Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamiana auta za telefon proszę o pomoc |
Witam, mam taki problem z zamianą autka za telefon, może ktoś wie jaką umowę trzeba podpisać z klientem bo na pewno nie umowę kupna-sprzedaży, a jak patrzyłem umowy zamiany to tam było miejsce na dane drugiego pojazdu a nie na rzecz(telefon). Może ktoś robił już takie zamiany co może pomuc?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamiana auta za telefon proszę o pomoc |
gdybyś napisał - pomudz to może by ktoś odpowiedział ... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
sciagnij umowę która można edytować w wordzie, i pozamieniaj niektóre paragrafy z auta na telefon. Myślisz że tylko wg. ustalonego wzoru umowa jest wiążąca :) ? Swoją drogą to albo strasznie drogi telefon albo auto którym strach jeździc :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Zamienię telefon na mieszkanie
|
|
zamienil stryjek siekierkę na kiejek :) Umowa aby była prawnie ważne musi zaiwerać datę, określonego sprzedającego i kupującego bardzo dokładnie - ewentualnie z zaznaczeniem zamiany a nie sprzedaży za gotówkę, cenę jednego i drugiego, parametry, które identyfikują daną rzecz, wartośći rzeczy na jakie są one szacowane. Poszukaj przykładowej umowy w internecie, napewno coś znajdziesz.
|
|
twoja nokia 3310 przestala dzialac ! oddawaj mojego fiata !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |