Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szyba czołowa do auta golf 3 |
jak w temacie, chcę poznać opinie gdzie i u kogo w jakiej cenie montaż , wymiana .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szyba czołowa do auta golf 3 |
Witam, Ja wymieniałem własnie do golfa III po trasie do Białegostoku jak się jedzie z Łomży jest Zakład. Za szybe dałem 100zł bo prowadzą szrot a wstawili mi chłopaki za darmo ;) Pozdrawiam Podaję numer do tego zakłądu: (to człowiek w swoim domu prowadzi więc możesz zatelefonować nawet teraz) zapytaj czy mają i kiedy możesz przyjechac. Telefon (85) 719-10-91
|
|
A ten numer to nie jest do zatrudnienia w Wenedzie?Co ty ludzi w balona robisz.
|
|
robi robi .. za 100 zl to by ci listwe do drzwi przykleili i to jak bys mial listwe i klej swoj :)
|
|
pepik, ogarnij się to jest poważny temat. Podałem człowiekowi kontakt do człowieka który zajmuje się wymianą szyb samochodowych oraz prowadzi szrot. Pozdrawiam
|
|
100zł ... nawet rachunek wystawił mogę przedstawić jeśli ktoś chcę;)
|
|
Dzięki " no.name " Za dzwonie
|
|
faktycznie widzialem rachunek na wlasne oczy,to nie zadna sciema!
|
|
Autor: no.name (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 01-03-13 20:11 Witam, Ja wymieniałem własnie do golfa III po trasie do Białegostoku jak się jedzie z Łomży jest Zakład. Za szybe dałem 100zł bo prowadzą szrot a wstawili mi chłopaki za darmo ;) Pozdrawiam Podaję numer do tego zakłądu: (to człowiek w swoim domu prowadzi więc możesz zatelefonować nawet teraz) zapytaj czy mają i kiedy możesz przyjechac. Telefon (85) 719-10-91 Fajne jaja numer telefonu jest do szpitala w choroszczy .... . Czy ktoś kurw, , , ,a na tym forum jest normalny !!!!
|
|
Przepraszam serdecznie, pomyliłem numery. Numer to: 22 739 14 00 Pozdrawiam i to jest numer do wlasciciela tego zakładu.
|
|
na razie paru czubków wypuścili, ale nie długo jeszcze gorsi mają powychodzić. jedz na Kraskę... jakieś 2-2,5 roku temu jak golfem jezdziłam, wymieniałam tam szybę. koszt ok.500zł miła obsługa i od ręki to zrobili.
|
|
500 a 100 to chyba róznica ? nr 22 739 14 00 polecam
|
|
100zł to może wizjer panoramiczny do pokoju bez klamek kosztować! kulturą i miłym słowem ludzi zaskoczyłeś! i się nabrać co nie którzy dali... jajcarzu jeden!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |