Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzien kobiet |
Pomysl na ciekawy upominek,procz kwiatow ? Masakra... :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzien kobiet |
zaprowadź ją do galerii akurat dzień po otwarciu na pewno coś sobie wybierze ;p a jak nie to zostaje kfc ;p he a na serio może jakąś zawieszkę, naszyjnik? kolczyki?
|
|
smycz kup xD i trzym krótko
|
|
kup jej młotek do obijania mięsa na schabowe i zawies na nim karteczke z napisem: "wybij sobie prezent z głowy"
|
|
prezent adekwatny do tego jaki dostałeś na dzień chłopa
|
|
hmm ja bym proponował na Kebaba, a właśnie korzystając z okazji, który kebab najlepszy?
|
|
ufff:) Aż mi kamień z seca spadł bo już myślałem że łomża zapomniała o KEBABACH :):) Dzieki arabski :):)
|
|
ja nic nie dostalem :) ale ja dostaje upominki bez okazji mozna powiedziec.. kebab to klepoatra lub pks.. ujdzie tez u bettera ;)
|
|
w dzien kobiet to najlepiej nawet do domu nie wracać wierzcie mi
|
|
weź ją tam, gdzie możesz potrzymac wciemności za rękę ;) (kino, teatr, koncert, samochód ;) ) w zależności od tego, co lubi ;)
|
|
raqlan dobre iść z kumplami i się nawalić he i po przyjściu do domu w domu powiedzieć że jutro przypada święto facetów i razem się napijemy-- ale żart sport to zdrowie
|
|
Hmmmm podpal śmietnik ;) będzie romantycznie ;p
|
|
maruda kup kilka gozdikow lub wyciągnij papier na prezdplate malucha ormowcu:)))))
|
|
A może spraw swojej kobiecie elegancki i praktyczny prezent w postaci markowego zegarka. Czasami warto się poświęcić żeby dopieścić swoją drugą połówkę :) Poza tym w necie można znaleźć masę sklepów z fajnymi promocjami, na przykład: http://www.zegarek.net/
|
|
nie ma nic lepszego niżdobry.......mały.......małe co nie co przy świecach :)
|
|
kurde... jak kobietę zegarkiem dopieścić można?! pieszczot w życiu swoim zaznałam... ale zegarkiem? zacofana jestem chyba!
|
|
Pepe-szaa! wszystko przed tobą, można się jedynie domyslać , że z zegarkiem to bedą pieszczoty regularne, rytmiczne, jedyne niebezpieczeństwo, to popaść w monotonię . Ale to i bez zegarka główna przyczyna nudy w związku :))) Aha no i kształt oraz wielkość zegarka istotne. Tik-tak, tik-tak, tik-tak. Czujesz , czujesz ten spokój, ten raz przy razie, regularny, dostojny rytmiczny bodziec rozpalajacy zmysły Tik-tak, tik- tak,tik-tak :))))))) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
wykrywacz euro-ace. ...
|
|
chłopcy! pojęcia nie macie! wrócił mój"stary" z pracy... a ja z pretensją do niego, o te pieszczoty z zegarkiem! posłuchał!... usmiech na twarz mu wrócił... i takim dużym, stojącym i kukułka tam była(była!) i kuranty wygrywał... i jak mnie tym zegarem do podłogi przygniótł...! pieszczot na razie mi się odechciało! wiezie mnie na pogotowie... jak wrócę(?) wrażenia wam opiszę!
|
|
jestem! wróciłam! ale wolniej pisała będę! prawa ręka w gipsie (dobrze, że mańkutem jestem), gips na lewej nodze i potłuczenia ogólne lekarz stwierdził. i tak dopieszczenia zegarkiem mi się "skończyły"! dziękuję Ci Etno!!!
|
|
ja w tym roku zaszaleję i kupię narzeczonej pakiet w Tuan SPA ;) www.dayspa.tuanclub.pl mam nadzieję, że będzie się jej podobało, baaa której koniecie takie prezent się nie spodoba?? :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |