Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TESCO CLUBCARD |
żeby dostać bon o wartości 3zł trzeba mieć 300 punktów - żeby zebrać tyle punktów trzeba wydać 600 zł Niech sobie w p.s.i.u.t.e wsadzą tą kartę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TESCO CLUBCARD |
Nie rozumiem was.. Co ty specjalnie dla tych punktów chciałbyś nie wiadomo co ? To jest tak przy okazji jeżeli robisz codziennie tam zakupy to czemu nie taki dodatek jak na stacjach z punktami ;)
|
|
Jeżeli nie rozumiesz to ci wytłumaczę: Wspomniałeś o stacjach benzynowych więc pewna stacja daje 1 punkt za każdy litr paliwa a za 140 punktów masz 6 program myjni :-) i ten przypadek zachęca do następnego tankowania.... poza tym Tesco to drożyzna
|
|
gdzie tak daja?ja na orlenie mam ponad 5 tys pkt i na nic to nie styka ;) bo podwyzszaja co jakis czas ceny
|
|
...Też'co chwilę rewizja!Dobre dla lubiących macanie... Kliencie pamiętaj,towar macany należy do macanta!
|
|
Gdzie za 140 pkt masz myjnię to skorzystam ;)
|
|
A i co do tesco także nie podoba mi się że gdy stoję przy kasie samoobsługowej to ochrona stoi nad mną i patrzy ile biorę torebek ? Kurde ludzie co jak mam dres to już wgl inaczej wyglądam niż jak bym jeansy założył ? Jak dres to złodziej..?
|
|
pryma
|
|
Re: Kral mnie non stop w sklepie obcinają i w dresach nie chodzę
|
|
jeżeli to czyta właściciel prymy a ja kiedyś będe szukał roboty to tam qurwa wiadomo co trzeba zrobić nie? :-)
|
|
Weiter,Weiter, die Einkaufen machen!Polnische Schweine!Schneller!Schneller! Dobrze,że nie strzelają albo psami nie szczują...
|
|
|
ale pryma ma paliwo slabe bardzo .. odpada
|
|
Pisałem ogólnie o atmosferze...,chociaż okupanci mogą współpracować z sobą :)
|
|
komus sie nie podoba clubcard w tesco to nie musi tam robic zakupow;) wolny rynek rob zakupy tam gdzie chcesz... I co by nie pisac czy ktos lubi tesco czy nie to lepiej miec wybor i z niego nie korzystac niz byc zmuszonym do robienia zakupow bez mozliwosci wyboru.
|
|
W Łomży są 3 strefy okupacyjne: portugalska,niemiecka i brytyjska,jest w czym wybierać!
|
|
faktycznie w Tesco ceny produktów regionalnych są sporo droższe niz w osiedlowych sklepach . No i juz tesco swieci pustkami .jak będą promocje będą ludzie .
|
|
z karta clubcard macie 10% znizki na zarcie na wynos z bistro
|
|
internauci na tym forum to pedalstwo jakies
|
|
Ale te karty nie są tylko do punktów ale też i do promocji np. dany ser kosztuje 15 zł za kg a pewnego dnia robią promocje że z kartą kosztuje on 8zł za kg i tak wiele innych produktów tylko trza pilnowac co i kiedy jest w promocji bo tak to faktycznie to drogi sklep
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |