Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wypad rowerowy?!?! |
witam. macie jakoś ciekawą trasę rowerową w Łomży i okolicach aby miło i zdrowo spędzić czas na rowerku?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wypad rowerowy?!?! |
|
Tak ale ja naprzykład rok temu nie miałam jeszcze roweru. Dostałam na komunię w tym roku.
|
|
|
Rok temu... no bo pewnie każdy pamięta jaki to temacik ktoś na forum rzucił przed rokiem. Jak ktoś pyta to odpowiadaj jakoś sensownie a nie piszesz byle pisac... Ja osbiście Tobie papkarol nie pomogę ale mam nadzieję że wkrótce odpowiedź otrzymasz. Ja ze swojej strony życzę udanych rowerowych wypadów. Pozdrawiam
|
|
asiasita: jesteś blondynką, prawda? Dla leniwych, którzy NIE POTRAFIĄ znaleźć czegoś, co zostało napisane rok temu: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=13456&t=13225 Udławcie się… ;)
|
|
Rok temu była napewno. niepamiętasz?
|
|
skleroze ludzie maja :)
|
|
a ptysie wciąz sie wpie****ją
|
|
nie chodzi o to, czy ktoś pamięta, czy było tylko, że podstawowe zasady higieny [internetowej, forumowej] są takie, że jak się czegoś szuka, to najpierw się szuka, a potem się pyta. Tu można szukać: przeszukaj 4lomza Albo tu: przegooglaj 4lomza _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
To było dwa lata temu :)... Weźcie Ciastka to on na tym swoim trójkołowym rowerku będzie jechał za wami! :P ...
|
|
no podziekowanie dla normalnych którzy choć trochę sie wysilili i coś napisali a dla tych co piszą 'to już było itp itd' tez dziekuje za zainteresowanie :)
|
|
Fakt ale rok czasu to wydaje się że troszkę czasu upłyneło i teraż pytanie ile w tym czasie mogło się zmienić, po co komuś stare i nieaktualne informacje??? Po co czytać co ktoś tworzł rok temu??? no rzecz gustu oczywiście ale nie każdy lubi być archeologiem.
|
|
Masz jeszcze to !
|
|
dziwni jesteście, tak palpacie, palacie na okrętkę to samo..a nie możnaby po prostu się zorganizować, skrzyknąć, pojechać gdzieś i przyjemnie spędzić czas?? Ja zrobiłam w sobotę traskę: Łomża - Giełczyn - Bacze Suche - Wygoda - Puchały - Pniewo - Łomża. wspaniałe krajobrazy, piękna pogoda a ludzi na trasie - jak na lekarswo. To gdzie Łomżyniacy spędzają w takim razie weekendy? W domu, w barze?? mall
|
|
Walą się po kątach !!!
|
|
Fanka bocianka nie ceń ludzi po sobie... Lady Isztar
|