracują tam jakby nałykali się tabletek na sen. Miny Kory Jackowskiej to pikuś przy tym jakie robią co niektórzy z pracowników tej stacji pracujących na kasie. Ja czasami gdy tam tankowałem to myślałem ,ze się oszcze jak byłem zmuszony to obserwowac w kolejce do kasy. Teraz tam nie jeżdze i nie musze na to patrzeć. A przy okazji gaz w Piątnicy bardzo marnej jakości żółta lampka pali się po zatankowaniu dośc często. JKK Picic
|
|
Minori napisał(a): > Obsługa najlepsza jest w stacji paliw na ulicy Wiejskiej > natomiast Piątnica to siedlisko złego humoru , dąsów . > Pracują tam jakby nałykali się tabletek na sen. Miny Kory > Jackowskiej to pikuś przy tym jakie robią co niektórzy z > pracowników tej stacji pracujących na kasie. Ja czasami gdy > tam tankowałem to myślałem ,ze się oszcze jak byłem > zmuszony to obserwowac w kolejce do kasy. Teraz tam nie jeżdze > i nie musze na to patrzeć. A przy okazji gaz w Piątnicy > bardzo marnej jakości żółta lampka pali się po > zatankowaniu dośc często. > No widzisz dlatego musisz zacząć tankować na Zawadzkiej obsługa pierwsza klasa a gaz najlepszy w mieście ;P Orlen to Orlen a nie jakieś prywatne stacje korzystające tylko z ich logo tak jak np u kurpia.
|
|
"siedlisko złego humoru" jako opis stacji w Piątnicy to strzał w 10.... rudy błazen z druhem
|
|
moze byc a kto jest wlascicielem tej stacji
|
|
zyta2345 napisał(a): > moze byc a kto jest wlascicielem tej stacji Polski Koncern Naftowy
|
|
Autor: kiko23 (---.tepsanet.com) Data: 07-05-13 18:28 Nareszcie piwo mają i nie trzeba w nocy po mieście krążyć no i ceny jak na stacje nawet nie takie straszne :) Krążyć? Przecież obok tesco 24h jest, tam piwa do woli.
|
|
zapytalamkto jest wlascicielem bo roznie mowia dlatego pytam ale ogolnie stacja spoko
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |