Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
remont łodzi |
wiecie może czy w łomży ktoś się zajmuje remontem łodzi wiosłowej?? bądz w okolicy??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: remont łodzi |
|
witam wykonam remont łodzi, zapraszam nr telefonu: (85) 719 34 96 Zrobię tanio i solidnie, nawet materiały załatwie we własnym zakresie.
|
|
chodzi o łódz z żywic epoksydowych.. 2-płaszczowa. no.name jak dobrze się na tym znasz bo juz dużo fachowców miałem i szukam kogoś poważniego??
|
|
najlepiej jakas firma ponieważ zawsze jest gwarancja.........
|
|
na żywicach epoksydowych znam się jak mało kto ... Polecam swoje usługi, mogę dać Ci gwarancję naprawy. Zapraszam i prosze o telefon.
|
|
zastanowie się.. tel mam..pan jest w temacie to moze wie gdzie tu w łomżyvbktos tym się zajmuje?? kiedyś za marianowem wiem że robił łodzie ale tam go już niema.
|
|
Sturmgewehr nie czytaj komentarzy osobnika no.name, bo to troll i podaje numer do swojego szpitala... ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
ale ja się zajmuje w łomżyńskim. Tylko teraz aktualnie w Białymstoku wykonuje zlecenie. Remontuje okręt. A tam za Marianowem to mój ojciec remontował łodzie ale już nie remontuje od momentu jak PO wygrała wybory i pracuje teraz w ministerstwie edukacji. To u nas rodzinny zawód. Pozdrawiam i proszę o kontakt.
|
|
to jak twój ojciec ma na nazwisko??wiem kto tam prowadził to.
|
|
Nie będe tu nazwiskami na forum rzucał. Zadzwoń a się konkretnie dogadamy. Mój ojciec też Ci może po godzinach wyremontować tą Łódz bo się nie przemecza w tej swojej obecnej pracy, ostatnio w ministerstwie dostał bardzo dużą premię dlatego poszedł w ''cug''. Proponuje skontaktować się jutro z rana jak jeszcze jest w miarę trzezwy. Zapraszam ojeciec zna się na rzeczy.
|
|
w białym pewnie Schleswig-Holstein remontujez co?? szukam powaznego fachowca a nie,,PIZDY"
|
|
Sturmgewehr szkoda zachodu, on w każdym temacie jest kimś innym, tzn jest tym samym idiotą, ale przedstawia się za innych, teraz za budowniczego statków, w innym poście za instruktora pływania, jeszcze w innym za doradcę prawnego itp itd. Olej go ;)
|
|
Nie chcesz Pizdy za osobę naprawiającą Twoją łódz ? - to tłumaczy fakt dlaczego sam nie zabierzesz się za jej naprawę. Rozumiem. Wyjasnien mi więcej nie potrzeba.
|
|
chłopie. jak byś był poważny to byś ,,telewizora w psychiatryku" nie chciał oddac. debili to na forum nie szukaj tylko w lustro zobacz..............
|
|
No nie wiem ... jednego znalazłem i tutaj ;) Autor postu powyżej ;)
|
|
chłopie weź sie ogarnij bo widze że jestes ,,ekspert" od wszystkiego.. nie masz pojecia o remącie łodzi to czego głupoty piszesz co??
|
|
CHŁOPIE, remoncie pisze się tak: "remoncie", a nie tak jak napisałeś"remącie" Aż dziwne, że naucvzyłeś się obsługiwać komputer, powinieneś iść do łopaty...bo i niedługo pewnie pójdziesz
|
|
naucvzyłeś się pisze nauczyłeś...pisać nie umiesz?? chyba ten poliuretan w nos waliłeś........
|
|
Chłopie, kładź się już spać, bo jutro rano o 5.30 musisz iść do łopaty. A może dostałeś już awans i wykonujesz papierkową robotę trzepiąc worki po cemencie?
|
|
niestety nie chłopcze.. mam prace siedzącą...a ty masz pracę po za wąchaniu tego całego gówna ??
|
|
a może jutro się spotkamy i sobie tak w 4 oczy wyjasnimy wszystko com??
|
|
Sturmgewehr, ostrzegam Cię przed używaniem wulgarnych słów!!! Twoje zachowanie na forum jest odrażające i powszechnie nieakceptowalne, dlatego możesz mieć do czynienia z organami wymiaru sprawiedliwości.
|
|
tam co w łomży łodzie remontują... fachowco napewno wiesz gdzie..............................................................................
|
|
A on Ci zaraz napisze: OK w celu umówienia miejsca spotkania proszę o tel. na nr... wszystkim znany :)
|
|
Sturmgewehr według mnie jesteś chamskim i wulgarnym osłem.... Koleś cie (celowo z małej litery) ładnie jedzie a Ty tylko epitetami potrafisz rzucać i pokazując braki w swoim wykształceniu. http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny
|
|
moze tak być. ok. ja to idę kimać...
|
|
Idź, idź, bo o 5.30 rano musisz wstać i trzepać worki po cemencie
|
|
I to jest namądrzejsze zdanie wypowiedziane przez Ciebie na tym forum ;) Idz, idz i miłego trzepania worków po cemencie jutro na budowie ;) http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny
|
|
TEN ADMIN TO CHYBA JAKIŚ.....
|
|
już ja wiem kto by mu pomógł .... podać mu nr ?
|
|
Co? Znowu Cię skasował?? haha
|
|
A skąd tu tylu nauczycieli ?????? Facet pyta o łódź , a tu jadą po nim :))) Dla hecy. Sturmgewehr - zostaw ludzi tego pokroju w spokoju, niech sobie tworzą "swoje 5 minut". W sprawie łodzi, zapytaj : na przeciew WORDa jest taki stary budynek(po stronie rzeki) dawny LOK. Tam w tym hangarze jest chyba facet który zajmuje sie takimi rzeczami. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
NO
|
|
toć to woła o pomstę do nieba :) nie można pogadać z fajną dziewczyną, bo ADMIN KASUJE! chyba ma jakieś braki :D
|
|
zara jeszcze mnie zbanuje :) jakby co, to i tak się pojawię, poznacie mnie chłopaki :) a może admin to.....zazdrosna kobieta :)
|
|
Zazdrosci Ci ;)
|
|
....może :)
|