sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
remont łodzi

wiecie może czy w łomży ktoś się zajmuje remontem łodzi wiosłowej?? bądz w okolicy??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: remont łodzi

Może ta firma by się podjęła: http://www.venaboats.pl/

witam wykonam remont łodzi, zapraszam nr telefonu: (85) 719 34 96 Zrobię tanio i solidnie, nawet materiały załatwie we własnym zakresie.

chodzi o łódz z żywic epoksydowych.. 2-płaszczowa. no.name jak dobrze się na tym znasz bo juz dużo fachowców miałem i szukam kogoś poważniego??

najlepiej jakas firma ponieważ zawsze jest gwarancja.........

na żywicach epoksydowych znam się jak mało kto ... Polecam swoje usługi, mogę dać Ci gwarancję naprawy. Zapraszam i prosze o telefon.

zastanowie się.. tel mam..pan jest w temacie to moze wie gdzie tu w łomżyvbktos tym się zajmuje?? kiedyś za marianowem wiem że robił łodzie ale tam go już niema.

Sturmgewehr nie czytaj komentarzy osobnika no.name, bo to troll i podaje numer do swojego szpitala...

ale ja się zajmuje w łomżyńskim. Tylko teraz aktualnie w Białymstoku wykonuje zlecenie. Remontuje okręt. A tam za Marianowem to mój ojciec remontował łodzie ale już nie remontuje od momentu jak PO wygrała wybory i pracuje teraz w ministerstwie edukacji. To u nas rodzinny zawód. Pozdrawiam i proszę o kontakt.

to jak twój ojciec ma na nazwisko??wiem kto tam prowadził to.

Nie będe tu nazwiskami na forum rzucał. Zadzwoń a się konkretnie dogadamy. Mój ojciec też Ci może po godzinach wyremontować tą Łódz bo się nie przemecza w tej swojej obecnej pracy, ostatnio w ministerstwie dostał bardzo dużą premię dlatego poszedł w ''cug''. Proponuje skontaktować się jutro z rana jak jeszcze jest w miarę trzezwy. Zapraszam ojeciec zna się na rzeczy.

w białym pewnie Schleswig-Holstein remontujez co?? szukam powaznego fachowca a nie,,PIZDY"

Sturmgewehr szkoda zachodu, on w każdym temacie jest kimś innym, tzn jest tym samym idiotą, ale przedstawia się za innych, teraz za budowniczego statków, w innym poście za instruktora pływania, jeszcze w innym za doradcę prawnego itp itd. Olej go ;)

Nie chcesz Pizdy za osobę naprawiającą Twoją łódz ? - to tłumaczy fakt dlaczego sam nie zabierzesz się za jej naprawę. Rozumiem. Wyjasnien mi więcej nie potrzeba.

chłopie. jak byś był poważny to byś ,,telewizora w psychiatryku" nie chciał oddac. debili to na forum nie szukaj tylko w lustro zobacz..............

No nie wiem ... jednego znalazłem i tutaj ;) Autor postu powyżej ;)

chłopie weź sie ogarnij bo widze że jestes ,,ekspert" od wszystkiego.. nie masz pojecia o remącie łodzi to czego głupoty piszesz co??

CHŁOPIE, remoncie pisze się tak: "remoncie", a nie tak jak napisałeś"remącie"
Aż dziwne, że naucvzyłeś się obsługiwać komputer, powinieneś iść do łopaty...bo i niedługo pewnie pójdziesz

naucvzyłeś się pisze nauczyłeś...pisać nie umiesz?? chyba ten poliuretan w nos waliłeś........

Chłopie, kładź się już spać, bo jutro rano o 5.30 musisz iść do łopaty. A może dostałeś już awans i wykonujesz papierkową robotę trzepiąc worki po cemencie?

niestety nie chłopcze.. mam prace siedzącą...a ty masz pracę po za wąchaniu tego całego gówna ??

a może jutro się spotkamy i sobie tak w 4 oczy wyjasnimy wszystko com??

Sturmgewehr, ostrzegam Cię przed używaniem wulgarnych słów!!! Twoje zachowanie na forum jest odrażające i powszechnie nieakceptowalne, dlatego możesz mieć do czynienia z organami wymiaru sprawiedliwości.

tam co w łomży łodzie remontują... fachowco napewno wiesz gdzie..............................................................................

A on Ci zaraz napisze: OK w celu umówienia miejsca spotkania proszę o tel. na nr... wszystkim znany :)

Sturmgewehr według mnie jesteś chamskim i wulgarnym osłem....
Koleś cie (celowo z małej litery) ładnie jedzie a Ty tylko epitetami potrafisz rzucać i pokazując braki w swoim wykształceniu.

http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny

moze tak być. ok. ja to idę kimać...

Idź, idź, bo o 5.30 rano musisz wstać i trzepać worki po cemencie

I to jest namądrzejsze zdanie wypowiedziane przez Ciebie na tym forum ;) Idz, idz i miłego trzepania worków po cemencie jutro na budowie ;)

http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny

TEN ADMIN TO CHYBA JAKIŚ.....

już ja wiem kto by mu pomógł .... podać mu nr ?

Co? Znowu Cię skasował?? haha

A skąd tu tylu nauczycieli ??????
Facet pyta o łódź , a tu jadą po nim :))) Dla hecy.
Sturmgewehr - zostaw ludzi tego pokroju w spokoju, niech sobie tworzą "swoje 5 minut".

W sprawie łodzi, zapytaj : na przeciew WORDa jest taki stary budynek(po stronie rzeki) dawny LOK. Tam w tym hangarze jest chyba facet który zajmuje sie takimi rzeczami.

Uwaga!!! nabity :)))))

NO

toć to woła o pomstę do nieba :) nie można pogadać z fajną dziewczyną, bo ADMIN KASUJE! chyba ma jakieś braki :D

zara jeszcze mnie zbanuje :) jakby co, to i tak się pojawię, poznacie mnie chłopaki :) a może admin to.....zazdrosna kobieta :)

Zazdrosci Ci ;)

....może :)

on już nie może :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org