Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
orange |
Macie zasięg w tej zakichanej sieci?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: orange |
Właśnie nie , szału można dostać nigdzie się nie można dodzwonić .... Zdarza się to u nich coraz częściej ....
|
|
to tak jak w t-mobile
|
|
a ja mam i tu i tu
|
|
Teraz komentarz Masakra by sie przydał.Ja rezygnuje z Orange
|
|
Też o tym myślę , problem staje narastający ...
|
|
ja mam w play, jak nie ma zasiegu z orange, to przerzuca sie na plus ;)
|
|
Ja tam na Orange nie narzekam :) Widocznie macie telefony ładne ale bezużyteczne :)
|
|
Tak maruda a Ty masz mózg bezużyteczny:)
|
|
Masakra ...
|
|
o internecik chodzi ze zasiegu nie ma ? bo jak tak to na jaka olere bierzecie internet nawet taniuski i z super wypasionym GB skoro zasiegu nie macie nie lepiej juz wybrać naziemne lacze i miec problem z glowy niz np. za 20 zl miesiecznie internecik 10Gb z modemikiem na zasiąg pfffffffffff nic tylko z was zdzierać kase ;/ wszystko zalezy od polozenia masz w domu np agd , grube sciany , albo łacze za daleko zasiegu do anteny to juz mozesz miec tylko 10% zasiagu a dzwoniac przez telefon wydajesz tylko kase na to by uslyszec " zasiag jest dobry , prosimy tylko zlozyc reklamacje , albo ze nic nie da sie wiecej zrobic " a umowy masz nawet na 2 lata dziadostwo i tyle nawet wzmacniacze antenowe do zasiagu ci nie pomaga dajcie sobie ludzie spokoj z bezprzewodowym internecikiem i bierzcie naziemne oszczedzicie sobie kasy na dzwonienie , stresu i problemu !
|
|
a co to jest "zasiąg"?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |