Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stojacz kolejkowy do wynajęcia |
Za niewielką opłatą zajmę jutro kolejkę do Tesco.Jestem do dyspozycji 24h na dobę.Proszę o poważne propozycje Gdzie stos obietnic i słów pustych kupa, tam w miejscu gęby zwykła bywać d..a.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stojacz kolejkowy do wynajęcia |
jak już to stacz kolejkowy stefannowak
|
|
Stojacz od stojała, aTy jak chcesz to stacz Gdzie stos obietnic i słów pustych kupa, tam w miejscu gęby zwykła bywać d..a.
|
|
To stojaj , byleś się nie bujła przy wchodzeniu :)
|
|
A jak się zastojasz w kolejce? Kto pieniądze zwróci? Trzeba umowę na stojanie spisać.
|
|
Jaka cena za godzine stania? Hufiec Nadnarwiański ZHP w Łomży im. Adam Chętnika Zapraszamy ;)
|
|
tam obóz już dzisiaj rozbijaj ;) jeszcze ktoś Cię wyprzedzi i będziesz miał lipe ;x
|
|
Masakra ...
|
|
i do KFC to może jakie udko gratis dostaniesz? uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
w skarbowym lepiej kariere zrobisz albo w pup..............
|
|
Postojem razem?
|
|
w skarbowym możemy postajać..
|
|
Urząd skarbowym zaliczyłam w lutym,ale naciełam się na podatek.W PUP chceli mi dać pracę.W NFZ etat zajęty.To teraz chcę zaliczyć spożywkę to może na bułkę zarobię.Stojanie w KFC drożej,bo od samego zapachu tyję.W promocji za godz. biorę 3,99 plus vat.Nie wystawiam rachunku. Gdzie stos obietnic i słów pustych kupa, tam w miejscu gęby zwykła bywać d..a.
|
|
Do Actimel zlecenie zostało przyjęte,namiocik Ci postawię w galerii,ale najpierw zaliczka za dodatkową extra usługę Gdzie stos obietnic i słów pustych kupa, tam w miejscu gęby zwykła bywać d..a.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |