Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
odziez turecka |
Gdyby ktos chcial zaopatrzyc sklep w ww towar - czekam na zgloszenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: odziez turecka |
Sam/a otwórz sklep. W Venedzie wolne lokale jeszcze są. ;-)
|
|
tak myslalam, ale nie chce sie bawic w papierkowa robote - zakladac dzialal. gospod./urzedy itp. - a moze ktos chcialby ze mna wejsc w jakas wspolprace?? pozdr.
|
|
a kto Ci zabroni handlować na rynku?
|
|
Ja to bym od Turków jedzenie ciągnęła, a nie ubrania, przynajmniej mają dobre i nie skażone Unią:)
|
|
a jak z opłatą celną, papierem i fakturą? Ich bin fur Berlin...
|
|
Wszystkie ciuchy sa w Polsce tureckie lub chinskie,nie ma innych szmat,w Warszawie maja i zachodnie ale nie w naszym regionie,tu sa szmatexy i chinszczyzna lub tureckie badziewie.
|
|
sawa trochę niemądrze postąpiłe/aś, bo jeżeli ktoś z US nie ma co teraz robić i przegląda forum to możesz mieć problemy.
|
|
Ale ja nic niezgodnego z prawem nie robie teraz, jedynie zlozylam oferte. Hurtownia - ok. Wa.wy, a na bazarku mozna handlowac, ale na dziko nie chce.
|
|
sawa odezwij sie do mnie na maila w sprawie tego zaopatrzenia w ubrania.
|
|
Dno i wodorosty !!
|
|
turasy fuj
|
|
hehe
|
|
Lepsza jest polska odzież
|
|
Prowadzenie handlu na targowisku ( tu - w przypadku handlu nową odzieżą ) jest rodzajem działalności gospodarczej, gdyż jest działalnością handlową wykonywaną w sposób zorganizowany i ciągły , musisz zarejestrować działalność/firmę - handel obwożny.
|
|
Ja nawet nie wiedziałam, że zamawia się tak odzież, że akurat z Turcji.
|
|
Wszystkie sklepy takim dziadostwem handlują,SZCZEGÓLNIE te na ul.Długiej, a mówią że z Włoszech ściągają lub Francji hahahahaha.........
|
|
masz na miejscu?
|
|
YAREK, podaj kontakt do siebie, to sawa odezwie się ! W tej hurtowni mają nie tylko odzież turecka, ale i chinska, włoską, obuwie, zabawki i odziez dla dzieci, firany, posciel, agd, elektronike (led), akcesoria samochodowe, kosmetyki, sztuczną bizuterie, karme dla zwierząt, bursztyn , ... Ja korzystam. Za pierwszym razem brałam towar bezposred. z hurtowni - teraz przez internet. Sa zniżki przy wiekszych zamowieniach :) Profi Credit : tel. 506 930 248 ; https://lp.proficredit.pl/?prt=MTAxMjYz
|
|
Pewnie,ze lepsza. Jest również o wiele tańsza. Zerknij sobie chociazby do Openwear: http://www.openwear.pl/ Hurtownia internetowa, kilka razy zamawiałam tam ubrania dla pracowników do firmy. Zdarzalo się również zamówić większą partię ciuchów na gadżety reklamowe dla klientow na konferencje promocyjne. Ubrania dobrej jakosci, porządnie wykonane.
|
|
takie ciuchy to chyba najkorzystniej kupować w sieci.
|
|
Jakość to chyba jest średnia takiej odzieży
|
|
Ja już raz się nacięłam na takiego, co to oferował świetną turecką odzież a okazały się szmaty takie, że szkoda gadać. A co musiałam się namęczyć, żeby oddał mi kasę to moje. Jeśli ktoś chce mieć dobrą jakościowo i cenowo odzież do sklepu (chociaż i nie tylko, bo w detalu też sprzedają) to niech sobie spojrzy na ofertę http://www.hurtowniamegabrand.pl. Współpracuję z nimi od prawie roku, a moje klientki na brak towaru nie narzekają. Co tydzień hurtownia wystawia nowy towar, oryginalny, znanych marek, a ceny takiej odzieży są niższe niż tych \"tureckich\".
|
|
Jeśli poszukujecie modnych i praktycznych ubrań medycznych, zachęcam do odwiedzenia Uniformshop https://www.uniformshop.pl/odziez-medyczna-damska . Mają w ofercie odzież doskonale skrojoną i dopasowaną kolorystycznie dla lekarzy, pielęgniarek czy kosmetyczek.
|
|
Nie stać cię na reklamę to zacznij zbierać puszki po piwie to uzbierasz te 35 zł. na reklamę.
|
|
W jaki sposób Wy dbacie o swoje zdrowie? Czy staracie się zdrowo odżywiać i regularnie trenujecie? Sprawdzcie sobie ofertę sklepu internetowego, gdzie znajdziecie najróżniejsza odzież sportowa, w tym np. legginsy na trening .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |