Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pwsiip |
Witam, szukam osób, które studiują zaoczne na I roku Technologię Żywności. Ja właśnie zmieniam uczelnię i przenoszę się do Was z SGGW.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pwsiip |
tam jest tylko z 10 czy 12 ludzi na roku :) ---------------------------------------------
|
|
to znaczy na kierunku ---------------------------------------------
|
|
Lepiej tyle niż wcale, bo uprzykrzyly mi się dojazdy do Warszawy jak już praktycznie mieszkam w Łomży. Na I roku tak mało było czy może odsiew zrobili?
|
|
tyle było w październiku a teraz to nie wiem, ale dalej pewnie coś koło tego, jak nie pouciekali:). Dużo nauki tam. ---------------------------------------------
|
|
To akurat wiem, na SGGW dają wycisk ale jak komuś zależy to naprawdę można dać radę :) poza tym- jednak szansa na pracę jakaś jest, na pewno większą niż po np psychologii czy socjologii
|
|
ja tam uciekłem po pierwszych wykładach na inną uczelnię :). Kierunek też związany z chemią i mam luuzy. Ale ja się uczę tylko dla papierka :). ---------------------------------------------
|
|
No a ja dla dumnie brzmiącego wykształcenia, a wiadomo... Jest jak jest na naszym lokalnym rynku pracy (zresztą nie tylko lokalnym) i człowiek kombinuje jak może... a ogólnie coś ciekawego o pwsiip mozesz powiedzieć?
|
|
Nie ma tam nic ciekawego:). W tej małej grupie, macie wykłady, ćwiczenia. Na ćwiczeniach np. z matmy każdy to tablicy. Na ćwiczeniach z chemii dała kartkę i kazała jakieś reakcje samemu robić i oczywiście zapisać. Popularny tekst -- to było w liceum. Po za tym bardzo mało przerw, zmienia się tylko praktycznie sale. Nawet z inf. były jakieś dziwne zagadnienia (system dwójkowy itp.). Kierunek dla ambitnych i mających czas na naukę. ---------------------------------------------
|
|
Czyli wygląda na to, że prawdą jest to co piszą na stronie - swój wpływ ma na ten kierunek SGGW, zresztą, facet który ma matematykę w Łomży miał też matematykę ze mną w Warszawie na I semestrze ;) Jeśli mogę zapytać - jesteś z Łomży?
|
|
ten co po geyowsku gadał xD ---------------------------------------------
|
|
Łysy Marian go nazywalismy, ćwiczenia z nami prowadził :D ale ogólnie był ok- zaliczył wszystkim na podstawie lipnego kolosa ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |