Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cyrk w Łomży |
Czy ktoś wie kiedy odbędzie się występ cyrku przy ulicy Zawadzkiej z Sybiraków?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cyrk w Łomży |
Na pewno 15 marzec godz. 17
|
|
prawdziwy cyrk to mamy w ratuszu przy Starym Rynku ;)
|
|
A kiedy? Codziennie (od poniedziałku do piątku) 7.30-15.00. Tylko za wcześnie nie przychodź, bo kawę trza wypić ;)
|
|
Szkoda kasy na ten cyrk, bo ma być Kaskada. Byłem w ubiegłym roku, żadna rewelacja, kiepski repertuar. Moje dziecko też nie było zachwycone. Lepiej poczekać na Cyrk Zalewski lub Korona.
|
|
Podzielam zdanie evelinee i vectra_car. Pozdro...
|
|
dzięki ;) również pozdrawiam
|
|
a cyrk czerniawski może być??
|
|
Nie mogę doczekać się tego cyrku,mój kumpel ma tam występować,przebierają go za niedźwiedzia bo prawdziwy im zpitolił z klatki jakieś pół roku temu. Podobno kręcił się gdzieś w lasku blisko smażalni ryb przy trasie Ostrów Mazowiecka-Wyszków, ale za cwany był,zwędził ryby i za cwany był żeby udało się go złapać. Niestety więcej już go nie widziano. Dlatego zatrudnili kolegę za 5,50zł brutto na godzinę,siedzi w klatce albo uczy się sztuczek.
|
|
a ryby je?? łowny kolega jest??
|
|
to więcej mu dali niz w tesco bo mieli pracować 8 godz a robia 12 godz czyli slamsy sport to zdrowie
|
|
Z tego co mówił to żadne slamsy,żarcie dobre dostaje dodatkowo,klatka ogrzewana,a jak z niej wychodzi to w delegacji do kibla rolka papieru. Także tesco się chowa,tam jak na czas porządku na pułkach nie zrobią to pewnie batem po plerach dostają jak w starożytności budowali piramidy w Egipcie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |