Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nic mi się nie chce |
Jak z tym walczyć. Ma ktoś wypróbowany sposób :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nic mi się nie chce |
najlepiej się napić i iść spać ;) to do jutra ;P
|
|
DO roboty utrzymywać towarzystwo geriatryczne z 4 lomżaPL:)) MAŁY Z MARUDA DOLICZYCIE PASIONKĘ DO EMERYTURY:)))))))
|
|
bierzesz sterydy ? a moze jestes chory ? znam to ;)
|
|
pasionka...dobreeee.
|
|
Nic nie biorę, nie palę, czasem wypiję kilka browarków.
|
|
depresja
|
|
"ro (213.76.138.***) 27 grudnia, 9:31 Zgłoś nadużycie Na wykładzie profesor mówi: -Proszę państwa, są zwroty, w których podwójne zaprzeczenie jest potwierdzeniem, bywają też takie, w których podwójne zaprzeczenie jest zaprzeczeniem. Ale nie ma takiego zwrotu, by zaprzeczeniem było podwójne potwierdzenie.// Na co z tyłu sali odzywa się głos: -Dobra, dobra!"
|
|
jak życie cię nudzi i staje się piekłem idź do kibla i jbnij się deklem ---------------------------------------------
|
|
VizeV jak tam jazda w laskowcu? ---------------------------------------------
|
|
"jak życie cię nudzi i staje się piekłem idź do kibla i jbnij się deklem" też dobre,tylko czy dekiel nie za chiński i nie pęknie za wcześnie...
|
|
Żeby mi się chciało tak jak się nie chce.
|
|
Ja ostatnio też tak mam....pobudzam się kawami i nie wiele to daje...:( Moze to przesilenie wiosenne...? :) Mam nadzieję że minie bo mam dość tego stanu....
|
|
Omania jakimi Ty facetami się otaczasz to nie przystoi Kobiecie takimi facetami się otaczać . POWAGA
|
|
s.w.a.g,każdy robi jak uważa.Ja na swoje towarzystwo nie narzekam,mało tego dziękuję Im za to ze są;)
|
|
nie dotyczy - wyłącz kompa i telewizor, idż na dłuższy spacer,dotleń organizm podczas spaceru wróć wspomnieniami do miłych wydarzeń z Twego życia, zrób coś dobrego dla drugiego człowieka/chociaż powiedz mu miłe słowo/. Miłego dnia DiDi
|
|
Omania a za co dziękować że Jesteś taka czy owaka..... Ty nikomu nigdy nie dziękuj!!!!! no fakt denerwują Ci Twoi koledzy strasznie:))))
|
|
Też mam deprechę Omawia witaj perło. Jak żyjesz?
|
|
Omania... Wybacz perło złota
|
|
dvw narazie zlozylem cv maja dzwonic :) trwa rekrutacja :)
|
|
Może jestem taka może owaka,to moja sprawa.Każdy jakiś jest .Nie ma ludzi doskonałych.Co do znajomości to mam troszkę bliższych,troszke dalszych,bardziej lubianych jak i mniej.Znajomości których nie zerwę nigdy jak i znajomości których żałuję że zawarłam,ale one też czegoś nauczyły.Ale przynajmniej nikogo nie obrażam majac też różne zdanie na czyjś temat.
|
|
Witaj szachmat;)Miło Cię widzieć. Pogoń deprechę,zobacz jakie ładne słoneczko wyłania się czasami zaaa chmurki.Aż chce się żyć.
|
|
A ja mam znów przeciwnie, chce mi się za dużo aż brakuje mi czasu :)
|
|
a gdzie byłeś w kadrach czy w dziale transportu? Ja tam tylko dzwoniłem, i gadali, że jak będę miał papiery, to żeby to działu transportu sie zgłosić, dadzą kwestionariusz i na badania skierowanie :):) ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |