Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pomocy!chce zmienic operatora sieci tylko jak????? |
witam mam do panstwa pytanie.czy jest mozliwosc zmiany operatora sieci z plusa na orange bez zmiany nr? szukalem na goglach itp i nic nie znalazlem :( z tym mam problem bo mam na karte sim a nie na abonament prosze o pomoc dziekuje i pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pomocy!chce zmienic operatora sieci tylko jak????? |
Jeżeli karta jest zarejestrowana na ciebie to żaden problem.
|
|
Ja miałam tel. na kartę w Orange i zmieniłam na Play. Wystarczy iść do salonu, w Twoim przypadku Plus'a i Orange, i powiedzieć, że chce się zatrzymać nr. Udało mi się to wszystko załatwić w 1 dzień. Idź do salonu Plusa i tam wszystko powinni Ci wyjaśnić. "I see humans but no humanity." Banksy
|
|
Ja nie miałam zarejestrowanej karty ale zarejestrowałam ją na miejscu. Wystarczy wypełnić formularz, mieć PIN i chyba PUK
|
|
http://www.telepolis.pl/forum/ - tu poszukaj a jak nie to spacer do punktu orange i trzeba popytać, to nic nie kosztuje, chyba... heh
|
|
dzieki. tylko mam jeszcze pytanie.czy cos za to sie placi jezeli mam na karte (starter) i nie jestes zarejetrowana (imie itp) to dam rade zminic bez zmiany nr?
|
|
ja przenoszac numer z orange do playa musialam zaplacic 50zl,bo dostajesz nowa karte sim z tym samym numerem,a tamta z orange jak straci waznosc,wyrzucasz.Wiec na pewno trzeba cos zaplacic,z tym,ze moje 50zl byly przy abonamencie. Idz do salonu do konsultanta i tam ci wszystko wyjasnia,na pewno dokladniej niz my
|
|
Ja przenosiłam nr z Ery do Play i nic nie płaciłam. Otrzymałam jeszcze bonus w wysokości 60zł.
|
|
najpierw musisz zarejestrowac numer w macierzystej sieci, a nastepnie udac sie do sieci do ktorej chcesz numer przeniesc i zaplacic tam jakas kwote. Zalatwisz w jeden dzien
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |