Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga na oszusta no.name |
Proszę admina o usunięcie konta tego pajaca, bo tylko wprowadza niepotrzebne zamieszanie i robi sobie jaja z ludzi :/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga na oszusta no.name |
jakie jaja? Proszę nie szerzyć oszczerstw na forum! Pana opinia jest tendencyjna i ma charakter polityczny! Rondo domniemam, iż jesteś działaczem lokalnych struktur Platformy obywatelskie... Możecie nam podnieść Vat ale nie odbierzecie nam wolnośći !
|
|
Do zobaczenia przy urnach na nowych wyborach ! Prawdziwi Polacy jednoczcie się ! Zadbajmy o lepsze jutro ;)
|
|
Rozszyfrowałem etymologie Twojego nicku ! mnie nie oszukasz! Niech żyje wolna Polska! Przecz z komuną! Radykalny Odłam Neonazistowskich Działaczy Obywatelskich
|
|
Powinieneś być trwale zbanowany, bo żarty żartami, ok jak jest śmiesznie, ale uwierz mi - teraz już nie jest śmiesznie. No może tylko dla Ciebie, ale widocznie bardzo chcesz wrócić tam, dokąd numer podajesz...
|
|
A w następnym roku co pewnie Vat 24% co ? ... już ja Cie rozszyfrowałem
|
|
no.name nie znasz dnia ani godziny kiedy przestaniesz być anonimowy
|
|
milka001 <--- to chcesz do Białego jutro ze mną jechac czy nie bo już nie wiem ...
|
|
No Namie...po tych twoich wypowiedziach tutaj na forum wydaje mi się, że ty masz problem natury psychiatrycznej i poprostu potrzebujesz fachowej pomocy.
|
|
kolejny przedstawiciel PO ;)
|
|
szachmat@ Obawiam się, że jemu już nikt i nic nie pomoże. On już wie kto jest kto! On już wie! On jest nawiedzony! On o k.... demon go opętał, bo on już wie, że skończy w wariatkowie...
|
|
no.name czemu wszędzie podajesz swój numer tel?
|
|
skąd wyskoczył no.name? zabrakło miejsc w Choroszczy? od kilu dni przewija się przez forum jak g...o w rurach kanalizacyjnych
|
|
a skad Ty wiesz jak się przywija gówno w rurach kanalizacyjnych ? ;p
|
|
Masakra ...
|
|
dokladnie. usunać tego kłamce i łgarza. ....
|
|
ludzie ten koleś no name jest trwale uposledzony. zaraz pewnie zmieni nick i znowu to samo bedzie.. .
|
|
Trzep wory po cemencie i nie pyskuj!
|
|
kropka dla ciedie czubie...
|
|
no name i kto tu nawiazuje do polityki haha po co piszesz o vat.? Idz stad. Rowniez prosze o usuniecie. .
|
|
Trzeba bezpośrednio do admina napisać, żeby trolla zbanował. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |