Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czas Świąt Zmartwychstania... |
Rzygać mi się chce jak patrzę na ten ,,współczesny" sposób świętowania Wielkiej Nocy.W telewizji post, czy nie post to już miesiąc przed świętami: jajeczka,baranki,pisanki, ale nikt nawet nie wspomni skąd to się wzięło!?Jezus po przez swoją męczeńską śmierć zmartwychstał żeby nas zbawić,otóż to.Dla przykładu ,,Wielki Tydzień'',a ludzie zamiast w kościele, uczestniczyć w tych jakże ważnych tajemnicach Męki Chrystusowej to obijają się to tu to tam.To bardzo przykra rzeczywistość...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czas Świąt Zmartwychstania... |
Trzeba uważnie oglądac tv
|
|
hahahaha ale ci melomanie ptysio pojechal hahahahaha :D lepszego tekstu w tym miesiacu nieczyatalam :D hehehehehe poezja :D mam nadzieje ze juz cie ptysio uswiadomil i nietrzeba ci wiecej komentow na ten temat :D ks
|
|
Brawo Ptysiek ... aleś go pojechał hahaha ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Ja oglądam tv i wiem co skąd sie wzieło
|
|
|
pod koscielna lawa ze spuszczona glowa, powoli klika meloman na forum do woli polgebkiem piesn spiewajac lzawa nie oglada telewizji dokladnie meloman kochany, nie dla niego swiateczne reklamy nigdzie nie pojdzie, piwka nie skosztuje, bo to przeciez...kosztuje nikt melomanowi kielicha nie postawi, wiec meloman na rezulekcji sie stawi ludzie siedza w pubie i to go zlosci, a przeciez wielkanoc to swieto milosci niech zyje kazdy, jak chce sobie i nic do tego tobie niech kazdy kocha do woli i niech sobie swawoli niech krzywdy nikomu nie czyni niech kazdy ma swoj kat wesolych swiat no i co z tego, ze grafomanstwo
|
|
Fajne, może i ja wam coś podrzucę, z dedykacją dla melomana oczywiście!
|
|
przestroga przed nadmiernym obżarstwem podczas świąt: Od pradziadków w całym świecie, kogo kolka w dupie gniecie,każdy sobie pierdzi chętnie, cicho,smutno lub namiętnie. Pierdzą księża dobrodzieje.Panny, szlachta i złodzieje nawet Papież choć je miernie też czasami sobie pierdnie. Pierdzą ludzie na stojąco , na siedząco i niechcąco, pierdzą nawet przy kochaniu , by do taktu jak przy graniu. Więc dziewczęta w wieku kwiecie , pierdzą cicho jak na flecie, a w poważnym wieku damy, wypierdują całe gamy. Jeden w jadle przebrał miarkę, bo miał w dupie oliwiarkę, gdy chciał pierdzieć, dla odmiany , osrał piec okna i ściany. A jąkała w kącie stoi chciałby pierdnąć lecz się boi, chciałby sobie puśćić bąka, lecz w pierdzeniu też się jąka. Tak na całym wielkim świecie, kogo kolka w dupie gniecie , każdy sobie pierdzi chętnie , cicho smutno lub namiętnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |