Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nieładnie |
poszłam do kasy z balerinkami w tesco w Łomzy kasjerka nie wiedziała jaka jest ich cena kazała mi iść z nimi po cene,której niedało sie przynieść ,zmuszona byłam je zostawić i nie kupić , stracili klienta. żałosne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nieładnie |
tragedia naprawdę...
|
|
Masakra ...
|
|
współczuję partnerowi
|
|
nie było go :P
|
|
Współczuję Ci. Mam nadzieję, że jakoś się po tym otrząśniesz
|
|
Książkę życzeń i zażaleń trzeba było poprosić.
|
|
ja pierdziele stracili klienta strategicznego , Jezu pewnie jutro TESCO zamkną w Łomży , na miejscu kierownika sklepu to by na kolanach szedł na Jasną Górę w pokucie , klękajcie narody !!!!!!!
|
|
dobre sport to zdrowie
|
|
płatku... podobną sytuację miałam w Mrówce na Poznańskiej. Pani kasjerka nie mogąc znależć kodu na opakowaniu, poprosiła (donośnym głosem) jedną z pań, które rozkładały towar na regałach. ta biegiem, dosłownie biegiem przyniosła inne pudełko. aż mi głupio było! prosiłam, po woli, ja mam czas... po skasowaniu należności, jeszcze pani kasjerka przeprosiła za utrudnienie jakie mnie spotkało przy zakupach. i to jest podejście do klienta! i zawsze chętnie tam wracam. komentarzami się nie przejmuj, to specjalizacja tego forum! pozdrawiam!
|
|
[*] dla balerinek, wielka strata. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
ja za takie buciki bym kasjerce oczy wydrapał.... nie poddawaj sie... wróć i zrób porządek.....
|
|
zważywszy na ich jakość nie warto :)
|
|
chciałam tylko poinformować jak to jest ' fajnie' w tesco ;)
|
|
Masz rację, tylko się potwierdza, że całe to tesko to naprawdę żadna rewelacja...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |