Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie kupie tanią e - faje w łomży ? |
Nie mówcie że chińczyk bo to jest zwykłe badziewie jakie kolwiek w życiu widziałam . i nie allegro . gdzieś do 30 zł minimum j.w :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie kupie tanią e - faje w łomży ? |
Nie znajdziesz e fajka za 30 zł :D Musisz wydać z pare stów . Najlepsze są naprzeciwko blaszaka
|
|
he za 30 zł to baterii nie kupisz nawet. Atomizer co najwyżej. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
w nowej galerii maja teraz promocje ale za 30 zeta to mozez sobie kupic albo sama baterie albo katomizer z liquidem. jak masz silne pluca to moze cos wciagniesz i bez baterii?????????????????? _______________________________________- ... & vice versa!
|
|
ja na allegro kupiłem za 55 zł kilka dobrych miesięcy temu i mam go do dziś :-) (.) (.)
|
|
goostav, w nowej galerii jest coś z e-papierochami? _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
jest, jest i nie wiem jak teraz ale wczesniej mozna bylo isc i jarac za darmo wszyyyyysciutkie smaki :) osobiscie nie probowalem ale wiem napewno :D
|
|
ooo :D nie wiem jakim cudem to przeoczyłam :P a zdradzicie dokladną lokalizację? Czy jest to przy samym tesko? Bo sierio nie wiem jak mogłam nie zauważyć :P _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Zagadaj tu do kolegi o nicku Andy C,to poznasz jak smakuje prawdziwa faja,ewentualnie do Szachmata.
|
|
o czym Ty mówisz człowieku... _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Za fri moge ci zapodac E-ch fajnego Marlborasa z rosporasa.
|
|
w venedzie jest cigger z firmowymi e papierosami
|
|
najtaniej cena jak w internecie na poznanskiej w hurtowni elektrycznej eldor.
|
|
siwysiwy won kretynie ;] Jak chcę się posmiać, to włączam komedię, a nie patrze na defekty wybryków natury. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
ja mam do sprzedania prawie nowego e-papierosa z łądowarką +18mg marlboro light
|
|
zmieniając temat to wiecie takie ciekawostki jak: to że gdzieś w instrukcji jest napisane że nie zaleca się więcej niż 20 "maszków" dziennie? albo to że w Niemczech wycofują tą e-furorę ? Sam nie wiem czy ćmić dalej e czy analoga :-/
|
|
Skoro palisz e, to szkoda byłoby wrócić znów do analoga.. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Za takie śmieszne pieniądze to nic dobrego nie kupisz, co najwyżej zabawkę dla dziecka. Idź do Adama, tam przy CTO, w rzędzie sklepów (k. dawnej rybki). ;)
|
|
Ja mogę Tb tanio sellnąć ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |