czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ODDAM W DOBRE RĘCE

Własnie siedzialam sobie na podwórku kiedy przed moim domem ktos powoli sie zatrzymał i wyrzucił białego szczeniaczka.. :( Niestety nie jestem w stanie go przygarnąć ze wzgledu na to ze mam juz 3 pieski.
Jednak dopoki nie znajde kogos o dobrym sercu dla tego pieknego pieska bede musiala sie troche nim poopiekowac. To naprawde piekny piesek :) I jesli bedziesz w stanie zapewnic mu opieke, wyprowadzac go na spacery, dawać jeść , i przedewszystkim bedziesz go tak mocno kochał jak ja to bardzo prosze przygarnij pieska :)

...ludzie rozmineli się z wartościami...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ODDAM W DOBRE RĘCE

Kurde, znowu ktoś wyrzucił psa na ulicę wrrrrr. To smutna historia, ale mieszkam w bloku i jakoś nie widzi mi się trzymanie takie stworzonka w 4 ścianach. Szkoda by mi go było, zwłaszcza, że rzadko kiedy w dzień jest ktoś w domu :/

"pijana"daj ogłoszenie w bezcennej.Ja tez w tamtym roku znalazlem szczeniaczka (poje.... ludzie wypuszczają je na fortach! ). Dzwoniło sporo osób i szybko znalazł nowego własciciela :-)
Powodzenia.

pijana już masz 3 pieski ?

pijana zrób to co Wioletta Willas

tak to jest jak sie zazwyczaj kochanemu dziecku pieska kupuje, a pote dziecku sie odmienia.

wawer, jeszcze tak okropnej strony jak ta www.acomza.ov.... to nie widzialem...masakra

pozdrawiam

jak mozesz ocenic jest to piesek, który urośnie, czy będzie raczej malutki?

bedzie malutki napewno, ma piekne duze czarne oczka :)

...ludzie rozmineli się z wartościami...

szamac: ciekawe, czy byś zrobił lepszą...

Pozdrawiam

O właśnie!!! jak już jesteśmy przy temacie to grzecznościowo dorzucę informację otóż: w dniu 11 kwietnia na Oś. Południe zaginął piesek suczka rasy ratlerek, czarny podpalany wabi się Suzi znalazcę prosi się o kontakt pod nr. 60633 67 82. Pewnie dzieciaki siedzą i płaczą tak że polecam uwadze!

To ja bym wziela tego pieska. Skoro maly, to moge go i w bloku miec. Tylko czy jeszcze zauwazysz..

Poprostu_ja wrzuć jej mayla.

tacy już są ludzie... bezduszni.. ja mam duzo zwierzat w domu i nigdy nie myslalem o tym zeby jakies poprostu pożucić :| one tez mają serca.. i tez kochają na swoj sposob... "każdy dobry człowiek kocha zwierzęta"

mogła bym o ile to aktualne jeszcze przygarnąc psa ale musiała bym go najpierw zobaczyc tel. 600292015

Mój nr.gg 9141868.
Nienawidzisz Mnie??
Fajnie!
Słyszysz Te Brawa?
Są Dla Mnie!
Pzdr

To się w głowie nie mieści co ludzie wyprawiają. Wyworzą biedne zwierzaki, albo przywiązują je do drzew. Jak ktoś bierze pieska to niech najpierw pomyśli, czy wogóle będzie się nim zajmować.

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

MiYu, posłużę sie tu cytatem z Twojej wypowiedzi:
"Mnie stać na posiadanie psa, ale nie mam zamiaru płacić dennych podatków, żeby jakaś łachudra mogła sobie pensję podwyżać.".

I dodam od siebie: piesek to nie zabawka. "Przygarnięcie" psa to ok. 10 - 15 lat codziennej pielęgnacji, zabawy, miłości i oddania. Nie pomnę o wydatkach (w tym kastracja i podatek). Niechaj każdy dobrze i długo pomyśli, zanim się zdecyduje.
Chociaż ja GORĄCO polecam. I szacunek dla psiarzy.

Pozdrawiam.

Adamus to mój wybór czy płacę ten podatek czy nie. Stać mnie na posiadanie gromadki psów, ale nie mam zamiaru bezsensownie podwyżać płac tym, którzy na to nie zasługują.
Co, może się oszukujesz, że te pieniądze idą na schronisko? Z tych 100zł może 1zł idzie.
Mój piesek jest zadbany i niczego mu nie brakuje.
Ale Tobie chyba czegoś brak...

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=116660&t=116660

Czyżby pierwsza ofiara podwyżek płat miejskich?

Temid

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org