Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Problem ze spuszczeniem oleju |
Witam. Mam taki problem;/ Chciałem zmienić olej na sezon w skuterze (chińskim). Ale nie idzie odkręcić wogóle tej śruby Proszę o odpowiedź gdzie mogli by mi to zrobić bądź ewntualnie napiszcie na mój email marixlomza@o2.pl jakby ktoś mógł to zrobić. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Problem ze spuszczeniem oleju |
Masakra ...
|
|
Pożycz wiertarki i przewierć dziurkę.
|
|
na al. legionów obok mixelectronics
|
|
a co do tej wiertarki. to jak potem wykręcę pozostałą część śruby ??? Jak jej nawet kluczem nie idzie odkręcić ;/
|
|
a co do tego sklepu naprzeciwko media expert to tam kupowałem. Problemów ogólnie nie mam ale z tą śrubą to masakra. Żeby to nawet samemu nie było można oleju zmienić.
|
|
Oni tak specjalnie zakręcają zeby korzystac z serwisow :)
|
|
na śrubie może pisze adres firmy naprawczej w Czajnatan :)
|
|
Producent nie przewiduje takiej operacji, jak wymiana oleju. To skuter "jednorazowy" ;)
|
|
jedz do maxbike lub na harcerska
|
|
Kolego jedz do mechanika tam co mają wysysarke do oleju skuter musi miec jakiś bagnet wymienisz olej bez odkręcania
|
|
Masz rację. luka.s, lub ewentualnie można w aptece kupić dużą strzykawkę, jest to ok. 200 ml, zakłada się wężyk i można to zrobić samemu przez otwór, którym się wlewa olej. Koszt takiej strzykawki to poniżej 2 zł. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
kolego tam jest nakretka na klucz 17 i napewno ja obrobiles daj namiar na siebie to zrobie ci to besz problemu i zakrece nowa nakretke zebys niemial wiecej klopotu 001
|
|
biały1410 a co ty sie wcinasz w biznes. No name by mu to zrobił. Tylko zaczekajcie niech poda numer. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Aaaaaaa i zapomniałem dobrze, że tylko oleju... Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |