Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
opinia sklepow |
wiem, ze temat Venedy zakladany byl tu kilkadziesiat razy ale prosze o konkretne odowiedzi. Mam do zrobienia troche zakupow i chcialabym sie jutro wybrac do kilku sklepow w galerii. Czy mam czego szukac w sklepach : wojas, mohito i smyk?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: opinia sklepow |
lepiej idź i sama oceń, to będziesz na przyszłość wiedziała, każdy ma inny gust i co innego potrzebuje:)
|
|
nie chodzi mi o to co jest a o to czy jest z czego wybierac i czy warto zawracac sobie glowe ta Veneda
|
|
A smyk jest? h0jowe forum
|
|
Autor: kaśka2 (---.play-internet.pl) Data: 12-01-11 14:03 Witam! W ostatnich dniach na skrzyżowaniu ul. Zawadzkiej i Sikorskiego można było dostrzec reklamę galerii Veneda. W reklamie podany był numer telefonu osoby, z którą można się skontaktować w sprawie wynajmu lokalu. Niestety ten numer jest już nie aktualny. Czy wie ktoś może w jaki sposób i od kogo mogę się coś na ten temat dowiedzieć? Jeśli ktoś posiada jakieś informacje proszę piszcie kasiaczek895@o2.pl Z góry dziękuję.
|
|
no i czego ma dowodzic to co tu przytoczyles? tak to ja pisalam ale spojrz na date kiedy to bylo. wytlumacz do czego tym bijesz. a w ogole jest smyk w tej galerii? bo chyba mial byc
|
|
Ale budowa trwała 15 lat i teraz ten smyk już by był dorosłym mężczyżną to jak ma być teraz smyk???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |