Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zespół poszukiwany |
Witam:) poszukuje zespołu na wesele 7.09.2013 pozdrawiam:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zespół poszukiwany |
Polecam zespoł DAMIS z Łomży, profesjonalne podejście do klienta i wspaniała zabawa:)
|
|
a kto się żeni i z kim?
|
|
Kobieta z mężczyzną;) Damis, niestety jak i większość zespołów powiedzmy tych "lepszych" jest zajęta :( Czekam na propozycję:)
|
|
ZESPÓŁ TENIX-polecam
|
|
zależy mi na zespole sami mężczyźni:)
|
|
Weź zespół FIRMA ze szkoły muzycznej, grają profesjonalnie i na żywo bez plejbeku. Można uzgodnić z nimi repertuar. Polecam.
|
|
wejdź na śluby łomża tam jest sporo zespołów
|
|
Sprawdź ten zespół www.zespoldenim.pl. Bawiłam się z Nimi na weselu w sierpniu i sądzę, że wymiatają
|
|
ciężko będziesz miała, data w sezonie :(
|
|
znam dobry zespoł grał na moim weselu młodzi 4 chłopaków grają na żywo nie płytki można wybrać piosenki samemu i naj ważniejsze tanio biorą nie tak jak inni zdziercy nr do brata szefa zespołu510857258
|
|
A ja polecam Rytmix z Wysokiego, grają do ostatniego gościa, na moim weselu skończyli grać po 5. Poza tym byłam na kilku weselach które prowadzili i każde zakończyło się sukcesem :) A pani która tam śpiewa ma przepiękny głos, dopóki nie słyszałam ich nie byłam zwolenniczka kobiet w zespołach. Prowadzący jest za to bardzo zabawny i każdego wywoła na parkiet jak trzeba nawet osobiście. No i targuj się jak coś o cenę, można trochę zbić :) to nr do wodzireja 507673907 z tego co mówił dojeżdżają w każdy zakątek Polski :)
|
|
aż ja się podnieciłem tą reklamą sport to zdrowie
|
|
Re: zespół poszukiwany Autor: czasamiwredna (---.warszawa.vectranet.pl) Data: 13-03-13 21:32 Sprawdź ten zespół www.zespoldenim.pl. Bawiłam się z Nimi na weselu w sierpniu i sądzę, że wymiotują
|
|
Zadzwoń do nich mogą być jeszcze wolni bo nie na każdym weselu chcą grać a są najlepsi nazwa to ,,dzika impreza,,
|
|
Żadna reklama tylko szczere referencje :)
|
|
Autor: fanka bocianka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 14-03-13 21:21 Re: zespół poszukiwany Autor: czasamiwredna (---.warszawa.vectranet.pl) Data: 13-03-13 21:32 Sprawdź ten zespół www.zespoldenim.pl. Bawiłam się z Nimi na weselu w sierpniu i sadzą wymiotują
|
|
Pytałam i mają jeszcze wolne terminy na moją prośbę i wstawiennictwo zgodzili się u Ciebie zagrać i czekają na telefon.Pytałam mają jeszcze wolne terminy i na moją
|
|
Polecam zespół SMILE. Są to ludzie po studiach muzycznych. 518057545
|
|
Wpisz w google zespil wesele lomza i podzwon spitkaj sie popros aby ci pokazali na tasmie jak graja a nie marnujesz czas na forum
|
|
Ja za bardzo nie polecam zespołu DAMIS bo trzeba ich pilnować bo chłopaki lubią za kołnierz wlać i najlepiej jak wódki na weselu nie dostaną. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Zespół jelita drażliwego lub zespół jelita nadwrażliwego,zależy od gustu...Zespół ten został dokładnie opisany przez Oslera w 1892 roku i był przez niego nazwany jako mucous colitis.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |