Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podziękowania |
wielkie dzięki za milusie chwile spędzone na forum-tylko dla łomżyniaków-tylko jaka częsc z nich to rodowici mieszkańcy..znaczy się BL,bo to mnie najbardziej wkurza a raczej ten podział na BL i na BLM.mimo iż jeżdżę na BLM mało mam związku z rolnictwem,dopłatami itp ale mam dość tej dyskryminacji.....i wiecie co...niedługo lato-ileż tych BL się u nas przewinie...brrr ale my jesteśmy tolerancyjni,zapraszamy nad rzeczkę,na działeczkę,na grzybki,jagódki...muszę dodac,że większa część tych BL to spoko ludzie,tylko jakoś tak na tym forum nie miło czasem...pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podziękowania |
do marudy-znikam niebieski stworku,może kiedys wrócę jako Gargamel...pozdrawiam i życzę młych konwersacji..
|
|
Nauczycie się jeździć to będziemy was szanować ;)
|
|
dokladnie Kral :)
|
|
pyza:) Są gorsi odemnie :) Ale dzięki za pozdrowionka :):)
|
|
BKL nie mas gorszych oprocz L
|
|
Masakra ...
|
|
cham to cham, czy bl czy blm czy inne belekelegelemele, ale najgorsi wydają mi się ci złotówkarze, nie wszyscy, ale połowa tych cweli myśli, że są panami sytuacji na drogach, a nie raz widziałem jak wjechali komuś w dupal i jeszcze potrafią się sprzeczać, że niby taki bakłażan zna najlepiej przepisy drogowe...
|
|
zeby nie blm to bys nie miał co do gara włożyc amisia
|
|
amisia: a co? rozdają coś za darmo?
|
|
Jakoś nigdy nic od was za darmo nie dostałem ;)
|
|
Ja też nic za darmo nie dostalam więc nawet niech nikt nie zaczyna gadki w stylu żeby nie BLM to bym nie miała co do gara włożyć :) pa pyza72! :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |