sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie można oddać stary sprzę rtv agd

jak wyżej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie można oddać stary sprzę rtv agd

Witam Serdecznie,
Trzeba pamiętać, że nie można starego sprzętu wyrzucać do śmietnika wraz z innymi odpadami. Zabronione jest też pozostawienie go np. pod blokiem czy wywożenie do lasu. Za złamanie tego zakazu grozi kara grzywny.

Dotyczy to m.in. pralek, chłodziarek, zmywarek, kuchenek elektrycznych, odkurzaczy, tosterów, telefonów, faksów, komputerów oraz odbiorników radiowych i telewizyjnych. Wykaz tych urządzeń zawiera załącznik do ustawy z 29 lipca 2005 r. o zużytym sprzęcie elektrycznym i elektronicznym.

Stary sprzęt agd oraz rtv oddasz bezpłatnie w firmie zajmującej się utylizacją odpadów elektronicznych. Na terenie woj. podlaskiego działa jedna firma:
nr do niej: 85 719 10 91

Zamów transport i przyjadą do Ciebie do domu bezpłatnie i zabiorą co Ci przeszkadza. Czas oczekiwania to maksymalnie 3 dni robocze.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że pomogłem ;)

Na złom.

Ja oddawalem stary sprzet RTV do sklepu. Mysle ze w wiekszosci jesli nie w kazdym sklepie z tego typu sprzetami powinni a nawet maja obowiazek przyjac RTV/AGD

Mi jak zadzwoniłem na ten numer 85 719 10 91 to jeszcze od kilograma dopłacili jakąs drobną kwotę. Polecam ;) na wóeczke będzie

Witam ja bez problemu w każdej chwili odbieram stary i niepotrzebny sprzęt rtv agd w Łomży i okolicach napisz co masz i kiedy można to zabrać. odiodi144@o2.pl

MPGKiM, zadzwoń do nich wszystkiego się dowiesz - przyjmują sprzęt RTV/AGD

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org