sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
orange

Macie zasięg w tej zakichanej sieci?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: orange

Właśnie nie , szału można dostać nigdzie się nie można dodzwonić .... Zdarza się to u nich coraz częściej ....

to tak jak w t-mobile

a ja mam i tu i tu

Teraz komentarz Masakra by sie przydał.Ja rezygnuje z Orange

Też o tym myślę , problem staje narastający ...

ja mam w play, jak nie ma zasiegu z orange, to przerzuca sie na plus ;)

Ja tam na Orange nie narzekam :)

Widocznie macie telefony ładne ale bezużyteczne :)

Tak maruda a Ty masz mózg bezużyteczny:)

Masakra ...

o internecik chodzi ze zasiegu nie ma ? bo jak tak to na jaka olere bierzecie internet nawet taniuski i z super wypasionym GB skoro zasiegu nie macie nie lepiej juz wybrać naziemne lacze i miec problem z glowy niz np. za 20 zl miesiecznie internecik 10Gb z modemikiem na zasiąg pfffffffffff nic tylko z was zdzierać kase ;/ wszystko zalezy od polozenia masz w domu np agd , grube sciany , albo łacze za daleko zasiegu do anteny to juz mozesz miec tylko 10% zasiagu a dzwoniac przez telefon wydajesz tylko kase na to by uslyszec " zasiag jest dobry , prosimy tylko zlozyc reklamacje , albo ze nic nie da sie wiecej zrobic " a umowy masz nawet na 2 lata dziadostwo i tyle nawet wzmacniacze antenowe do zasiagu ci nie pomaga dajcie sobie ludzie spokoj z bezprzewodowym internecikiem i bierzcie naziemne oszczedzicie sobie kasy na dzwonienie , stresu i problemu !

a co to jest "zasiąg"?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org