Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża - Warszawa 02-01-2013 |
Czy ktoś z was jutro się wybiera do wawy i może ma miejsce w samochodzie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża - Warszawa 02-01-2013 |
Witam, Ja jadę jutro z rana. Pozdrawiam serdecznie Jadę z Łomży trasą siekierkowską a podróż kończę przy metro Służew. Pozdrawiam i oczekuje symbolicznych 15 zł zrzutki na benzynę;)
|
|
Jak tu się nie doszukiwać podstępu?
|
|
o której i gdzie czekać ?
|
|
Proponuję o godzinie 9.00 przy MCdonaldzie, będe jechal z południa więc jak chcesz to możemy jakos przy stokrotce;)
|
|
15zł dam ci w wawie . Możesz podać jakiś bliższy kontakt jak cię poznać itp
|
|
Ale czemu dopiero w wawie ? Będe stał o 9 na parkingu vis a vis wejscia. Będę żółtą skodą felicią. Jak mi nie dasz tych 15 zł w Łomży to w Warszawie już będziesz płacił z odsetkami ;p Hehe
|
|
Nie to nie.Oczekiwałem podejścia do sprawy na poważnie ale tu dziwni jacyś ludzie to za 18 zł kupie se studencki
|
|
Poczytaj sobie posty tego bezimiennego (...) to zobaczysz, jaki z niego ekspert od wszystkiego...
|
|
przecież żartowałem ;) nie zrozumiałeś Przyjacielu ? 15 zł to nie majątek a tak mnie zaintrygowało Twoje przesadnie ostrożne podejście do sprawy;) Jestem poważnym człowiekiem i nie spodziewaj się takiego obrotu sprawy że w bestialski sposób pobiorę od Ciebie astronomiczną jak na kieszeń studenta kwotę bagatela 15zł - PLN i wysadzę Ciebie w okolicach Wyszkowa;) Głowa spokojna i tak jadę tylko z żoną i mam 3 wolne miejsca. Zapraszam jutro o godzinie 9 będe czekał w zółtej skodzie na łomzyńskich numerach. BL 19XXX. Pozdrawiam
|
|
15 zł Metro Służew.To ok
|
|
ok więc do zobaczenia jutro o 9 rano ;) Pozdrawiam i liczę że Pan będzie wypłacalny w Warszawie ;)
|
|
wypłacalny
|
|
ale jaja hahahah
|
|
nie ma to jak zabawa w detektywa :) proponuję obejrzeć post o jutrzejszym wyjeździe no.name do Białegostoku razem z żoną. tam zabiera się z paniąM. chyba sobie człowiek robi ze wszystkich żarty. proponuję zrobić żart z niego. kto się będzie wtedy śmiał :)))))))
|
|
Nie słuchajcie tej Pani powyżej, to moja była żona, mści się że złożyłem pozew o obniżenie alimentów ...
|
|
gosci chce jechac w styczniu do wawy a jest marzec kumajcie troche.. przegapiles !!!
|
|
pomyliłem się.Zdarza się
|
|
no.name chyba coś kręcisz tam Białystok tu Wawa
|
|
No coś Ty. Poważnie jadę, jesteśmy umówieni. Jestem poważnym człowiekiem, nauczycielem w szkole podstawowej. Pozdrawiam
|
|
Jak stracę czas na czekanie na ciebie to nie wesoło będzie
|
|
Nie stracisz...Poważnie jadę ...
|
|
Ja jak będę miał jechać to będę punktualnie przed 9
|
|
a PKS mam na Zachodni
|
|
a gdzie chcesz wysiąść ? ok 10 zł - No jak wolisz się męczyć autobusem pełnym ludzi, siedzenia ubrudzone potem, podłoga w moczu. Pełno chamstwa w około to ok Twoja sprawa;) A jak się chcesz bujać ze mną ekspresówką moją stuningowaną skodą fielicią 1,4 w gazie to napisz ;)
|
|
jak będziesz jechał to cie znajdę poznam cię
|
|
ale to daj znać teraz jak się zdecydujesz to ok. Koło 9 zajadę pod Maka. Ale nie bede czekał jak mi nie potwierdzisz tylko pojadę od razu na ostrów.
|
|
znam no.name i wiem ze jezdzie do wawy nie boj sie rokendrol nie zawiedzie cie :)
|
|
VizeV dzięki ;) z Ciebie to równy gość w końcu znamy się tyle lat;) Te wspólne szkolenia a Wawie, całonocne rauty ;)
|
|
hehe stare czasy :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |