Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie |
Witam. Zakładam ten topic ponieważ potrzebuję pomocy/porady. Jestem na pierwszym roku studiów ale jestem niemal pewien że owe studia nie zapewnią mi pracy (stąd traktuję je bardziej jako hobby). Poszukuję więc czegoś czego mógłbym się uczyć równolegle ze studiami (jak najbardziej poważnie: zainteresowały mnie szkolenia budowlane typu malarz, tapeciarz czy glazurnik (wybrane ze względu na zapotrzebowanie i wynagrodzenie)) I stąd pytanie: jakie mam szanse na wyuczenie się jednego z wymienionych wyżej zawodów i ważniejsze: jak mogę się za to zabrać? Gdzie szukać takich szkół itd Dzięki za uwagę i pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie |
malarz, tapeciarz czy glazurnik-można przez internet,Koreańska Szkoła Budowlana,praktyki również on-line,można uzyskać dofinansowanie na internat z Urzędu ,wystarczy tylko dobrze uzasadnić,że jest Ci to potrzebne.
|
|
W biurze pracy od kwietnia maja ruszyc jakies projekty, typu wlasnie malarz, budowlaniec. Nie mam wiecej info ale pamietam ze zajecia mialby odbywac sie w Budowlance h0jowe forum
|
|
|
To teraz na malarza też potrzebny papier?
|
|
po co Ci papier, od wiosny zaczną się roboty na budowach, zatrudnij się jako pomocnik murarza, tynkarza, glazurnika, itp, poznasz pracę od podstaw, za parę lat swoją firmę otworzysz i Ty będziesz zatrudniał
|
|
Zgadzam się z tereska, jak ktoś szuka człowieka do malowania pokoju to nie pyta o papier tylko jakie masz doświadczenie. Szkoła na niewiele tu się zda.
|
|
je.bać studia trzeba się pchać do sejmu bliżej koryta:-) a tamte cioty wysłąć na przymusową wycieczkę tupolewem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |