Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZESPÓŁ Studio band |
ZESPÓŁ Studio band potrzebuje kontaktu z zespołem czy ktoś ma nr.tel ??? monika12321
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZESPÓŁ Studio band |
Z tego co wiem, to zespołu już nie ma ;/
|
|
ale nazwa została haha
|
|
jest, jest.
|
|
chłopaki grają tylko zmieniła się nazwa i kilku muzyków . Główny wokalista basista i elektryk ten sam . Widziałem nowego klawisza i chyba bębniarz inny. ogółem sa zajebiśc* mamy tylko w naszej okolicy 2 takie zespoły grające tak fajnie na żywo a szkoda bo reszta to śmierdzące chłamy grające z Mp3 lub z i-podów . Nie łudźcie się ze jak zespół wychodzi z 2 klawiszami i gitarą to grają na żywo . Niestety ludzie się na to nabierają ....
|
|
cxz3 na klawiszach tez można grać na żywo hee tylko trzeba umieć z nich korzystać a nie sie podpierać :) ja gram od lat 90 i przy tych klawiszach co są teraz to do tego saksofon , gitara i można niezłe efekty zrobić
|
|
mogę wspomóc jakąś kapele gitarą akustyczną z przystawką chętnie bym z kimś popykał nawet dla przyjemności :) ...ktoś kto ma słuch pozna po brzmieniu czy ktoś gra -czy pali głupa pozdrowienia dla ,,słupów,,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |