piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
3.03.2013 Żołnierze Wyklęci Łomża !

Zapraszamy wszystkich patriotów na uroczystości związane z Dniem Pamięci Żołnierzy Wyklętych, które rozpoczną się mszą w Kościele Krzyża Świętego o godzinie 12:00 z udziałem Bp. Tadeusza Zawistowskiego. Po mszy ciąg dalszy uroczystości przy Centrum Katolickim. Więcej szczegółów wkrótce. Uczcijmy godnie Bohaterów!

Łomża leży na Mazowszu !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 3.03.2013 Żołnierze Wyklęci Łomża !

Wielu z nich to byli zwykli bandyci (szczególnie z NSZ)...nie zapominajmy o tym!!!!

Odnośnie wpisu wyżej, Wszędzie zdarzają się ludzie niegodni, pijacy, złodzieje, kapusie, mordercy niewinnych, czy to w Rządzie, Policji, Kościele, Szkole, Zakładzie Pracy, więc nie znaczy że wszyscy są tacy sami. Ciekawi mnie jak wyglądają NIEZWYKLI BANDYCI ???, pewnie w mundurach Korpusu Bezpieczeństwa Publicznego, Urzędu Bezpieczeństwa Publicznego, Ludowego Komisariatu Spraw Wewnętrznych CCCP (ros. НКВД – Народный комиссариат внутренних дел – [Narodnyj komissariat wnutriennich dieł]), lub ukrytych Szpicli w cywilnych mundurach. Bardzo mnie martwi, że ludzie w takim dniu, dalej opluwają żołnierzy niezłomnych. Najbardziej Boli, że po tylu latach dopiero teraz (niby wolna Polska po 23 latach od tej niby Transformacji), odbywają się zorganizowane na większą skale uroczystości. Dopiero teraz dorosło pokolenie, Nowe Pokolenie dla którego ludzie wałczący z czerwoną zarazą, to prawdziwi niezłomni Bohaterowie najnowszej historii Polski. Obecna propaganda tego nie zatrzyma, Honor i Chwała dla Żołnierzy Wyklętych wylewa się nie z salonów mocodawców, lecz ze Stadionów (oczywiście nie tych Lemingowych w czapkach z rogami), z płyt zespołów HH, rockowych, a to Oni maja wpływ na Młode Pokolenie, a nie pan jaśnie wielmożny Premier, czy najjaśniej oświecony jego eminencja Prezydent z telewizornią i szmatławcami drukowanymi. Cieszy mnie, że w końcu Partyzanci Polscy wyszli z lasu, już nie muszą sie ukrywać, Nowe Pokolenie rośnie i nasiąka ich bohaterstwem, i żaden z Was OPLUWACZY tego nie zmieni. teraz to wy idziecie do lasu w ukrycie (dla Was las i ukrycie to anonimowość za drugiej strony komputera), a My jesteśmy już widoczni na ulicach i oddajemy Hołd dawnym Niezłomnym.

MYŚMY REBELIANCI POLSCY PARTYZANCI

Brawo KzT, lepiej tego ująć się chyba nie dało !

Łomża leży na Mazowszu !

Autor: FelekD (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 03-03-13 01:55

Wielu z nich to byli zwykli bandyci (szczególnie z NSZ)...nie zapominajmy o tym!!!!

Jesteś poj. deb. który chu. zna historię. Trochę se poczytaj i oświeć swój utracony umysł!!!
Koleś zT spoko wpis!!!

Nawet nie chce mi sie komentować tych wypocin... na szczęscie większość Polaków jest rozsądna i nie da sie omamić neonazistowskiej hołocie;))))

FelekD jesteś po prostu Żydkiem i lewakiem z szechterowej zagrody. Taka świnia pluła i będzie pluć na Polaków. Tu możesz się wypowiedzieć, bo ci nikt....ryja nie zamknie, to sobie szczekaj. Ale wiedz, że na ulicy nie otworzysz pyska na 0,5 mm - ŻYDOWSKI ŚMIECIU.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org