Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakie sklepy beda w Venedzie |
Ludzie tu glupstwa wymyslaja i dostaja bialej goraczki ze beda takie i inne sklepy,a z tego co wiem bryndza i nic wiecej,zadna porzadna firma nie wejdzie do Venedy,mam na mysli duza firma,renomowana itd...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakie sklepy beda w Venedzie |
No tak, jak Twój temat o galerii, to wiadomo, że krytyka na maxxxa.
|
|
Forumowicze z kolei wiedzą, że założyciel tematu to biedne dziecko neostrady, które nie zdało do szkoły średniej i siedzi teraz przed komputerem próbując się dowartościować czepiając się wszystkiego jak małpa z nadzieją, że ktoś da jej banana. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
rozne
|
|
Dno i wodorosty !!
|
|
wszyscy sa osrani w tym miescie tym dziadowskim centrum handlowym,tylko nie wiem dlaczego?Tam i tak zadna duza firma nie wejdzie tylko takie kto ich nikt do Galerii w innym miescie nie wezmie,poza tym kto w Lomzy bedzie kupywal jak ludzie na chleb nie maja.Poza tym jest jeszcze 20 lokali wolnych w tej Galerii i nikt nie chce wynajac nawet za 200 zl lokalu.
|
|
gdzie naliczyłeś te dwadziecia lokali
|
|
a ile tam bedzie lokali?I jakie firmy wymien prosze,chcialabym wiedziec.
|
|
juz niedługo sie dowiesz:)
|
|
Mohito, Reserved, House, CCC, New Yorker, Deichmann...
|
|
Camaieu, Marylin, Italian Fashion, The Way of Beauty, Ray Obuwie, Grapi, RT V Euro AGD, Reserved, House, Cropp Town, Mohito, Sinsay, CCC, Rossmann, Orsay, Deichmann, Martes Sport, Apart, 4F, Zabawkowy Raj, KFC, Apteka Acer, CLIFF Sport, 4F, matras Księgarnia, player games, Way To Beauty, Swiss, Koralik, Apart, Lee Wrangler, Gatta, Italian Fashion Dalej mi się nie chce pisać, ale jeszcze 10-20 lokali :) Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
wpm ty w ogóle jesteś facet czy baba? w jednym poście pisze jak facet, w innych jak baba... a co do sklepów masz stronę galerii i tam są wymienione...
|
|
Taa wszystkie tematy o tej galerii zakładane są przez jedną osobę wiadomo kogo chyba bardzo mocno nie możne doczekać się otwarcia ze tak cały czas porusza ten temat
|
|
@M.J_23: zgadzam się, wpm daj już sobie spokój, bo tak się podniecasz tą galerią, że....
|
|
Piszesz że ludzie dostają białej gorączki od tej galerii, a tak naprawde to Ty to najbardziej przeżywasz, nie my :)
|
|
wpm koleżanki moje ubrania przymieżaja a od lat nie kupuje w tym kurwidołku łożynskim:)))))))))
|
|
miało być 80 sklepów a będzie niecałe 40... syf jak w galerii Stokrotka...
|
|
wpm jest kobietą. Kiedyś chwaliła się, że pracuje w jakimś butiku na ul. Mazowieckiej, więc wiadomo skąd krzyk o galerię :) Nie tak dawno awanturowała się o zamknięty wjazd w Mazowiecką od Zawadzkiej, bo niby ludzie nie mogli dojechać. Prawda jest taka, że gdyby chcieli to by dojechali, a że chłamem handluje to i klientów nie ma :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
to Wy nie wiecie, ze galerie maja zburzyc? Miasto wywiesilo informacje w ratuszu, idzcie i sprawdzcie pozdrawiam Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
http://www.galerialomza.pl/plan
|
|
drzewko_szczescia a Ty jesteś brunetko o piwnych oczach?")))))
|
|
Będzie 50 sklepów
|
|
same oszolomy tu sa,a ja mam pytanie jakie sklepy tam powstaja?bo ja i moj szef tez tam wchodzimy,dlatego sie pytam?.
|
|
już zwożą całą żywność zTESKO z krótkim terminem do spożycia prawie przeterminowane i z warszawy z TESKO wszystkie łachy których tam niesprzedali sport to zdrowie
|
|
to jak tam wchodzisz to powinnaś wiedzieć.... o.0
|
|
wpm, od czego mamy internet? www.galeriaveneda.com.pl nawet poszukać się nie chce, a d**e na forum ludziom zawracać... na dole masz przesuwający się pasek ze sklepami, które są "większymi" markami. a tu masz po kolei wypisane: http://galeriaveneda.com.pl/plan_galerii.html
|
|
Postanowiłem zrobić Wam przyjemność i osobiście policzyłem lokale. Razem z tesco będzie ich 35 sztuk. Siedemnaście boxów jest pustych. Niektóre jakoby wynajęte w ostatniej chwili, więc będą wyposażane już po otwarciu galerii. Nie zobaczycie we czwartek tych pustych lokali, gdyż wszystkie zostały zabudowane płytami gipsowymi. Oprócz jednego to nieduże lokale poniżej 100 m2. Praca w środku wre, ostatnie prace budowlane, trwa "towarowanie" i wszędzie generalne sprzątanie. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
A gdzie niby te 80 lokali? ;o
|
|
Szkoda że biedronki nie będzie.
|
|
Biedronki nie będzie ale za to będzie jej siostra drogeria He Be
|
|
I Wiesiek Zanklewiak wynajal jeden z lokali by garki moc drutowac na miejscu i nozyczki ostrzyc. Ma tez byc arabski kataryniarz Abdul Wisimulacha ze swoja tresowana kobra. I gruzin Gieorgij Kałmanaryju ma grac na ustnej harmonijce. I wiele wiele innych atrakcji.
|
|
nie bedzie tam nic sesnego,a drogeria he be moze bedzie ale w stokrotce,tam jest kicha,sadze ze po 2 tygodniach bedzie jak w Stokrotce zadnej zywej duszy,bryndza.
|
|
Autor: s.w.a.g (---.home.net.pl) Data: 04-03-13 16:46 wpm koleżanki moje ubrania przymieżaja a od lat nie kupuje w tym kurwidołku łożynskim:))))))))) Radziu to ty chodzisz w damskich ciuchach? hahaaaaa zawsze wiedziałem że jesteś pedryl i ciota, czy Ania Grodzka to twoja rodzina?
|
|
I moich ,,ukochanych" KEBAB-owni też nie będzie :( A mam tak blisko że gumofilcem jak bym rzucił to bym okna powybijał :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |