piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyprzedaż 50% w CCC

Myślałem, że Łomża to cywilizowane miasto :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyprzedaż 50% w CCC

W takich sytuacjach poznajemy ludzi... (dno i wodorosty)!

Dla tego wiocha na całego ...

paranoja współczuje osobom pracującym za grosze

sport to zdrowie

Od razu widać kto tam był i strzelał fotki, ciekawe, bo raczej w obuwniczym aparatów fotograficznych nie sprzedają, więc od razu napisz ile par butów złowiłaś. Poza tym to w niedzielę nie chodzi się do sklepów!

Tylko współczuć pracującym tam.Powinni dostawać roczne urlopy na podratowanie zdrowia (jak nauczyciele)po roku pracy.Klientom zaś zalecam wizytę u psychologa co najmniej

Łomżyniaki to buraki!

No i Janowo narozrabiało -.- Pewnie swoje stare obuwie zostawili a wyszli w nowych nie płacąc...

Wstyd i hańba. Nie sądziłem, że będę się kiedyś AŻ TAK wstydził za łomżyńską społeczność. Ludzie! Opamiętajcie się! Zachowujecie się jakbyście pierwszy raz w życiu weszli do większego sklepu... A może tak było?

Koniec świata. Poziom naszego społeczeństwa. Mnie tam nie było .Poczekam ,aż chamstwo się nasyci. Współczuć obsłudze .Powinni dać im podwójne pensje.

Jak tak dalej pójdzie, to będziemy mogli zapomnieć o jakichkolwiek "okazjach" i promocjach :( Czegoś takiego się nie spodziewałem...

ja byłem w szoku jak tam dzisiaj wszedlem.

A może to nie z Łomży zdjęcia?? :P

Z Łomży, z Łomży. Znajomi, którzy wczoraj wieczorem byli, mówili, że zdążyli tylko wejść i wyjśc do galerii, bo tyle ludzi i jak mijali CCC to przez szybę wystawową było widać porozrzucane pudełka. Wstyd...

Tararararatata!

w Białymstoku też jest taka promocja i sklep wygląda bardzo podobnie:P

za to kase mają niech sprzątaja a w tesco o kicha drogo

amisia

dzisiaj jak wszedłem tam sie rozejrzeć to aż mi kurtke rozdarli... bydło

amisia powiedz gdzie pracujesz to przyjdziemy ci takie bydlo zrobic, zebys wiedziala za co kase masz... Tepa lycha z ciebie...

tak to jest "wpuścić bydło na salony"
stałam z koleżanką w kolejce,więc widziałam jak to wygląda,horror i wstyd

I ja jak dzisiaj zaszłam i zaczęłam rozmawiać z panią z obsługi to biedna aż łzy w oczach miała, mówiła że bydło wpadnie rozrzuci wszystko i jeszcze kraść próbują.
Bardzo im współczuję!!

Przechodząc koło tego sklepu w piątek widziałam właśnie co tam się działo.Moim zdaniem to świadczy dokładnie to samo co osoba która założyła ten temat. Zero kultury i na dodatek zero gustu bo wszystko co było w tym sklepie to chyba pozbierali z 20 lat co pozostawało i wystawili w galerii na sprzedaż ha ha
Przecież te buty i te torby to badziew nie modny już tyle lat, sama miałam kiedyś takie drewniaki jak tam były do kupienia na wystawie tyle, że 10 lat temu i dawno temu je wyrzuciłam a tam się mało nie bili o te buty.TRAGEDIA
Ważne, że za parę groszy można kupić to lecą na łep na szyję
Brak słow

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

Nie zdziwię się, jak niebawem zobaczę ludzi wybiegających z KFC z kurczakiem w zębach...Wieś w środku miasta...

Bardzo trafnie Zenit :)

Lepiej tego określić nie można:)

Trzoda zleciala sie z calej okolicy bo zobaczyli cud nad Narwia Galerie Veneda.

a, ja to kupiłam buty z CCC:)

a ja kupiłem wojasa buty pełna kutura bo bydło tam nie wchodzi bo ich na takie buty nie stać.

Rimpik

Jak to mówią - "Niby miasto, a świnie luzem chodzą".

Tararararatata!

wojasa można też dostać u szmita, więc żadna burżuazja z takimi butami :P Fakt faktem bydło, widziałam na własne oczy jak babka babce buty wyrywała hahahaha

kurcze ale takie niektóre "towary" np jak buty z cliffa to sa naprawdę starsze modele do tego nie uznaja gwarancji (przestroga dla innych i pozdrowienia dla nie miłej pani sprzedawczyni) ponieważ były noszone ale gwarancja na dwa lata a ja po miesiacu przynioslem. he . a w ccc to strach czasem wejsc jak kobietki sie kloca o ostatnią pare w jakims konkretnym numerze widzialem taka sytuacje .

Niemartwcie się za pare dni wejdzie nowa moda jeden but taki drugi taki bo jak tam można inaczej kupić jak se wyrywają z rąk

bydlo i nic wiecej,ale co zrobic taka nasza metalnosc.

a ja rozmawiałam ze znajomą która ta pracuje,to mi powiedziała,że ten kiermasz będzie trwał cały miesiąc,wiec każdy zdąży kupić.

kaja

Czy nie uważacie, że lepiej kupić coś drożej ale lepszego i co ma wygląd bo ja jestem zdania, że wolę kupić jedno rzecz droższą ale co będzie miała wygląd a nie ten szajs za grosze i jeszcze się biją o to no żałosne naprawdę. Za darmo bym nie chciała tego dziadostwa a co mowa kupować.

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

to juz teraz wiem skąd to poruszenie w CCC, przechodzilam obok i ludzi w od...

Autor: kobiecyinstynkt (---.lomza.mm.pl)
Data: 10-03-13 20:07

Od razu widać kto tam był i strzelał fotki, ciekawe, bo raczej w obuwniczym aparatów fotograficznych nie sprzedają, więc od razu napisz ile par butów złowiłaś. Poza tym to w niedzielę nie chodzi się do sklepów!

Życie to nie bajka

ot durna kobieta. teraz każda komórka ma wbudowany aparat który robi znosne zdjęcia. w normalnych krajach sklepy maja duzy utarg w niedziele gdyz w pozostałe dni tygodnia przeciętny człowiek jest w pracy.

jak za czasów komuny......;/ ale to nie tylko w Łomży takie cyrki ludzie odstawiają

Dziś byłem w galerii Zielone Wzgórza w Białymstoku w sklepie CCC takie same stosy leżały. Szkoda tylko że telefon zostawiłem w aucie....

Nie Dotyczy szukasz taniej sensacji-a w innych sklepach jest to samo

tez widziałam ten bałagan, jednym słowem hołota i nic wiecej! Jak tak można . Ludzie czas sie ogarnac ! Zero kultury i szacunku dla pracowników tego sklepu.

Bałagan bałaganem, ale jak wytłumaczyć stratowanie 6-letniej dziewczynki (?-nie potwierdzone info), która wylądowała na oiomie bo dzicz rzuciła się na otwarcie galerii???????

Tego nie da sie wytłumaczyc> Zakupy i otwarcie galerii przerosło wszystkich! Zdrowie i zycie innych malo kogo interesuje bo trzeba byc pierwszemu po zakupy. Smiech normalnie żeby tak sie zachowywac tak jak bydlo.....

Z cyklu okazje prawdziwe - http://www.merg.pl/Promocje-spromo-pol.html Uważajcie - niektóre sklepy robią fikcyjne obniżki. Bywa, że obniżka= nawet cena wyższa niż była wcześniej.

To ludzie takie matoły że nie wiedzą ile co jest warte?

Hmmm... rzeczy, które kupujesz w sieciówkach powstają kosztem kilku złotych, a sprzedawane są za sumy trzycyfrowe. Ile Twoim zdaniem te ciuchy są warte, co?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org