Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oszukana |
prosze wszystkie osoby poszkodowane przez p Dile B o kontakt.Ja czuje sie oszukana...tel.516516805 szukam osob ktore byc moze tez daly sie wrobic...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oszukana |
a co ta Pan/i zrobiła ? Hufiec Nadnarwiański ZHP w Łomży im. Adam Chętnika Zapraszamy ;)
|
|
Czy chodzi o pania z bialorusi? h0jowe forum
|
|
tak chodzi o pania z bialorusi,czuje sie naciagnieta i to baaardzo...chociaz chce wierzyc ze jednak cos jej wyjdzie z tego biznesu.Jednak mimo to nie moge czekac w nieskonczonosc...chce znalezc kilka osob byc moze zlozyc jakis zbiorowy pozew..nie wiem....
|
|
Wspolczuje, ja juz tej pani ,,nie znam". A oszukala Cie w activi czy w tej watpliwej dzialanosci firmowej? h0jowe forum
|
|
możecie nam tu troszkę jaśniej napisać o jaką działalność tej białorusinki chodzi ? nie chcielibyśmy być jako kolejni oszukani ...
|
|
o activii nie wiem zadnej,chodzi mi o jej firme,otworzyla ja za moim wsparciem finansowym,ogromnym powiem...nie byloby jej gdyby nie ja...a teraz czekam na jakis dochod jej z tego ale nic nie widac...
|
|
Powiem Ci jedno, ciezko bedzie Ci sciagnac z niej kase. Przechodzilam z nia to samo. Dokumenty jakies masz? Umowe pozyczki? h0jowe forum
|
|
to zauwazylam ze nie smierdzi groszem i ta firma nie kreci sie wogole.POdpisalysmy jakas umowe miedzy soba ale nie mam pojecia czy to jakos sie liczy.Chce poszukac jakiegos madrego prokuratora czy cos w tym stylu...ale to na mnie wiec raczej nic nie wskuram.A pani D ciagle mi mowi ze nie ma,nie urodzi przeciez itp,ja nie mam nawet juz sily jej sluchac...czy nie moglbys sie ze mna spotkac?jak na razie tylko ty sie odezwales.
|
|
A dużo kasy Ci zostało? to może i ja się z wami spotkam i założymy firmę co to będzie kasę odzyskiwać.
|
|
monk spotkac sie nie moge bo nie ma mnie w miescie, daj na siebie jakis namiar najlepiej e mailowy to popiszemy h0jowe forum
|
|
hm z tego co wiem to tylko mnie udalo sie wpasc po pas w gowno jak to sie mowi,nie moge podac emaila tak zeby wszyscy do mnie pisali co chca heh.Wyzej byl nr tel.
|
|
może warto byłoby zawiadomić policję, wtedy kobieta by przestała się ukrywać i można byłoby coś zadziałać
|
|
monk a wiesz gdzie ona teraz mieszka? ja rowniez poszlabym na policje i to bez zastanowienia! Najgorsze sa takie osoby ktore ledwo co wyszly z biedy a graja wielkie bizneswomen! h0jowe forum
|
|
Policja u niej kasy nie zainwestuje. (lepsze radary)
|
|
to co ta pani zrobiła można zgłosić, i wtedy już się nie będzie mogła ukrywać, gdy wkroczy policja, a tak to teraz się przenosi ze stancji na stancję, trudno ją złapać i tym samym porozmawiać, chociaż wiem, że i rozmowy nic nie dają, samo mydlenie oczu ci, wobec których ta pani ma jakieś "zaległości" powinni podjąć decyzję ... , bo od siedzenia i gdybania samo się nic nie zrobi:-)
|
|
no wlasnie dlatego pisze moze ktos jeszcze sie zglosi.Takie zbiorowe wezwanie lub zlozenie skargi czy cos takiego bardziej zaskutkuje niz jednoosobowe.
|
|
myslalam o policji,ale wat[pie zeby cos zdzialali.Juz chyba lepiej zglosic sie bezposrednio do jakiegos prawnika.Jesli ona nie ma pieniedzy i nie wiadomo czy bedzie kiedys miala jakas wieksza sume to skad sciagnac.Gdyby chociaz systematycznie placila co miesiac to co innego a tak...nie ma co czekac.
|
|
|
Powinno poskutkować.
|
|
Białorusinka wie,że same pieniądze nie czynią szczęśliwym. Trzeba je jeszcze mieć.
|
|
trzeba mieć za dużo kasy chyba, aby z niewiadomo kim biznes robić.... Jakieś zabezpieczenie dokumenty były? czy też na gębę?
|
|
Głupich nie sieją, nie orzą, sami się rodzą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |