poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pwsiip

Witam,
szukam osób, które studiują zaoczne na I roku Technologię Żywności. Ja właśnie zmieniam uczelnię i przenoszę się do Was z SGGW.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pwsiip

tam jest tylko z 10 czy 12 ludzi na roku :)

---------------------------------------------

to znaczy na kierunku

Lepiej tyle niż wcale, bo uprzykrzyly mi się dojazdy do Warszawy jak już praktycznie mieszkam w Łomży. Na I roku tak mało było czy może odsiew zrobili?

tyle było w październiku a teraz to nie wiem, ale dalej pewnie coś koło tego, jak nie pouciekali:). Dużo nauki tam.

To akurat wiem, na SGGW dają wycisk ale jak komuś zależy to naprawdę można dać radę :) poza tym- jednak szansa na pracę jakaś jest, na pewno większą niż po np psychologii czy socjologii

ja tam uciekłem po pierwszych wykładach na inną uczelnię :). Kierunek też związany z chemią i mam luuzy. Ale ja się uczę tylko dla papierka :).

No a ja dla dumnie brzmiącego wykształcenia, a wiadomo... Jest jak jest na naszym lokalnym rynku pracy (zresztą nie tylko lokalnym) i człowiek kombinuje jak może...

a ogólnie coś ciekawego o pwsiip mozesz powiedzieć?

Nie ma tam nic ciekawego:). W tej małej grupie, macie wykłady, ćwiczenia. Na ćwiczeniach np. z matmy każdy to tablicy. Na ćwiczeniach z chemii dała kartkę i kazała jakieś reakcje samemu robić i oczywiście zapisać. Popularny tekst -- to było w liceum. Po za tym bardzo mało przerw, zmienia się tylko praktycznie sale. Nawet z inf. były jakieś dziwne zagadnienia (system dwójkowy itp.). Kierunek dla ambitnych i mających czas na naukę.

Czyli wygląda na to, że prawdą jest to co piszą na stronie - swój wpływ ma na ten kierunek SGGW, zresztą, facet który ma matematykę w Łomży miał też matematykę ze mną w Warszawie na I semestrze ;)

Jeśli mogę zapytać - jesteś z Łomży?

ten co po geyowsku gadał xD

Łysy Marian go nazywalismy, ćwiczenia z nami prowadził :D ale ogólnie był ok- zaliczył wszystkim na podstawie lipnego kolosa ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org